Print vs Digital Medium: Hvilket er mer pålitelig?

Helt siden fremveksten av det digitale mediet har print sett den førstnevnte som sin konkurrent. Selv om det ikke er sant, har den enorme rekkevidden til digitale medier fått trykkeeiere til å grøsser. Det er et stort forretningsspill med salg av innhold, som trenger flere øyeboller, visninger, klikk, kraner, et al. Mens begge mediene har egne fordeler og forfall, er forbrukere, også lesere, mer opptatt av innholdets ekthet.

Digitalmedium publiserer innhold, som er raskt og enkelt å konsumere for leserne. For innholdsskapere har utfordringen med distribusjon aldri vært en bekymring. Det er her det tradisjonelle utskriftsmediet lider av et betydelig tilbakeslag. Hastigheten som online medier leverer nyheter, artikler og annet innhold utgjør en alvorlig trussel for utskriftsmediet. Bortsett fra rask rekkevidde og lave kostnader ved oppretting / distribusjon av innhold, må print og digital kjempe for en mer alvorlig trussel om ekthet.

Digital vs Print Medium: Spørsmålet om ekthet

Enten det er trykk eller digitalt, det er alltid et trykk på å generere innhold. Forbrukerne trenger noe nytt hver time. Folk har tilgang til flere nettsteder og sosiale mediesider for å lese innholdet du ønsker. Trykk, med sin begrensning, kan ikke oppnå denne hastigheten; men da kan det alltid skryte av sin evne til å tjene bedre innhold med alle fakta og tall kontrollert.

Presset for å generere innhold 24 × 7 (Online og TV)

Journalistikk er evnen til å møte utfordringen med å fylle plass - Rebecca West

Tradisjonelt er avhengig medium avhengig av førstehåndsinformasjon, og derfor utnevner de journalister og journalister til å få en detaljert rapport. Med tiden har trykk tatt i bruk nye taktikker for oversettelse (fra andre trykkilder, selvfølgelig); den har også skreddersydd seg for konkurranse og lagt smarte enheter til sin pus for å dekke begivenheter.

Dette gir nyhetsaggregatorer nok tid til å sjekke bakgrunnen for enhver hendelse. Det er en konstant frykt for kritikk fra både konkurrenter og lesere hvis noe galt blir publisert. Husk at utskriftsmediet aldri kan slette eller avinstallere noe når det er publisert og nådd forbrukerens dørtrinn.

For å fylle det blanke arket med lesbart materiale, går fagpersoner i media ekstra mil for å samle inn nøyaktig informasjon. Imidlertid gjør de denne øvelsen bare for nyheter. De kjenner konkurransen, og derfor har en rask takeaway fra abonnementsbasert innhold gjort et vellykket forsøk på tradisjonelle medier.

Å publisere nyheter er den største utfordringen for det trykte mediet. Men mediet kan ikke gjøre noe med dette - de er på trykk! Når en daglig, ukentlig eller månedlig er ute, finner digitale medier veien inn på smarttelefonene, nettbrettene eller datamaskinene til forbrukerne.

Et online medium derimot står overfor en annen utfordring. Brukere blir kontinuerlig online for å lese, se og lytte til innhold. Når de har konsumert noe, trenger de noe mer og annerledes. Variasjon er livets krydder. I deres forsøk på å mette flere smakebud av brukere, må online medier kvise ut flere ideer.

Hvis vi ser nærmere på innholdsforbruksvanen til seere på nettet, utforsker de flere nettsteder samtidig. Bare det beste innholdet kan holde dem limt på en webside; de vil ikke slå øyelokkene for å bytte fane når innholdet ikke klarer å informere eller underholde dem.

Så skaperne av innhold har det dobbelte ansvaret å komme med spennende historier i høy hastighet. Her ligger fangsten. Hold seerne engasjert i lang tid på en webside. Skrivingen er på veggen. Selv om du gjør noen få feil, kan det rettes senere, siden det er det virtuelle rommet ditt med full kontroll i hendene. Når det trykkes, når det er kastet, er det ikke noe poeng å returnere.

Speed ​​Thrills, men det dreper fakta og tall

På begynnelsen og midten av 1900-tallet dominerte Radio og TV medieindustrien. Og mange følte at de to ville treffe den siste spikeren i trykte medias kiste. Fremveksten av det lyd- og det visuelle mediet ble sett på som det siste på denne jorden som styrte medieverdenen. Til folks overraskelse skjedde Internett på slutten av åttitallet.

Dette har endret definisjonen på hastighet. Lynrask levering av innhold med fiberoptikk har tvunget media til å tenke annerledes. Hele spekteret med å selge innhold var vitne til en endring i havet da det ble superenkelt for distributører og forbrukere å gi og ta innhold.

Men så ventet en ny utfordring på den digitale verdenen - en overdose av informasjon og underholdning. Med smarte enheter til disposisjon og det billige internett, soppbyråer sopp på nittitallet; ved begynnelsen av det nye årtusenet ble seerne bortskjemt med valg.

Nå er scenen konkurransedyktig. Alle kjemper om seernes oppmerksomhet; jo mer jo bedre. I dette løpet ble riktig informasjon og kvalitet på innholdet lagt på bakbrenneren. Antall besøkende bestemmer populariteten til en plattform. Og for å være i den posisjonen, tar folk bak det digitale uttaket smarte triks. Som et resultat blir ektheten av informasjon kompromittert i arbeidet med å spre innhold raskt.

Online medium engasjerer seg med publikum proaktivt

Hver morgen må folk vente på at leveringer skal leveres av leverandører. Det er ikke tilfelle med nettmediet; de er proaktive og finner måter og midler til å sende sine lenker til abonnentene eller leserne. De venter ikke på at publikum kommer til portalene sine.

Dette motiverer utskriftsmedium til å skifte base. Major trykte publikasjoner har sine nettsteder, og de holder sidene sine engasjerende ved å legge til ferskt innhold regelmessig. Konkurransen er hard.

Til en viss grad har tradisjonelle medier lyktes i å beholde sitt lojale publikum. Nye mediebyråer som blomstrer på nettet tok hjelp av digital markedsføring for å skape et sterkt merke. Innholdet har selvfølgelig alltid vært en konge for begge mediene.

Hvem er mer pålitelig?

Når jeg ser på Internett, føler jeg det samme som når jeg går gjennom Coney Island. Det er som karnevalsbarkere, og de sitter alle der ute og går: "Kom inn her og se en trebeint mann!" Så du går inn, og det er en fyr med krykke.

Antagelig har Jon Stewart forklart nettmediet pent. Men da er det ikke alle digitale medier som jukser besøkende. For å få flere besøkende, som igjen er med på å generere mer penger, tar online medier slik praksis. Clickbait-overskrifter har blitt en rekkefølge for dagen. Vi kan imidlertid ikke behandle andre utsalgssteder, som har oppnådd popularitet og respekt for brukere, i samme avståelse som vi gjerningsmennene.

Men spørsmålet er fremdeles der: hvilket medium er mer pålitelig? Hvor skal leserne gå for å konsumere innhold?

Selv om det kan diskuteres, synes jeg leserne er den beste dommeren til å velge et medium. Begge mediene har sine fordeler og forfall. Kvalitet og sannferdighet av innholdet vil avgjøre populariteten til et utsalgssted.

Autentisitet er ærlighet. Når noen medier skaper innhold med ærlighet, vil leserne følge dem. Clickbait-titler fungerer de første par dagene, og deretter vil de finne veien til søppelbøtter. Husk at årtusener er smarte nok til å se det virkelige bildet bak en røykskjerm du lager.

Bunnlinjen

"Journalistikk er litteratur i en fart" - Matthew Arnold

På slutten av dagen er det penger. Innhold er det eneste produktet noe mediehus kan selge. Og det er deres brød og smør. Men da har media et større ansvar for å distribuere fakta og ikke faktoider. Det er deres utseende hvordan de pakker inn fakta i en vakker pakke å selge. Når pakken tar forsetet, er det fakta som lider mest. Det er en skremmende oppgave å fylle det tomme rommet på et papir eller en webside, men mengden skal ikke seire på bekostning av kvaliteten. Hvis de kan bevise Mr. Arnold feil, kan de styre det fjerde boet.

Din ta ...

Hvilket medium bruker du? Legg igjen svaret i kommentarfeltet nedenfor. Du kan også dele dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Instagram. Last ned appen vår for å lese annet tankevekkende innhold på din iPhone eller iPad.