Er iOS 6 WiFi-innstillingene gråtonet? oppdatert

OK, når det er et alternativ å tulle med, kan du prøve hver eneste lille bryter for å prøve å fikse Wi-Fi-problemene vi står overfor på iOS 6. Men hva om Wi-Fi grays helt ut? Hva gjør du når hele saken er deaktivert?

Ikke ganske overraskende, mange brukere står overfor dette problemet med sine iPhones, iPads og til og med iPod Touch.

iOS 6.0.1-oppdatering

Apple har gitt ut iOS 6.0.1 med feilrettinger for WiFi-problemer. iOS 6.0.1 forbedrer påliteligheten til iPhone når den er koblet til krypterte WPA2 Wi-Fi-nettverk, så oppdatering av enheten din til iOS 6.0.1 kan løse WiFi-problemene.

Du kan oppdatere enheten din til iOS 6.0.1 ved å bruke OTA-oppdatering. Bare start Innstillinger -> Generelt og trykk deretter på Programvareoppdateringer.

Endre sikkerheten

Det ser ut til at for ganske mange mennesker har det fungert bra å endre sikkerheten fra WPA til WEP, eller fra TKIP til AES. Tilsynelatende må dette være et problem med iOS 6 som prøver å gjenkjenne, autorisere og kryptere innstillingene for nettverkssikkerhet.

Vi fant denne løsningen i et par forum der noen få brukere prøvde denne metoden og den fungerte.

Endre ruterinnstillinger

Å endre ruterinnstillingene kan virke veldig absurd, men dette kommer igjen fra seriøs testing. Én bruker fra Apple-forumene sier at hvis du kan endre ruterinnstillingene (nettverksmodus) fra N til G (eller på enklere vilkår, ikke har det som MIXED) kan det løse de tregte eller ikke-svarende Wi-Fi-problemene i iOS 6.

Kilde

Endre enheten

Det er noen få andre metoder å prøve, men i løpet av noen få dager (uken, for å være presis), har vi sett et økende antall frustrerte mennesker som prøver alle disse metodene forgjeves. Vi dekket mye om Wi-Fi-spørsmålene i dette innlegget.

En sinnssykt vellykket metode har vært å endre hele enheten og få den erstattet fra Apple. Selvfølgelig fungerer dette bare hvis du er i garantiperioden der Apple vil løse problemet eller bytte ut enheten gratis.

Ny iPhone 5 som står overfor problemet og nye iPad 3rd-gen som ble kjøpt for under ett år siden, er ganske enkelt enhetene du kan bytte ut hvis du har Wi-Fi-problemene.

 

Legg Igjen Din Kommentar