Slik slår du av Siri-forslag for spesifikk app i iOS 12 på iPhone eller iPad

Siri holder oversikt over hele aktiviteten din og tilbyr forslag i apper, søk og slå opp deretter. Som et resultat kan du raskt få tilgang til viktig info, få smarte snarveier til å utføre ofte gjentatte oppgaver raskere og mer. Imidlertid kan det hende at noen av dere synes det er litt for mye, og derfor ønsker å slå av spesifikke Siri-forslag fra appen eller deaktivere Siri-forslag helt i iOS 12.

Heldigvis tilbyr iOS deg ønsket frihet til å kontrollere Siri-forslag på din iPhone. Avhengig av behovet ditt, kan du slå av forslag i søk, slå opp og til og med på låseskjermen. Enda bedre, hvis du bare vil sette begrensninger på noen enkeltapper, er det et alternativ å gjøre det også. La meg demonstrere hvordan det fungerer.

Slik slår du av Siri-forslag for individuelle apper på iPhone og iPad i iOS 12

Trinn 1. Start Innstillinger- app på iOS-enheten din → Nå, trykk på Siri & Søk.

Steg 2. Deretter blar du ned og trykker på den spesifikke appen hvilken informasjon du ikke vil vise i søk eller slå opp.

Trinn 3. Til slutt, slå av bryteren ved siden av Siri & Suggestions. Sørg også for å slå av bryteren ved siden av Vis app.

Det er det! I fremtiden vises ikke informasjonen fra denne appen noe sted.

Per nå er det ikke noe alternativ å slette eller fjerne forslag fra Siri-snarveier. Hvis du imidlertid har bestemt deg for å holde dem borte eller bare ikke synes at de er nyttige, kan du velge å deaktivere Siri-forslag på din iOS-enhet helt.

Slik slår du av Siri-forslag for alle apper

Trinn 1. Åpne Innstillinger- appen på iOS-enheten din → Trykk på Siri & Søk.

Steg 2. Under Siri-forslag må du slå av bryterne for:

  • Forslag i søk
  • Forslag i Slå opp
  • Forslag på låseskjerm

Det er ganske mye det!

Du har begrenset den virtuelle assistenten fra å tilby innganger. Skulle du skifte mening senere, er alt du trenger å gjøre å gå tilbake til den samme innstillingen og slå på vippene.

Video: Slik slår du av Siri-forslag i iOS 12

Pakk inn ...

Oppriktig sett synes jeg denne funksjonen er veldig nyttig, siden den hjelper meg raskt å få tilgang til viktig informasjon. Men igjen avhenger det hele av din preferanse. Og hvis du vil tilby et ekstra lokk til personvernet ditt, har du ønsket frihet til å velge din egen vei.

Ta en titt på disse innleggene også:

  • Slik bruker du Siri-snarveier i iOS 12 på iPhone og iPad
  • Beste iOS 12 Siri-snarveier for iPhone og iPad
  • Slik ser du lagrede passord ved å bruke Siri i iOS 12 og macOS Mojave
  • De beste Siri-snarveiene støttede iPhone- og iPad-apper

Hva synes du om Siri? Har det virkelig forbedret seg i nyere tid å være funksjonell? Husk å skyte opp dine to øre. Følg oss på Twitter, Facebook, og last ned appen vår, slik at du aldri går glipp av de siste historiene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar