Slik slår du automatisk av iPhone eller iPad Wi-Fi når du forlater hjemmet

Når du forlater hjemmet eller kontoret ditt, kan du glemme å slå av Wi-Fi på iPhone-en. Selv om denne vanen ikke kan pådra seg noe betydelig tap, kan enheten din kobles til et usikkert Wi-fi-nettverk på vei til kontoret eller hjemmet. For å unngå denne situasjonen, bør du slå av Wi-fi på iPhone-en din. Med din fraværende sinn er det vanskelig å følge denne praksisen hver dag. Imidlertid er det en bedre måte. Du kan nå automatisk slå av iPhone eller iPad Wi-fi når du forlater kontoret eller hjemme.

Apple introduserte noen omfattende endringer og oppdateringer i iOS 12. Og en av de viktigste var snarveier. Ved å bruke de beste Siri-snarveiene, kan du utføre mange oppgaver jevnt, ved hjelp av stemmekommandoer og enkelt trykk. For å slå av Wi-fi automatisk på din iPhone, kan du opprette en snarvei. Og når du forlater det bestemte stedet, blir Wi-fi på din iPhone slått av automatisk. La oss sjekke ut hvordan vi kan gjøre det.

Slik slår du av Wi-Fi automatisk i iOS 13 eller iPadOS når du forlater hjemmet eller kontoret

Merk at funksjonen er tilgjengelig i iOS 13; Derfor må du oppdatere iPhone til det nyeste operativsystemet for å bruke denne funksjonen. Følg deretter trinnene som er nevnt nedenfor.

Trinn 1. Start snarveier- appen på din iPhone.

Trinn 2: Den siste snarvei-appen viser deg tre knapper nederst, trykk på Automasjon.

Trinn 3. Nå trykker du på fanen Lag personlig automatisering .

Trinn 4. Per nå er Automasjon delt inn i tre kategorier: Hendelser, Reise og Innstillinger. Under Travel finner du Permisjon ; trykk på den.

Trinn 5. Trykk deretter på Velg → trykk på Gjeldende plassering.

Din iPhone velger automatisk din nåværende plassering; et blått merke vises ved siden av den nåværende plasseringen. Trykk på Done- knappen fra øverste høyre hjørne.

Trinn 6. Når posisjonen din er konfigurert, trykk på Neste → trykk på Legg til handling (+) -knappen .

Trinn 7 På Handling-skjermen finner du noen forhåndsinnstilte alternativer. Skriv Wifi i søkefeltet, skriv Wifi ; Du kan se Angi Wi-Fi-handling på listen; trykk på den.

Trinn 8. På telefonskjermen kan du nå se Slå på Wi-Fi ; trykk på På for å slå den av.

Trinn 9. Til slutt trykker du på Neste og deretter Ferdig fra øverste høyre hjørne.

Du har angitt denne automatiseringen, som vil slå av Wi-fi på din iPhone når du forlater kontoret eller hjemmet.

Det er alt, venner!

Hva tar du?

Er det ikke en kul ting å slå av Wi-Fi automatisk på iPhone-en din? Automasjon er en av de enkleste tingene å gjøre på din iPhone som kjører iOS 13. Du kan angi mange forhold og resultater på iPhonene dine. Utforsk denne nye funksjonen på enheten din og få mest mulig ut av den.

Relaterte innlegg:

  • Slik fjerner du posisjonsdata fra bilder og videoer på iPhone eller iPad
  • Hvordan zip og pakke ut filer ved å bruke Files-appen på iPhone og iPad
  • Slik reduserer du filstørrelsen på bilder på iPhone og iPad

Har du en tendens til å glemme å slå av Wi-Fi når du forlater kontoret eller hjemmet? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Instagram. Last ned iOS-appen vår for å lese flere slike opplæringsprogrammer på snarveier-appen.