De beste kjæledyrpleierappene for iPhone og iPad i 2020 for hunde- og katteeiere

Vi har alle vært der: Som eier av tre hunder kan jeg fortelle deg at det er ingen enkel oppgave å ta vare på dem. Enten det er å rydde opp etter dem, sørge for at de spiser riktig, eller bare holder rede på hvor de er, kan det føles som en heltidsjobb ved anledninger.

De fortjener imidlertid det beste, og selvfølgelig vil du gå ut av veien for dem. Men i denne tidsalder der teknologi finnes overalt, hele tiden, må det være en app for dette: Det må være en måte du kan bruke smarttelefonen til å gjøre omsorg for kjæledyret til en mindre hårtrekkende frustrerende opplevelse. Derfor har vi sammenstilt denne listen over de beste appene for kjæledyrpleie for iPhone og iPad.

IOS-appene i denne listen vil hjelpe deg med en rekke aktiviteter for kjæledyromsorg: Sporing av kjæledyrets aktiviteter, finn en hundepersonell, overvåk kjæledyrets beliggenhet, del bilder av dem på sosiale medier - mulighetene er uendelige. Les videre for å finne ut mer!

Beste iOS-apper for hunde- og katteeiere - 2019

#1. Rover: Finding a Dogsitter

Å oppdra en hund er liksom å oppdra et barn som slutter å vokse opp ved 2 år gammel. Ansvarsmessig er det nøyaktig så forferdelig som det høres ut: Du kan ikke la hunden din være uten tilsyn og fly til en karibisk øy. Men hvis du noen gang har måttet gi deg morsomme muligheter med venner og familie fordi hunden din var hjemme, må du sjekke Rover.

Appen kobler hundeeiere på jakt etter en ferie med et fellesskap på tusenvis av hundepassere. Neste gang du ønsker å tilbringe tid sammen med dine menneskelige venner, kan DogVacay ta bryet med å finne ut hva du skal gjøre med hunden din.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Tractive Dog Walk

Hunden din trenger regelmessig mosjon! Hvis du ikke har en stor utendørs tomt hjemme, må du ta hunden din ut med jevne mellomrom slik at hun kan få trening. Som med så mange andre ting, kan overvåking og systematisk innstillingsmål gjøre ting bedre, og det er her Tractive-appen kommer inn i bildet:

Ved hjelp av Tractive pet-app kan du spore turveier, sjekke hvor langt du har gått med hunden din, og hvor mye tid det tar. Du kan også se en historie med turer - nyttig å se hvor mye trening hunden din (og du) får.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Kattefiske 2

Her er en for katteelskere! Hvem sa at furballene dine ikke kunne spille spill på iPad-en din? I en bisarr cross-branding vri ga Nestle ut Cat Fishing 2, et iOS-spill designet spesielt for katter. Denne appens grensesnitt har fargerik fisk som svømmer over skjermen i økende hastighet.

Katten din scorer poeng ved å slå på fisken. Hvis Mr. Meow mister interessen, vil appen faktisk "meow" for å trekke ham tilbake. Husdyr er ment å distrahere oss, men hvis du har en katt som ikke lar deg gjøre noe produktivt, er Cat Fishing 2 særegen, hvis effektiv bruk av iDevice.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Whistle - Pet Tracker

Det er ingen større bekymring en kjæledyrseier kan ha enn muligheten for at Fido går seg vill. Whistle GPS-sporingssystemet er en krage-basert tracker som sikrer at du kan følge med på hvor kjæledyret ditt er, uansett hvor du er. Sporingen kommuniserer med Whistle pet tracker-appen, som gir deg sanntids posisjonsinformasjon.

Denne appen har også et varslingssystem som sender deg et varsel når hunden din forlater det utpekte hjemområdet, slik at du kan takle eventuelle situasjoner før de blir et problem.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Dog Buddy: Activity Tracker

Dette er en app som er spesielt målrettet mot hundeeiere. Dog Buddy er egentlig en ledsager-app for hunden din (Companion-app! Få den?). Det lar deg følge med på viktige milepæler i hundens liv, fra turer til veterinæren til tanntann.

Hvis du har en overvektig pupper, er vektovervåkingsfunksjonaliteten spesielt nyttig: du kan spore vekttap over dager og uker. Dog Buddy har også en omfattende liste over nyttige førstehjelpstips, slik at du kan være klar til enhver anledning.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Førstehjelp av kjæledyr

Førstehjelp er ikke bare for mennesker: Dyr blir alvorlig skadet hele tiden. Ofte betyr rettidig administrert førstehjelp forskjellen mellom liv og død. Men hvordan kan du hjelpe en katt som er blitt truffet av et kjøretøy? Heldigvis slapp Det amerikanske Røde Kors Pet First Aid-appen for å hjelpe deg med å forstå nøyaktig hvordan du administrerer førstehjelp til dyr gjennom veiledningsveiledninger og enkle videoer.

Hvis du er kjæledyrseier, er det noe du kanskje har tenkt på, men det er utrolig nyttig å lære hvordan du administrerer førstehjelp.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. BarkHappy

Mens mange mennesker lager ekte sosiale medier-profiler for kjæledyrene sine, er en litt mindre kule måte å dele dyrekjærlighet med BarkHappy kjæledyr-app, en plattform for sosiale medier spesielt for hundeeiere. Du kan opprette en profil for hunden din og bruke geolokaliseringsfunksjonen, og du kan finne hundepunkter i nærheten for å sette opp lekedatoer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. 11Kjæledyr: Pet Health Monitoring

11Pets tar sikte på å ta noen problemer uten å planlegge kjæledyrets helsebehov ved å gi deg et enkelt grensesnitt for å legge til påminnelser, planlegge oppgaver og til og med organisere helsejournaler. Hvis du ikke er kjæledyrseier, men ønsker å skaffe deg en, har appen en spesiell adopsjonsdel som viser hundrevis av bedårende dyr som trenger et hjem. Mens mange av appene på denne listen er ganske spesialiserte, er denne appen unik fordi den er en alt-i-ett-løsning.

Pris: Gratis

nedlasting

Å holde kjæledyrene sunne er veldig viktig, men det er ofte lett å overse å begynne å glemme ting: Vaksinasjoner, pleie, rengjøring, vektovervåking: Kjæledyret ditt trenger like mye oppmerksomhet som en menneskelig person.

Vel, det er det. Hvis du ikke kan eie kjæledyr akkurat nå, ikke bekymre deg, vi har ryggen. Ta en titt på listen over de beste virtuelle kjæledyrsappene her.

Ikke gå glipp av:

  • Beste matfotograferingsapper for iPhone og iPad
  • Beste babynavn-apper for iPhone og iPad
  • Beste personlige finansapper for iPhone
  • Beste iPad Tower Defense-spill som er helt fantastiske

Hvilken dyrepleie-app syntes du var den mest nyttige? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram. Ikke gå glipp av å laste ned iOS-appen din for å vite om andre nyttige iOS-apper.

 

Legg Igjen Din Kommentar