Beste korte lyn til USB-kabler for iPhone og iPad i 2020: Et reisetilbehør du ikke bør glemme

Ute på turneen er det best å reise lett. Hvis du har den vanlige lynkabelen, gjør du det sannsynligvis galt. Den er lang og kveiler den inn i ryggsekken eller reisebagen vil bare skade den en gang.

Derfor er korte lynkabler et av de kuleste reisetilbehørene for iPhone (eller iPad). I motsetning til de lange lynkablene, er korte belysningskabler for iPhone ekstremt hendige og opptar nesten ikke plass. Det viktigste er at du ikke trenger å bekymre deg for å kveile kabelen opp i en liten klump.

Beste korte lynkabler for iPhone og iPad i 2019

 • ZiBay
 • Anker
 • Ivvo
 • Mixit
 • iXCC
 • FosPower
 • CableCreation
 • HomeSpot
 • SMALLElectric
 • COCOFU
 • Pantom
 • AmazonBasics

#1. ZiBay

ZiBay er en av de mest bemerkelsesverdige Lyn til USB-kablene for iPhone. Og de fire stjernene av over 500 kundeanmeldelser er et vitnesbyrd om sin pålitelige ytelse.

Kabelen er godt bygget og ganske kort i lengden (4 tommer). Med den robuste kobbernettet og aluminiumsfolieomslag har den styrken til å motstå slitasje.

Det fleksible TPE-huset forsterker strukturen ytterligere. Til slutt kommer ZiBay i tre pakker.

USP: Forsterket kobbernett

Sjekk ut på Amazon

# 2. Anker Powerline

Anker er en av de mest pålitelige produsentene av ladetilbehør for iPhone. Og “Powerline” har alle egenskapene til å være en topp Lyn til USB-kabel.

Takket være aramidfiberen er kabelen robust og fullstendig i stand til å motstå skum. Derfor er det i stand til å beholde funksjonaliteten lenge.

Apple Mfi-kompatibiliteten gjør det fullstendig ombord for å juice opp iOS-enhetene dine. Til slutt støttes Powerline av 18 måneders garanti.

USP: Aramid fibermaterialet

Sjekk ut på Amazon

# 3. Ivvo

Ivvo har designet denne korte lyn til USB-kabelen for strømbank, ladestasjoner og bærbare datamaskiner. Du kan bære denne kabelen enkelt uten å måtte bekymre deg for floker. Et perfekt reisetilbehør. Denne ladekabelen kan raskt lade enheten og overføre data raskt.

Denne kabelen er laget av førsteklasses kobbertråd og forbedret intern kabling for å sikre 100% sikkerhet for dine data og enheter. Dessuten kan du oppleve 20% raskere dataoverføringshastighet enn standardkabler.

USP: 20% raskere dataoverføring

Sjekk ut på Amazon

# 4. Belkin kabel

Belkins Mixit-serie med lynkabler er mye etterspurt. De lengre kablene er mer populære, men Mixit-serien har også denne 6-tommers minikabelen som er hendig.

Siden vi snakker om et Belkin-produkt, kan du forvente et høykvalitets bygg som varer lenge. Med Apple MFi-sertifisert lader du iPhone-en din sikkert. Videre kan du velge MIXIT i syv attraktive farger.

USP: Sikker lading

Sjekk ut på Amazon

# 5. iXCC Element Series

Jeg vurderer iXCC Lynkabler veldig høyt. Det er fordi de er usedvanlig sterke og gir sikker lading. Og “Element Series 4” er ikke annerledes.

Denne kabelen er sertifisert av Apple og fullt kompatibel til å juice opp iOS-enhetene dine. Derfor får du ikke feilen “Dette tilbehøret støttes kanskje ikke” mens du lader enheten.

Med TPE-jakken og beskyttelsesnettet har den den nødvendige styrken for å overleve tidens strenge test. Utover levetiden støttes iXCC av en pålitelig to års garanti.

USP: TPE-jakke

Sjekk ut på Amazon

# 6. FosPower

FosPower bringer kort lyn til USB-kabel med ledninger med bred diameter. Det kan raskt lade enhetene dine med sin reduserte ledningsmotstand. Få bedre styrke og fleksibilitet med materialer med høy strekkfasthet.

Du kan bruke denne kabelen med bærbare ladere eller ladestasjoner. FosPowers korte kabler brukes best når du reiser på flyet, da du har liten plass til å bruke den bærbare datamaskinen. Den brede kompatibiliteten lar deg bruke denne kabelen med flere iOS-enheter. Til slutt er kabelen Apple MFi-sertifisert.

USP: Høystrekkbart materiale

Sjekk ut på Amazon

# 7. CableCreation

For å gi hurtiglading og beskytte din iPhone fra vanlige trusler som kortslutning, kan du ikke gå galt med CableCreation. Den har bomullsjakke, og er designet for å motstå slitasje.

Den støtter Apples ladestandard for å slå opp iOS-enhetene dine med den nødvendige effektiviteten. Du kan velge denne kabelen i tre størrelser som 0, 5 fot, 4 fot og 6 fot.

Videre kommer CableCreation i flere farger som rosegull, romgrått, svart / hvitt og mer.

USP: Bomullsjakke

Sjekk ut på Amazon

# 8. HomeSpot

Lynkablene fra HomeSpot er Apple MFI-sertifisert og leveres med to mengder inne i boksen. Når vi snakker om lengden, er de bare 5 tommer og praktiske nok til å ta med seg i lommene. Bortsett fra det, er det forskjellige størrelser kombinasjoner tilgjengelig fra produsenten mens du skriver dette.

USP: Kobbertråd av ypperste klasse

Sjekk ut på Amazon

# 9. SMALLElectric

Kvaliteten som gjør “SMALLElectric” til et av de bedre alternativene er den pene oppbyggingen. Den er laget av topp kvalitet TPE og PVC-materialer.

Den kan lade enheten din med 2.1amp. Utstyrt med smart IC-brikke, beskytter kabelen din iPhone mot kortslutning og overlading.

Dessuten er SMALLElectric tilgjengelig i flere størrelser. Til 7, 99 dollar kommer den i fem pakker.

USP: Smart IC-brikke

Sjekk ut på Amazon

# 10. COCOFU

COCOFUs nylonflettet Lyn til USB-kabel tilbyr en pålitelig lade- og dataoverføringsløsning. 8-tommers lengde er god nok til at du enkelt kan lade smarttelefonen din. Kontaktene har en slitesterk design og er fullt i stand til å motstå varme.

Med fiberkappen har kabelen den ekstra beskyttelsen for å tåle testen av tid. Den er ganske fleksibel og blir ikke sammenfiltret. På toppen av alt kan du velge COCOFU i fem pakker.

USP: Kan bære spenningen på 130 pund

Sjekk ut på Amazon

# 11. Pantom

Pantom tilbyr ultrakompakt Lyn til USB-kabel. Den flettet ledningen i bomull av topp kvalitet gjør det mulig å lade iPhone raskere. Den har også Apple MFi-sertifisering for å slå opp enhetene dine med maksimal sikkerhet.

Vil du ha noen ekstra kabler til disposisjon? Pantom kommer i så mange som fem pakker, slik at du alltid vil ha ekstra kabler i butikken. Dessuten er kabelen også støttet av ett års garanti.

USP: Apple MFi-sertifisert

Sjekk ut på Amazon

# 12.AmazonBasics

Når det gjelder å tilby pålitelige og effektive ladeløsninger, kan du stole på dette tilbudet fra AmazonBasics for å levere varene. Den er ganske kort (4-tommers) og godt bygget. Derfor kan du enkelt skli den selv i den lille lommen.

Som MFi-sertifisert har AmazonBasics muligheten til å tilby ikke bare rask, men også fullstendig sikker lading. Med den ekstra beskyttelsen både på Lynet og USB-endene, kan den overleve tidens test. Bortsett fra holdbarhet, kommer den også i flere størrelser og noen fine farger.

USP: Ekstra beskyttelse for Lyn og USB-ender

Sjekk ut på Amazon

Det er alt!

Hva er din favoritt?

Forutsatt at søket etter en effektiv Lightning to USB-kabel er kommet til en slutt. Har du noe imot å fortelle navnet?

Det kan være lurt å henvise disse innleggene også:

 • Beste lynkabler for iPhone og iPad
 • Beste billadere for iPhone og iPad
 • Beste kraftbanker for iPhone og iPad
 • Beste trådløse ladere for iPhone X, iPhone 8 og 8 Plus

Liker du dette innlegget? Sørg for å laste ned appen vår og hold deg innstilt på oss via Facebook og Twitter for aldri å gå glipp av de nyeste tilbehørsoppsettene våre.