De beste iPhone 7 Plus-batteriene i 2020: Juice Up Phablet elegant

Vi vet alle at iPhone 7 Plus har fått en times ekstra batterilevetid sammenlignet med forgjengeren. Imidlertid kan ikke batteriet til 5, 5-tommers phablet vare så lenge hvis du unner deg å spille noen av de mest strømforsynende spillene eller bruker enheten mye. Derfor må du juice opp den ultra-store smarttelefonen litt ofte.

Liker du å lade iPhone oftere? Personlig hater jeg å legge enheten til lading. Når jeg bruker smarttelefonen min mye, spiller med noen av de mest kjevelåpende racingspillene, eller ser på nettvideoer, må smarttelefonen være påslått minst et par ganger om dagen. Derfor; Jeg bruker batterihylster for ikke bare å hjelpe meg med å juice opp iPhone-en min med optimale letthet, men også la meg bruke enheten uten forstyrrelser.

Villig til å oppdage noen av de beste batterikassene for iPhone 7 Plus? (Vil du utforske de beste iPhone 7-batteriene i stedet? Sjekk dette innlegget.) Here you go!

Beste iPhone 7 Plus batteri tilfeller i 2019

 • Feob
 • Trianium
 • JUBOTY
 • Vorcsbine
 • Lonlif
 • Anernai
 • Mophie
 • Smtqa
 • HETP
 • iPosible

#1. Feob

Det er alltid bra å ha tonnevis med ekstra juice i tanken, da det gir mer frihet til å utforske nettet eller gå etter den uendelige skytefasen i din favoritt FPS. Lastet med et uhyrlig 7000mAh-batteri, lover Feob å være et kraftverk for smarttelefonen din. Til tross for at de har et så stort batteri, ser saken ikke klumpete ut i det hele tatt.

Bortsett fra å levere mange ekstra krefter, holder det også farer som strøm og kortslutning unna. Bortsett fra det, lar saken deg synkronisere enheten din med kabelen, uten å måtte fjerne saken. Til slutt er den tilgjengelig i fire fargealternativer.

USP: Beskyttelse mot overlading og kortslutning

Sjekk ut på Amazon

# 2. Trianium

Vakkert er ordet som slår tankene ved første blikk. Hvit etui og turkise grenser gir denne saken et stilig utseende. Når du snakker om andre funksjoner, kan saken skilte med et 4200mAh-batteri som kan lade iPhone 7 Plus flere ganger. De fire lysdiodene bak på saken viser den gjenværende strømmen på saken.

Saken har også synkroniseringsfasiliteter uten å fjerne saken, mens du samtidig lader enheten. Til slutt er det tre levende fargealternativer tilgjengelig.

USP: Synkroniserings-teknologi

Sjekk ut på Amazon

# 3. JUBOTY

Har du en smak for mørke farger? Hvis ja, er JUBOTY din greie.

Dekselet har en tettsittende profil og kommer i flere attraktive farger som rosegull, blå, lilla. Bortsett fra den slanke designen, kommer den også med et godt 4200mAh Li-polymerbatteri som leverer mye ekstra juice til smarttelefonen.

Du kan løsne den øvre delen av saken for å bruke den som et praktisk stativ. Til slutt kommer JUBOTY tynn batteriveske med 24-måneders garanti.

USP: Slank design

Sjekk ut på Amazon

# 4. Vorcsbine

Jeg liker den kompakte og støtdempende designen til denne batterikassen fra Vorcsbine. Coveret hevder å være et 360-graders skjold på smarttelefonen din.

4000 mAh-batteriet er sterkt nok til å tilby over 120% ekstra kostnad på iPhone-en din. Takket være den integrerte kretsdesignen beskytter den også smarttelefonen din mot farer som overlading.

I tillegg er knappene taktile og enkle å trykke på, mens utklippene er veldig presise.

USP: Integrert kretsdesign

Sjekk ut på Amazon

# 5. Lonlif

Hvis du er en hyppig reisende som ikke får noen sjanser til å lade iPhone ofte, er denne saken perfekt for deg. Med 5500 mAH batteri vil du aldri gå tom for strøm mens du reiser. De fire LED-indikatorene vil bidra til å evaluere den gjenværende strømmen på saken. For sikkerhets skyld har saken beskyttelse mot overlading, overstrøm og overoppheting.

I tillegg til de ovennevnte funksjonene, trenger du ikke fjerne saken for å synkronisere enheten din med Mac eller PC. Til slutt er det tre fargevalg tilgjengelig.

USP: 5500mAh batteri

Sjekk ut på Amazon

# 6. Anernai

Anernai batteri etui til iPhone 7 Plus er laget med naturlig silikagel. Under panseret flaunter det et massivt 5000 mAh batteri som kan lade enheten flere ganger. På toppen av det kan den samtidig lade og synkronisere enheten din med Mac eller en PC. Det beste med denne saken er at selv med det enorme batteriet er det relativt slankere.

Bortsett fra det har saken en lett hevet front, og beskytter skjermen mot riper. Til slutt er det tre levende fargealternativer: Rød, blå og svart.

USP: Slank design

Sjekk ut på Amazon

# 7. mophie juice pack

Nok ros om den tradisjonelle batterikassen! På tide å gå for en trådløs ladetaske for å få smarttelefonen mer komfortabel.

Med støtte fra Qi og andre trådløse ladeteknologier lar mophie juice pack deg lade din iPhone trådløst. Det har 2, 420 mAh batteri som gir 60% ekstra strøm til smarttelefonen. LED lar deg øyeblikkelig sjekke den gjenværende strømmen.

Dessuten er denne nye tidsalderen batterikassen tilgjengelig i fem farger inkludert svart, blått, gull, rosegull og det sensasjonelle produktet rødt.

USP: Charge Force Technology

Sjekk ut på Amazon

# 8. Smtqa

Det er ikke bare batteriet ditt som driver opp iPhone 7 Plus. Smtqa har produsert en sak som hjelper deg på mer enn en måte. Du kan beskytte telefonen din med denne kraftige batteripakken og sikre 360-graders sikkerhet mot riper.

Et bemerkelsesverdig trekk er en kickstand. Mange batterisaker lager ikke en enkel ting: brukere liker å se på videoer, bilder og spille spill på en storskjerm-enhet. For dette formålet kreves det en sterk batterikasse for å holde telefonen ladet i lang tid. Denne 8000mAh batterikassen tilfører mer enn 200% batterilevetid på telefonen slik at du kan bruke den i lang tid.

USP: Kickstand

Sjekk ut på Amazon

# 9. HETP

Å gi mange ekstra kostnader til din iPhone 7 Plus er det sentrale formålet med HETP. Det kraftige 8500mAh-batteriet leverer rask og sikker ladeløsning. Det som gir mer verdi til profilen er CE- og RoHS-sertifiseringene.

Snakker om designet, det er litt på den slankere siden og gjør en anstendig match med iPhone. For utskjæringer er de stort sett i mål. Derfor vil du ikke få problemer mens du lader eller bruker iPhone.

I tillegg gir de tre fargealternativene inkludert svart, rød og rosa deg muligheten til å velge matchende dress til phabletten.

USP: CE og RoHS-sertifiseringer

Sjekk ut på Amazon

# 10. iPosible

Batterikassen fra iPosible har et enormt 8500mAh batteri under panseret. Med så mye kraft kan du lade iPhone 7 Plus mer enn to ganger. En bemerkelsesverdig ting er at selv med et så stort batteri, er saken relativt slank.

Utenom det er det fire LED på baksiden for å kjenne den gjenværende juicen på saken. Nok en imponerende funksjon er synkroniseringsteknologien, som lar deg bruke kabel for synkronisering eller lading, uten å måtte fjerne saken. Til slutt er den bare tilgjengelig i svart farge.

USP: Stort batteri - 8500mAh

Sjekk ut på Amazon

Det er alt!

Logger av

Så velg ut en kraftig batterikasse for å legge til mye ekstra batterilevetid til iPhone-en din. Den lar deg surfe på nettet, spille høyeoktanske spill og se filmer med mer frihet. Du trenger ikke å bekymre deg for å lade enheten din igjen.

Det kan være lurt å se gjennom:

 • Beste iPhone Power Banks
 • Beste ladestativ for iPhone for iPhone 7/7 Plus
 • Beste billadere
 • Beste bilmonteringer for iPhone og iPad

For å enkelt få tilgang til flere slike topptilbehørslister, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook og Twitter.