Slik slår du av tastaturlyd på iPhone og iPad

Svært få mennesker er glad i tastaturlyd. Den konstante klikkelyden på tastaturet kan være nyttig for noen brukere i å fortelle dem at de er i stand til å skrive nøyaktig. Imidlertid vil de fleste iPhone-brukere ikke like å kjøpe denne lyden, fordi det kanskje ikke bare irriterer dem, men også menneskene som vil være rundt dem.

Så hvordan vil du slå av tastaturets klikkelyd på din iPhone, i tilfelle du ikke lenger vil ha den? Det er ikke så vanskelig å holde tastaturet stille, mange brukere har kanskje ikke funnet en måte å ordne det på. Slik kan du kvitte deg med dette.

Slik slår du av tastaturlyden på iPhone og iPad

Trinn 1. Start Innstillinger- appen.

Steg 2. Trykk på Lyder.

Trinn 3. Slå av tastaturklikk.

Det er det! Tastaturet gir ikke lenger irriterende lyd. Hvis du tilfeldigvis ombestemmer deg og ønsker å høre tastaturlyden mens du skriver, kan du følge trinnene som er nevnt over og deretter slå den på til slutt.

Slik slår du av tastaturlyden midlertidig

Det er en annen måte å bli kvitt tastaturlyden. Men jeg er redd; det er ikke den perfekte løsningen som den vi nettopp har nevnt. Hvis du imidlertid vil holde tastaturlyden midlertidig av, kan det være bra.

Bare slå Mute-knappen som er over volumknappene på iPhone for å slå av tastaturlyden.

Det vil dempe alle lydene, inkludert medier og varsler. Det er absolutt et midlertidig alternativ, og derfor vil du ikke like denne veien hvis du ønsker å høre på musikk.

 

Legg Igjen Din Kommentar