Innkapslede iPhone Xs Maks tilfeller: Robust profil og faste materialer for å beskytte enheten din

Livet er fullt av uventede utfordringer. Mens jeg har trent kroppen min til å møte de vanskelige møtene, er min iPhone Xs Max ikke forberedt på noen ulykker. Heldigvis kan jeg beskytte premiumenheten min med noen tunge saker. Jeg har mottatt fem tøffe saker fra Encased for iPhone Xs Max. Her er min førstehåndserfaring med Encases saker for iPhone Xs Max.

Alle de fem sakene ga meg forskjellig erfaring mens jeg brukte dem. Merk at den robuste profilen og solide materialer har fremhevet styrken til innkapslede saker. Til en viss grad kan disse tilfellene ikke se behagelig ut for øynene dine, men da er de laget for å beskytte telefonen din.

Innkapslede iPhone Xs Maks

#1. UG Armor Hybrid

To funksjoner i denne saken trenger spesiell omtale: ultragrep og tynn profil. Encasket har produsert denne Nova Grip-saken for brukere som lever livet på full gass. Se på den ytre overflaten av denne saken, som flaunts en grov profil. Det gir deg et fast grep og glir aldri av håndflaten din. Dessuten sitter TPU-utsiden godt fast på skrivebordet ditt eller på en annen blank overflate.

For det andre er det tynn profil. Encasket har opprettholdt slankheten i denne saken, som er utrolig sterk. Den lommevennlige designen lar deg holde phabletten i lommene.

USP: Antiskli matt overflate

Sjekk ut på Amazon

# 2. SlimShield

Styrke og slankhet er høydepunktene i denne saken hentet fra SlimShield-serien med Encased. For robusthet har Encased brukt forsterket solid-kjerne polykarbonatramme, som beskytter telefonen din fra alle sider og hjørner. For skjermdekning har Encasket forhøyede kanter.

Det slanke ergonomiske designet understreker telefonens tynne profil. For å gjøre det mer praktisk har Encased forlatt knapputklippene åpne, slik at du raskt kan trykke på volumknapper og på / av-knapp.

USP: Åpne knapper

Sjekk ut på Amazon

# 3. Avsløre

Selvfølgelig vil du vise din stolte besittelse til andre. Men da må du beskytte den mot riper, dråper og bulker. Avslør serien fra Encased oppfyller begge disse formålene. Denne transparente saken beskytter enheten din og avslører telefonens virkelige skjønnhet. Hardbacken er laget av polykarbonatpanel for å sikre telefonen mot riper.

Bortsett fra å vise den ergonomiske profilen, er denne saken kompatibel med trådløs lading. Bare plasser iPhonen din på ladeplaten og slapp av. For å se videoer og bilder er det en kickstand montert på saken.

USP: Slank og ergonomisk design

Sjekk ut på Amazon

# 4. Rebel Armor

Opplev kraftfull ytelse fra denne belteklipshylsteretui. I sin Rebel Armour-serie inkluderer Encased tilfeller som flauter med muskelprofil. Med færre estetiske elementer er denne saken ikke-noe-beskyttende rustning for din iPhone Xs Max. Denne robuste saken er laget for mennesker som lever et ekstremt energisk liv, fullt av hardt arbeid.

For enkelhets skyld er det et svingbart klips som roterer i 180 grader. Du kan enten trekke dette belteklipset loddrett eller horisontalt. Hvis du ikke vil bruke belteklipsen, fjerner du den ved å bruke topplåsen.

USP: Sterk dobbeltlagsbeskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 5. Falcon Armor

Hvis du kjøper en Falcon Armor-sak, kjøper du trygghet for deg selv. Din iPhone Xs Max er fullstendig beskyttet av 360-graders støtdempende TPU-støtfanger brukt av Encased. Den krystallklare ryggen viser din nye iPhone.

Tøft indre skall og støtdempende TPU danner doble beskyttelseslag. Selv om du slipper telefonen ved et uhell, bør du ikke bry deg om skaden. Framleppen er 1, 2 mm, noe som gir telefonen din nok høyde til å beskytte berøringsskjermen.

USP: Easy-trykk-knapper

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Logger av…

Innkapslet utfører til forventningene til brukerne. Merket er kjent for å lage robuste etuier, som kan monteres på belteklipshylstre. Denne samlingen på fem saker er ment for forskjellige situasjoner og omstendigheter. Du kan enten velge en eller alle basert på kravet ditt.

Du vil kanskje utforske flere tilfeller:

  • Beste iPhone Xs Maks ermer
  • Tynneste iPhone Xs Maks
  • Beste iPhone Xs Max trådløs lading kompatible saker
  • Beste iPhone Xs Maks vanntette tilfeller

Hvilken sak vil du kjøpe for din iPhone Xs Max? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook og Twitter. Ikke glem å laste ned appen vår for å bla gjennom andre iPhone Xs Max-tilbehør.

 

Legg Igjen Din Kommentar