Beste iPhone 8 lommebokvesker i 2020: Hold verdisakene dine trygt på plass

Den viktigste grunnen til at jeg kaller en lommebokveske "komplett pakke" er at den ikke bare gir viktig beskyttelse, men også lar deg bære kortene / kontantene mer komfortabelt. Når du reiser hjelper det å holde alle verdisakene dine på ett sted for raskt å få tilgang til dem uten å måtte grave lommer. Når du er så funksjonell, kan du også bruke den som en vanlig dress til smarttelefonen din. Ønsker du å utforske et bredt spekter av lommebokdrakter? Gå over til denne utmerkede samlingen av de beste iPhone 8 Plus-sakene, og få den mest passende en for din helt nye enhet.

Med tanke på alle aspekter, har jeg foret en rekke folio lommebokvesker slik at du kan velge nøyaktig hva behovet ditt krever. Jeg har også sørget for at de er godt bygget og lager et fint par med iPhone. Klar til å dykke rett inn? Her går vi for å bla gjennom de beste lommebokveskene for iPhone 8 tilfeller!

Beste iPhone 8 lommebokvesker i 2019

Rask navigering:

 • Bella Fino fra Pad & Quill
 • Belemay
 • Silke
 • Luksuslomme-bok fra Pad & Quill
 • ZVE
 • TUCCH
 • Vofolen
 • Spigen Slim Armor CS
 • Dreem
 • FYY
 • LAMEEKU

#1. Bella Fino fra Pad & Quill

Når det diskuteres de beste lommeboksakene til iPhone 8, hvordan kan du vende blikket vekk fra Bella Fino? Saken har alle egenskapene til å spille sin påstand om å være et av de mest pålitelige lommebokdekslene i markedet.

Når vi snakker om design, er Bella Fino laget av kun amerikansk skinn av full korn (i motsetning til søsken nevnt ovenfor). Det luksuriøse håndverket snakker volumet av sin stilige design i bokstil.

I motsetning til andre skinnvesker er den laget for å være UV-bestandig og utvikler også den gripende patinaen når den blir gammel. Som et resultat går coveret aldri av moten. Videre er denne premium lommebokvesken også fullt kompatibel med Qi-standard for trådløs lading.

USP: Topp håndverk

Ta en titt på Pad & Quill

# 2. Belemay

Belemay har konstruert denne premium lommebokvesken på de to søylene for komfort og bekvemmelighet. Du kan bruke dette sammenleggbare dekselet som en kickstand for å se filmer / videoer og lese e-bøker på iPhone 8. Presise utskjæringer for kamera, høyttalere og andre porter gir verdi til saken.

Saken er håndlaget av ekte lær; Belemay har hentet kuskinn og har gjort fin søm for å fullføre dette flotte designet.

USP: Ekte skinn i skinn

Sjekk ut på Amazon

# 3. Silke

Silk er en minimalistisk lommebokveske. Den ene delen konstruksjonen kan virke å være for slank, men den er sterk nok til å stå opp til oppgaven når det gjelder å gi den essensielle beskyttelsen mot utilsiktet fall. Den sterke strukturen er fullt i stand til å holde riper i god avstand.

Den sklisikre tekstur gir ekstra grep for å la deg holde smarttelefonen med ønsket komfort. Du kan lagre opptil tre kort på en sikker måte. Ved hjelp av kredittkort kickstand kan du lyse opp medieopplevelsen din. Dessuten kommer silke i fire farger: sort onyx, rosegull, pistolgrått, champagnegull.

USP: Trådløs ladekompatibilitet

Sjekk ut på Amazon

# 4. Luksuslomme-bok fra Pad & Quill

Hvis du ikke vil ta et oppgjør med mindre enn de aller beste, ville "Luxury Pocket Book" være den ideelle veien å gå. Etuiet viser luksuriøs profil takket være kombinasjonen av fullkorns amerikansk sadelskinn og baltisk bjørk.

Det ytterste skinnets ytre har pent håndverk som gir et flott utøvende utseende. Og den håndferdige treholderen gjør at dekselet kan spre støt.

Alternativet å lagre opptil 5-7 kort og litt kontanter kan komme godt med spesielt under reiser. Enda bedre, du trenger ikke ta av Luxury Pocket Book før du lader enheten trådløst.

USP: Imponerende blanding av lær og baltisk bjørk

Ta en titt på Pad & Quill

# 5. ZVE

Denne lommebokvesken fra ZVE er designet for å gi pengene dine lang tid. Det største høydepunktet i denne saken er muligheten til å la deg lagre mer enn kort. Dessuten kan du føre opptil 15 dollar regninger.

Det er laget av topp kvalitet lær og TPU materiale. Det glatte ytre føles veldig varmt og gir også nødvendig bekvemmelighet for å holde enheten. Det er også en håndleddsstropp som gjør det lettere å bære iPhone. Den kommer i fire fargevarianter som svart, blå, rose og rosegull.

Hvis du leter etter en lommebokveske som kan være til stor hjelp under reisen, bør du gi den et seriøst blikk.

USP: Lagre 10+ kort

Sjekk ut på Amazon

# 6. TUCCH

TUCCH er ren klasse da den har alle egenskapene til en meget nyttig folio lommebokveske. Det håndlagde designet gir det et estetisk utseende. PU-lærkonstruksjon kan se sofistikert ut, men den er god nok til å holde skrap i skrap for å skade utseendet på smarttelefonen din.

Mykt TPU-interiør gjør det ikke mulig å absorbere støt. Magnetklaffen gir ytterligere beskyttelse ved å la deg enkelt feste og åpne saken. Standfunksjon er flott å se på medier. Fire fargealternativer inkluderer brun, rosa, svart og varmrosa.

USP: Omfattende beskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 7. Vofolen

Presentér denne ekstremt robuste lommebokvesken til din iPhone for å gi den nødvendige beskyttelsen mot fall. Denne forsvarsvesken er laget av hard PC og mykt TPU-materiale. Det doble laget med konstruksjon er i stand til å absorbere støt.

Hybriddesignet legger seg perfekt på iPhone. Den har en glidekortsholder på baksiden der du kan lagre et par kort og en dollarregning. Knappene er enkle å trykke på. Bortsett fra at det er fem fargevalg å velge mellom.

USP: Hemmelig spilldesign

Sjekk ut på Amazon

# 8. Spigen Slim Armor CS

Jeg liker det stilige designet til Spigen Slim Armor CS. Kombinasjonen av robust PC og mykt TPU-materiale har styrket strukturen, slik at den lett kan tåle dråper. Dobbeltlag av foringsrøret ser ikke klumpete ut.

Lommebokvesken lar deg lagre opptil tre kort og litt kontanter i den innebygde lagringen. Skyve deksel gir deg komfortabel tilgang til verdisakene dine.

Taktile knapper gir bedre klikk. Dessuten er denne solide lommebokvesken tilgjengelig i fem imponerende fargealternativer som svart, rød, hvit, pistolmetall, rosegull og stråhvit.

USP: Skyve deksel

Sjekk ut på Amazon

# 9. Dreem

Dreem har brukt luksuriøst vegansk skinn for å lage denne vakre lommebokvesken til din iPhone. En iøynefallende funksjon i denne saken er RFID-beskyttelse, som sikrer kreditt- og debetkortene dine mot datatyveri.

I motsetning til andre lommebokvesker, tilbyr Dreem ekstra sterkt magnetisk feste, som gir sikker og sikker lommebok for iPhoner. Dreem har brukt faux skinn og sydd skinnet for å lage dette mesterverket.

USP: RFID-beskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 10. FYY

“Vakker” er ordet for FYY. Denne lommebokvesken er laget med det fineste læret, og er designet for å være et søtt par for smarttelefonen. Håndlaget design forbedrer ikke bare utseendet, men forsterker også konstruksjonen.

Den har et par kortspor og en pengemuff. Med RFID-blokkeringsteknologien gir den nødvendig sikkerhet for vaktene. Håndleddsstroppen gjør det mye lettere å bære iPhone. Det beste av alt er at du har så mange som 32 fargealternativer å velge mellom.

USP: Håndlaget sak

Sjekk ut på Amazon

# 11. LAMEEKU

LAMEEKU kan passe til dine behov hvis du vil ha en bulk-lommebokveske med praktisk design. Den har et litt skjult spor på baksiden der du kan beholde tre kort. RFID-blokkeringsfunksjoner gir ekstra beskyttelse til kortene.

Utvendig TPU skinn passer til alle konturene i håndflaten din med det forbedrede grepet. For alle som er så myke, er det i stand til å motstå riper og til og med absorbere støt. Framleppen sikrer at berøringsskjermen forblir skjermet når den plasseres flatt. Forbi funksjonene har du flere fargevarianter å velge mellom.

USP: Beskyttelse i full ramme

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Din favoritt?

Så det er mine topp lommebokvesker for iPhone 8! (basert på gjeldende tilgjengelighet) Har noen av disse lommeboksakene bestått testen din? Det ville være fint å vite navnet sitt.

Forsikre deg om at jeg vil fortsette å oppdatere denne eksklusive listen gang på gang for å sikre at du enkelt kan finne riktig alternativ for smarttelefonen; basert på forskjellige behov.

Sjekk også ut:

 • Beste iPhone 8 tilfeller
 • Beste iPhone X lommebokvesker

Liker du denne artikkelen? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for å lese flere slike topp iPhone tilbehørslister.