Safari for Windows: Føl Apple Touch på Windows PC

Apple har sluttet å støtte Safari for Windows i ganske lang tid, og det er ingen oppdateringer, feilrettinger eller oppdateringer tilgjengelig. I tillegg kan bruk av eldre versjoner av Safari på PC invitere skadelig programvare fra visse nettsteder. Gitt risikoen, er det ikke egentlig lurt å laste ned og bruke Safari på Windows for vanlige brukere.

Bare i tilfelle du er en utvikler, designer eller en UI-tester, må du sjekke nettleserkompatibilitet for prosjektet ditt. Det er her nedlasting og bruk av Safari på Windows blir uunngåelig. Det er to måter å bruke Safari på Windows PC:

  • Bruke en eldre versjon av Safari ved å laste ned den kjørbare filen
  • Bruke online tjeneste for å bruke Safari med Mac OS X-miljø

Vi vil diskutere begge i detalj, fortsette å lese.

Hvordan installere og bruke Safari Browser på Windows PC

Trinn 1. Last ned Safari på din Windows-PC ved å klikke her.

Steg 2. Avhengig av nettleser du bruker; du kan bli bedt om å lagre filen, eller den vil automatisk starte nedlasting av filen uten å spørre.

Trinn 3. Når nedlastingen er fullført, dobbeltklikker du på den og går gjennom installasjonsprosessen.

Trinn 4. Når installasjonen er fullført, kan du starte den og begynne å bla gjennom som vanlig.

Det er det! Du er nå klar til å oppleve Apple touch på din Windows PC. Gjenta gjenta risikoen, sørg for at du ikke gjør noen viktige ting på Safari-lignende tilgang til bankkontoer, utbetalinger, kjøp ting fra Amazon eller andre nettsteder som trenger din personlige informasjon.

Denne versjonen av Safari er ganske gammel og er utsatt for mange websårbarheter som allerede er fikset i moderne nettlesere. Med mindre og før det er kritisk uunngåelig, fraråder vi brukere på det sterkeste å bruke Safari på Windows-PC.

I tillegg til sikkerhetsproblemer, er det ikke mange plugins tilgjengelig for den eldre versjonen av Safari, som lett er tilgjengelig på Firefox og Google Chrome.

Hvordan bruke Safari på Windows PC ved hjelp av Online Service

Trinn 1. Åpne Crossbrowsertesting.com på hvilken som helst av nettleserne på din Windows PC.

Steg 2. Opprett en gratis konto med siden og logg inn.

Trinn 3. Fra venstre meny holder du musepekeren på alternativet "Live Testing" og klikker deretter på "Start a Live Test."

Trinn 4. Til høyre, under fanen "Skrivebord", klikker du på rullegardinmenyen og klikker deretter på Mac OSX-versjonen.

Når du har valgt Mac OSX-versjonen, vil du merke at menyen ved siden av automatisk velger Safari 11.

Trinn 5. Alt du trenger å gjøre nå er å gå inn på nettstedet i tekstfeltet. Klikk "Kjør test" -knappen for å laste opp nettstedet.

Du kan endre skalering, oppløsning, ta skjermdump, spille inn video og mange andre ting fra den øverste menylinjen.

Dette er absolutt ikke veldig glatt for daglig bruk for normale brukere. Dette kommer igjen nyttig for utviklere og testere. Det er mye sikrere sammenlignet med å laste ned en eldre versjon av Safari.

Personlig var jeg ikke veldig imponert over nettopplevelsen, da det var mange etterslep mens du ruller. Men som tester ville jeg ikke ha noe imot å bruke det, da det å få forskjellige enheter fysisk er en kjedelig og dyr oppgave.

Tjenesten tilbyr 100 minutter gratis surfing, og så kan du gå med forskjellige betalte planer hvis du er fornøyd med det.

Logger av…

Det hadde vært flott om Apple fortsatte Safari-støtte for Windows PC, da det ville gjort livet mye enklere for mange mennesker. Spesielt for utviklere og designere, som trenger å sjekke arbeidet med forskjellige nettlesere.

Relaterte artikler:

  • 4 grunner til at Safari er bedre enn enhver annen nettleser
  • Slik spiller du YouTube-videoer i bakgrunnen i iOS 12 Safari
  • Slik fyller du ut automatisk passord, kredittkortinfo i Safari med Face ID på iPhone X, Xs, Xs Max og XR
  • Hvordan slå sammen alle Safari Windows i ett på Mac

Bruker du Safari på Windows? Hvis ja, hvordan har opplevelsen din vært? Del den med andre brukere ved å kommentere nedenfor. Ikke glem å laste ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Instagram.