Beste iPhone 7-belteklips i 2020: Bær smarttelefonen din med ytterste komfort

Har nettopp kjøpt iPhone 7; må du utforske en rekke saker som lommebok, støtfanger eller til og med strømpakkede batterikasser til smarttelefonen din. Heldigvis er det ingen mangel på alternativer ettersom tilbehørsprodusenter har løftet kampen om å tilby en rekke ønskede drakter.

Helt ærlig er jeg veldig glad i belteklips, siden de lar meg bære iPhone-en min komfortabelt. Har du en forkjærlighet for dem også? Her er samlingen av fantastiske belteklipsesker med den nyeste designen. La oss velge en av disse sakene for din iPhone 7!

Beste iPhone 7 belteklips i 2019

 • i-Blason Transformer
 • Maxboost DuraSlim Pro
 • WizGear
 • Bomea
 • Galaxy Wireless
 • Innkapslet SlimShield
 • Cocomii
 • Benzob
 • Aduro
 • Lorem
 • BENTOBEN

#1. i-Blason Transformer

i-Blason-saken er spesielt klargjort for tunge oppgaver. Det solide dobbeltlags kabinettet kan tilby smarttelefonen din nødvendig beskyttelse mot fall. Det myke interiøret hjelper saken med å absorbere sjokk.

Belteklemmen på sidemonteringssvinget lar deg bære enheten med ønsket sinnsro. Du kan konvertere denne saken til et stativ for å bruke enheten håndfri. Med hevet leppe har berøringsskjermen den nødvendige beskyttelsen mot bunnen av.

USP: Slagbestandig design

i-Blason

# 2. Maxboost DuraSlim Pro

Maxboosts DuraSlim Pro har en mer kompakt design. Muligheten til å tilby tre lag med dråpsbeskyttelse gjør det til en ganske pålitelig innsats.

Med de luftputede hjørnene kan den tåle enda ekle støt. Hevede kanter holder berøringsskjermen på din iPhone beskyttet mot skraping.

Holster belteklips har en sikker låsemekanisme for å holde enheten stabil. Og det er også en innebygd kickstand som lar deg se media komfortabelt i liggende modus.

USP: Innebygd kickstand

Sjekk ut på Amazon

# 3. WizGear

WizGear er en veldig funksjonell sak som kan oppfylle dine behov med aplomb. Med den velbygde konstruksjonen er den fullt ut i stand til å gi den nødvendige beskyttelsen på enheten mot ujevnheter.

Det støtdempende interiøret lar ikke riper ødelegge skjønnheten til enheten din. Det justerbare belteklipset gir all den komforten du ønsker å ha smarttelefonen uten smerter. Og det er en kickstand som lar deg få det beste ut av klassiske filmer.

USP: Fullt justerbar belteklips

Sjekk ut på Amazon

# 4. Bomea

Leter du etter en profesjonell belteklipsveske? Bomea skinnveske med belteklips kan være et rimelig godt kjøp.

Lærveskevesken er laget av materiale av høy kvalitet, og har et polert utseende. Den pene sømmen gir den et raffinert utseende.

Den leveres med ytterligere to beltestropper for mer sikkerhet. Den magnetiske lukkingen holder verdisakene dine godt inne. I tillegg kan du holde et kort eller et par dollarregninger sikkert.

USP: To ekstra belteløkker

Sjekk ut på Amazon

# 5. Galaxy Wireless

Som beskyttende forsvarsdekk? Galaxy Wireless- veske med kompakt design og robust konstruksjon kan være et imponerende valg.

Den har gummiert struktur som gir et sklisikkert grep. Belteklipshylsteret lar deg bære iPhone-en din sikkert. Den har en innebygd kickstand som gir optimal synsvinkel.

USP: Gummiert struktur

Sjekk ut på Amazon

# 6. Innkapslet SlimShield

Hva med å kjøpe en meget fasjonabel belteklipsveske? Med sin slanke design kombinert med den robuste konstruksjonen har den profilen til å vinne deg.

Den ergonomiske designen, i tillegg til den sklisikre mikrofinishen, gjør det ultrakomfortabelt å holde i hånden. Den er bygget for å motstå påvirkning og tilby den nødvendige beskyttelsen mot dråper. Hylsterklippet er utmerket til å holde iPhone på en sikker måte. SlimShield kommer i tre farger.

USP: Robust PCR-konstruksjon

Sjekk ut på Amazon

# 7. Cocomii

Både når det gjelder å gi ekstrem beskyttelse og ytterste bekvemmelighet, skiller Cocomii belteklips ut. Det robuste designet sammen med den kompakte konstruksjonen styrker levetiden.

Dobbelt beskyttelseslag med det støtdempende interiøret laget av silikon og det ytre laget klargjort med polykarbonat kan motstå virkningen av eventuelle dråper. Den hevede kanten tilbyr det mye tiltrengte skjoldet fra bunnen av når den plasseres med forsiden ned. Kickstanden lar deg se på media komfortabelt.

USP: 360-graders roterende belteklipshylster

Sjekk ut på Amazon

# 8. Benzob

Belteklipsvesker blir alltid betraktet som robuste deksler for din iPhone. For en forandring bryter Benzob denne myten og tilfører et element av skjønnhet til sin tunge, støtsikre hylsterveske. Din iPhone 7 forblir beskyttet fra alle hjørner og sider.

Trelags beskyttelsen av Benzob sikrer fullstendig støtdemping hvis telefonen din droppes ved et uhell. Kombinasjon av TPU interiør og kraftig polykarbonatutvendig gir omfattende sikkerhet for telefonen din.

USP: Tungt sak

Sjekk ut på Amazon

# 9. Lorem

Vil du gå for en raffinert skinnbelteveske? Med høykvalitets PU-materiale og pen design, kan Lorem belteklipsveske være et ideelt valg for profesjonelle.

Denne skinnvesken har ett belteklips og to ekstra belteløkker for å gi mer komfort og sikkerhet. Det myke innerforet sikrer at iPhone-en din har pute til å tåle mindre sjokk.

Takket være den holdbare magnetiske lukkingen holder smarttelefonen seg godt inne.

USP: Støtdempende design

Sjekk ut på Amazon

# 10. Aduro

Aduro har designet denne belteklipsvesken for å passe til din iPhone 7 med stor bekvemmelighet. Etui er produsert av en høy kvalitet gummiert struktur for å gi telefonen et ekstra lag med beskyttelse. Dessuten hjelper dette materialet deg med å gripe telefonen fast i hendene.

Sjekk at innebygd kickstand på skallet kabinettet. kos deg med å se videoer og filmer håndfri i horisontale og vertikale vinkler. Vesken er utstyrt med et hylsterbelteklemme, valgbar svivel og en robust låsemekanisme for sikkerheten til telefonen din.

USP: Premium gummiert struktur

Sjekk ut på Amazon

# 11. BENTOBEN

BENTOBEN belteklipsveske pakker en solid trøkk når det gjelder å tilby høy beskyttelse mot dråper eller støt. Selv om den ser litt klumpete ut, har den kvaliteten til å imponere de som leter etter en kraftig følgesvenn til sin iPhone.

Det enormt tøffe utsiden øker holdbarheten. Det er ingen problemer med å trykke på knappene eller få tilgang til portene på enheten din. Den har roterende kickstand belte svingbar klipshylster som gir behagelig synsvinkel. Den er tilgjengelig i et par farger.

USP: 360 ° svingring

Sjekk ut på Amazon

Og det er det, folkens!

Valget ditt?

Bruk disse belteklips-sakene for å ha den sårt tiltrengte roen mens du er ute og reiser. Forbli bekymringsfri for beskyttelsen av enheten din, da disse tilfellene er ekstremt robuste og gir viktig beskyttelse mot støt. Dessuten dobler de seg også som et standpunkt for den fantastiske filmtiden, ikke sant?

Har du valgt noen av disse belteklipsvesker til din iPhone 7? Gi meg beskjed om det i kommentarene, og sørg for å dele tilbakemeldingene dine.

Ikke gå glipp av:

 • Beste iPhone 7 lommebokvesker
 • Beste iPhone 7 Kickstand tilfeller
 • Beste iPhone 7 slanke tilfeller
 • Beste iPhone 7 vanntette tilfeller

Likte du å lese denne artikkelen? Prøv det med iOS-appen vår, og følg med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for aldri å gå glipp av de siste tilbehørsoppdateringene våre.