Hvordan abonnere RSS-feeds i Safari på Mac OS X Yosemite

Den nyeste versjonen av Safari pakket i OS X Yosemite har en RSS-abonnementsfunksjon innebygd direkte i nettleseren. Det har gjort både RSS-abonnement og lesefeeds mer praktisk enn noen gang.

RSS (Really Simple Syndication) lar deg samle alt innholdet, informasjonen eller artikkelen du vil lese praktisk uten å måtte gå til et bestemt nettsted. Alt du vil lese lagres direkte i RSS-leseren din innen 30 minutter etter at den ble publisert.

Dessuten er RSS-feeds synkronisert på alle Apple-enheter (fra iOS til OS X). Derfor kan du lese alle innmatingene hvor som helst du ønsker. Det er hvor effektivt det er for deg. La oss dykke videre med prosessen!

Slik abonnerer du på RSS-feeder på Mac OS X Yosemite:

Trinn 1 : Start Safari

Trinn 2 : Naviger til nettsiden du vil abonnere på leselisten din. (sørg for at nettsiden har en RSS-feed tilgjengelig)

Trinn 3 : Klikk på sidefeltknappen for å utvide bokmerker og abonnementslinjer

Trinn 4 : Klikk på @ at symbolfanen

Trinn 5 : Klikk på Abonnement (nederst)

Trinn 6: Velg Legg til strøm

Trinn 7 : Pop-up "Abonner på" vises, klikk på Legg til strøm

Du er ferdig! Avhengig av behovet ditt, kan du gjenta de samme (ovenfor nevnte) trinnene på alle nettsteder som tilbyr RSS-feeder for å abonnere på innholdet.


Les også: Slik abonnerer du på RSS-feeder i Safari i iOS 8 på iPhone / iPad


Slik får du tilgang til og lese RSS-feeds i Safari

Trinn 1: Start Safari

Trinn 2: Klikk på @ -fanen

Trinn 3: Klikk på alle feedelementene du vil lese

Det er gjort! Wien og NetNewsWire er kjent som topp tredjeparts RSS-lesere i OS X. Du kan bruke dem hvis du må abonnere eller administrere mange RSS-feeds.

Mobile Safari har en lignende funksjon også der du kan legge til RSS-feeds direkte til delen Delte koblinger. Det fungerer stort sett på samme måte som OS X Safari. Til og med metoden for å legge til et abonnement er lik.

 

Legg Igjen Din Kommentar