Skriv emoji og spesialtegn i Mac OS X [Slik gjør du det]

Mac har kommet langt. Folk bruker nå Mac for å kommunisere gjennom meldinger (iMessage, Facebook, Jabber etc.). Og en fremtredende del av slik personlig kommunikasjon er Emojis. De kan krydre en samtale. Det er interessant å dramatisere svarene dine (og å uttrykke deg mye bedre) gjennom Emojis. Og ikke å glemme, disse bittesmå små ikonene er veldig nyttige når du ikke er i humør til å skrive lange svar.

Du har sett hvordan du kan aktivere Emoji-tastatur på iPhone / iPad. Du kan også aktivere det samme på Mac-en. I motsetning til iOS, er Emoji-menyen kontekstuell, slik at du kan få tilgang til den hvor som helst uten å måtte gå gjennom mange ringer.

Slik skriver du inn Emoji og andre spesialtegn på Mac OS X

Dette fungerer bare når markøren er i et tekstfelt. Så sørg for at du har klikket i et område der du kan skrive (dokumenter, tekstfelt på websider, tekstfeltet i Meldinger-appen, Notater osv.)

Trinn 1. Trykk Kommando + Kontroll + Mellomrom på tastaturet.

Steg 2. Emoji-menyen vises under markøren.

Trinn 3. Bare klikk på uttrykksikonet du vil legge til, så er du ferdig.

Du vil merke at Emojiene er ordnet slik de er i en iPhone / iPad. Du har den siste listen fulgt av de andre.

Mange av oss velger tilfeldig uttrykksikoner uten å vite den eksakte kategorien de faller i. Her er en kort forklaring på dem: "smiley" nederst på paletten refererer til People Emojis, "blomsten" representerer Nature-uttrykksikoner, "bjellen" refererer til til Objekter Emoji viser “bilen” Steds-uttrykksikoner, og det siste alternativet viser symboler.

Hvordan liker du dette tipset? Del tankene dine med oss ​​i kommentaren, på Facebook, Twitter og Google Plus.