Slik tagger du dokumenter i filer-appen i iOS 11 på iPhone og iPad

En svært intuitiv og funksjonell Files-app for iOS hadde stått på ønskelisten for mange iPhone-brukere. Med iOS 11 er det lange ønsket endelig oppfylt. Nå har håndtering av dokumenter blitt en problemfri oppgave. Enda bedre kan du også merke dokumenter i Files-appen på iOS 11-enhetene dine for å søke i bestemte dokumenter øyeblikkelig.

I tilfelle du ikke liker de gitte taggene, kan du også opprette en tilpasset tagg som passer bedre til dine behov. Dessuten vil du også tilpasse identifikatorene for å forenkle oppgaven din ytterligere.

Hvordan bruke tagger i filer-appen på iPhone og iPad som kjører iOS 11

Slik tagger du dokumenter i filer-appen på iOS 11

Trinn 1. Start Files-appen på iOS-enheten din.

Steg 2. Trykk deretter på Bla gjennom nederst → Trykk på skytjenesten du har lagret dokumentene dine under Steder.

Trinn 3. Trykk på mappen for å avsløre filer (Hvis filen din er på rot, gå til neste trinn.)

Trinn 4. Neste opp, bare trykk og hold på hvilket som helst dokument, og løft deretter fingeren. Deretter vil du se et popup-vindu med flere alternativer. Trykk på Tagger. (På din iPhone må du først trykke på den lille pilen helt til høyre i vinduet for å avsløre flere alternativer.)

Trinn 5. Nå må du trykke på koden du vil bruke. Du har flere alternativer å velge. Velg mellom flere fargealternativer eller gå til en enkel tagg som Arbeid → Til slutt, sørg for å trykke på Fullført øverst til høyre på skjermen for å bekrefte.

Hvordan lage og legge til egendefinerte koder i Files-appen på iOS 11

Følg trinn 1-4 som ovenfor.

Trinn 6. Neste opp, må du trykke på Legg til ny tag. Skriv deretter inn navnet og velg hvilken som helst farge.

Trinn 7 Sørg for å trykke på Ferdig øverst til høyre på skjermen for å bekrefte endringen.

Hvordan tilpasse tagger i filer-appen på iOS 11

Det er også en måte å tilpasse koder til å passe bedre til dine behov. Gå over til denne raske guiden for å få det til på riktig måte.

Administrer filene dine smart

For meg er Files-appen et av de største høydepunktene på iOS 11. Den gir deg den nødvendige fleksibiliteten til å administrere filene dine. Etter å ha gitt den nok mengde spinn, kan jeg si at det er akkurat der oppe med de beste filbehandler-appene for iPhone og iPad. Hva tenker du om det?

For å lese flere slike nyttige guider relatert til iOS 11, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Google Plus.