Slik bruker du San Francisco System Font på Mac OS X Yosemite

Endring er den eneste konstanten. Og et merke som Apple, som stadig utvikler seg med store sprang, har tatt i bruk dette mantraet for å gi en bedre brukeropplevelse til kundene. Nyheten er at Apple planlegger å endre Helvetica Neue, den nåværende standardsystemfont i iOS og OS X Yosemite, og vil introdusere San Francisco- font som du kan se i Apple Watch.

Hvis du spør grunn til denne endringen, kan det bare være spekulasjoner rundt dette trekket. Imidlertid har det kommet mange klager fra mange brukere på at Helvetica Neue-skrifter er vanskelige å lese, spesielt på ikke-netthinneskjermer. For å løse dette problemet hadde Apple imidlertid tilbudt et "fet skrift" -alternativ i iOS; denne løsningen fungerte faktisk bra for brukere. Dette anlegget var ikke tilgjengelig i OS X tilgjengelighetsalternativer.

Ettersom nyhetene driver med runder med internett, er det for mange Apple-elskere det som maur-i-buksesituasjonen, da de ikke kan vente med å bruke de nye skriftene. Men folkens, Apple kan ta litt tid å introdusere denne endringen. Hvis du ikke har tålmodighet og vil endre skrifttyper, er dette et triks.

Før du gjør dette, må du forsikre deg om at dataene dine er lagret og sikret. Selv om det er ganske enkelt å bytte skrifter, anbefales det alltid å spille trygt.

Slik installerer / bruker du San Francisco-skrifter på Mac OS X Yosemite

Trinn 1: Last ned SanFrancisco-fontpakken fra github og pakks zip-filen.

Trinn 2: For å nå Gå til mappe, trykk Kommando + Skift + G fra OS X Finder og skriv inn følgende bane:

~/Library/Fonts/

Trinn 3 #: Slipp de nedlastede fontfilene i ~ / Library / Font /, og start deretter Mac-maskinen på nytt for at endringene skal tre i kraft (du kan også prøve å bare logge av og inn igjen, men noen ganger vil skrifter bli rare gibberish hvis du ikke gjør det) t start på nytt).

Når du kommer tilbake etter omstart, vil du finne nye San Francisco-skrifter i systemet ditt.

Hvordan avinstallere San Francisco-skrifter fra Mac OS X Yosemite

Selv om du kanskje vil installere San Francisco-skriftene på Mac-en, kan det være lurt å avinstallere skriftene. Følg i så fall de to enkle trinnene:

Trinn 1: Følg banen: ~/Library/Fonts på din Mac og slett de 5 filene som starter med System San Francisco Display

Trinn 2: Logg ut og logg inn for å bruke endringene.

Kilde: GitHub.com.