Kim Vorrath leder Apples AR Headset & Glasses Team for raskere utrulling

Flyttingen kan betraktes som en stor ettersom kreften og stillingen frk. Kim Vorrath setter inn. Hun overtar Apples mest prestisjefylte prosjekt - Augmented Reality Project ifølge nyheter fra The Information. Dette inkluderer augmented reality headset-kodenavnet T288 i henhold til rapporten.

AR / VR-prosjektet har bremset ned hva med kompleksiteten til faget og menneskebevegelser som påvirket prosjektet som helhet. Men nå, med Kim på plass, kan Apple sette på en terskel for å aldri se tilbake på dette prosjektet, heter det i rapporten.

Kim Vorrath ledet Apple iOS Software Bugs Tests and Rollout Team

Med Vorrath i førersetet har Apple ideelt sett på plass en veldig 'intens' leder ved roret i bransjen for å få frem de nyeste AR-headsetene og glassene.

Apple AR-hodetelefoner eller briller har vært en god tid for det berømte iPhone-selskapet. De lover å tilby livets tro og flerdimensjonal opplevelse (spesielt spill), som aldri før. Det førte til at selskapet investerte kraftig og avhendet innsats som ga iOS 13 som en slags 'reality check' for det. Denne divisjonen ledes av Mike Rockwell, Apple Vice President for AR og Virtual Reality, med Kim Vorrath som rapporterer til ham nå.

Når vi henvender oss til Vorrath, fikk vi vite av rapporten at hun er en åpenhjertig som har inntatt lange års tjenester med engasjement og 'ingen nonsensisk' tilnærming ifølge innsidere.

Hun har ledet seg foran utrullingen av de fleste av iPhone iOS-programvarefeilene i årevis, og har ordspråklig berømt 'intensitet'. Deretter rapporterte hun til Craig Federighi, Senior Vice President, hovedansvarlig for å holde programvareteam i plan og testutgivelser for feil i Apple iPhones.

Kims ferdigheter og erfaring vil komme til nytte for tidlig utrulling av AR-hodesett og briller

Fru Vorraths uovertrufne ferdigheter og erfaring vil utvilsomt spille en viktig rolle i utrullingen av Apples drømmeprosjekt. Hun kan samtidig bli tvunget til å 'holde seg kjølig' i lys av utfordringene hun står overfor, av mangfoldig karakter i den nye virksomheten. Hennes tilnærming og erfaring vil sikkert komme i god behold når hun styrer AR-headsettet og briller kodenavnet T288-prosjektet.

I en informasjonsrapport, "i en stressende periode før den første lanseringen av iOS i 2007, slo Vorrath, sint av et teammedlem som var på vei hjem tidlig, og smalt kontordøren sin hardt nok til å bryte døren." Informasjonen rapporterte i 2014 . Da hun fant seg selv innelåst på kontoret sitt, prøvde den daværende sjefen Scott Forstall å bryte henne ut med en baseballballtre. ”

Ved utgivelsen av AR-headset og briller går spekulasjonene høyt for lanseringen i 2020, men Kim er det som trengs for en leder i 'ånd', tidligere enn forventet lansering kan slå til virkeligheten, hvem vet?

Augmented Reality - the Technology With Promising Future

Augmented Reality tilbyr en annen spennende dimensjon til hva teknologien kan gi i dagens verden. Alle store selskaper i verden bruker store penger for å drepe den revolusjonerende teknologien som vil påvirke alle aspekter av livene våre.

Navigering vil bli gjort "ekte" på dine håndholdte enheter, mens studentene kan dykke dypt i fag etter eget valg for å få praktisk erfaring fra laboratoriet, men på skjermen; i fabrikker, vil arbeidstakeren sjekke ut en 'flens' han ser på håndholdt enhet for å bestemme og bestemme om den skal erstattes etter å ha sjekket ut med historiske data tilgjengelig i den innebygde programvaren og så videre ...

Spillere kan forvente en 'annerledes' opplevelse å se frem til etter hvert som mer lyd og effekter vil bli støttet av stemningen som vil hjelpe dem gjennomgang!

Så når jeg kom tilbake dit vi hadde igjen, om Kim; hennes oppgave er vanskelig, ettersom vi alle er enige. Vi ønsker henne det aller beste når hun skal rulle ut AR-headsettet og brillene, for deg.

Gutter, er du hektet etter AR / VR-opplevelse på Apple-enheter? Kan du uttale drømmene dine for å måle nivået på forventningene fra Apple AR / VR?

 

Legg Igjen Din Kommentar