Slik abonnerer du på RSS-feeder i Safari på iOS 8 for iPhone / iPad

iOS 8 har RSS-støtte i form av Shared Links i Safari. RSS lar deg automatisk samle alt det nyeste innholdet på nettstedene eller bloggene du vil lese. På en enkelt plattform har du alle artiklene fra forskjellige blogger å lese på din egen fritid.

RSS sparer god tid da du ikke trenger å besøke bestemte blogger for å lese artiklene deres. Alt du vil samles direkte gjennom dine delte lenker.

Slik abonnerer du på RSS-feeder i iOS 8 Safari på iPhone / iPad:

Trinn 1. Start Safari og åpne ønsket nettsted.

Steg 2. Trykk på bokmerkeikonet fra bunnen.

Trinn 3. Trykk på @ under fanen Delte koblinger.

Trinn 4. Trykk på Abonnementer.

Trinn 5. Trykk på Legg til nåværende side nederst.

Trinn 6. trykk på Ferdig.

Det er det! Fra nå og videre blir alt det nylige innholdet på dette nettstedet / bloggen samlet automatisk innen 30 minutter etter at det ble publisert i fanen Delt lenke. De fleste av bloggene har RSS-støtte for å gjøre det veldig praktisk for leserne å holde seg synkronisert med sine siste artikler.


Les også: Hvordan abonnere RSS-feeds i Safari på Mac OS X Yosemite


Hvordan lese RSS-feeds på iPhone

Trinn 1. Start Safari

Steg 2. Trykk på bokmerkeikonet

Trinn 3. Her vil alle artiklene til bestemte blogger du abonnerte bli oppført i introduksjonene. Trykk på hvilken artikkel du vil lese (Under fanen Delte koblinger.)

Du er ferdig! Det er så enkelt. Delte koblinger i Safari i iOS 8 ligner veldig på RSS-leseren som finnes i Safari til OS X Yosemite. Selv om navnene deres er forskjellige, er de ganske like.

RSS er veldig nyttig for de som må navigere manuelt i en rekke blogger for å lese de siste oppdateringene. Og i tilfelle de av noen årsaker ikke klarer å finne tid, vil de sannsynligvis gå glipp av de siste oppdateringene.

Det er det!

Kontakt oss på Facebook, Twitter og Google Plus. Sørg også for å laste ned appen din på din iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar