Slik installerer du Enterprise Apps i iOS 9 på iPhone og iPad

Hver dag er det mange apper som ikke lager til AppStore. Hvis Apple ikke har inkludert noen app i sin butikk, er det på grunn av noen ekte bekymringer, eller appen kan være i strid med Apples policy. Det er virkelig ikke tilrådelig å installere noen app utenfor AppStore.

Men hvis du er veldig sikker på kilden og ønsker å installere en app på iPhone eller iPad fra utenfor AppStore, så er det et alternativ i iOS 9 som du kan gjøre det på. Installer først appen fra kilden.

Enhver app utenfor AppStore blir installert på skjermen din. men når appen er installert, vil du ikke kunne åpne den; i stedet vil du lese noe slikt:

Dette betyr at selv om du har installert appen, vil du ikke kunne kjøre den. Her er veiledningen for hvordan du løser dette problemet.

Slik installerer du Enterprise Apps på iPhone og iPad som kjører iOS 9

Trinn 1. Åpne Innstillinger- appen → Trykk på Generelt .

Steg 2. Bla litt ned og trykk på Profiler .

Trinn 3. I listen over "ENTERPRISE APP" trykker du på appen du vil stole på.

Trinn 4. Nå trykker du på "Tillit (navnet på Enterprise App)."

Trinn 5. Du blir bedt om med en pop-up for å bekrefte operasjonen; trykk på Tillit “.

Det er det, gå ut av Innstillinger-appen og trykk på appen du ønsker å kjøre; vil du ikke lenger motta noen advarsel, og appen kjører.

Slik sletter du Enterprise-appen fra iPhone / iPad i iOS 9

I tilfelle du vil slette enterprise-appen fra iPhone; Gå til Innstillinger → Generelt → Profil → Trykk på appnavnet → Trykk på Slett app.

Bare et råd, aldri installer noen apper fra en upålitelig kilde, ettersom mann-apper er skadelige som kan true personvernet ditt, så vel som det kan føre til funksjonsfeil på iPhone eller iPad.

Ikke glem å dele tilbakemeldingene dine med oss ​​i kommentarer, på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar