Beste iPhone 7 tunge saker - 2020: Ultrabeskyttende, men eksepsjonelt minimalistiske

Når det gjelder å gi king-size-beskyttelse, kan ingen andre tilfeller stemme overens med overlegenheten i tunge saker. I motsetning til tidligere, er ikke rustningstilfeller lenger klumpete. Enda bedre, noen av dem har et misunnelsesfullt utseende.

Når du går på fjellklatring, sykling eller andre eventyrlige aktiviteter, må du forsikre deg om at iPhone-en din har skjoldet for å overliste et uhell. Med den moderne designen kan disse meget beskyttende iPhone 7 tunge dekslene ideelt sett også passe inn i din vanlige bruk. (Tenker du på din iPhone 7 Plus tunge saker? Gå over til dette innlegget.) La oss hoppe over for å finne en matchende rustningskasse til din iPhone 7.

Beste iPhone 7 tunge saker i 2019

Rask navigering:

  • ROCK Royce
  • Ballistic
  • LUVVITT
  • Spigen Tough Armour
  • X-Doria
  • i-Blason ArmorBox
  • Maxboost SnapPro
  • Caseology
  • Beasyjoy
  • ImpactStrong

#1. ROCK Royce

Vil du ha en tung sak som ser utrolig slank ut? ROCK Royce kan være et pent svar på din søken.

Det doble laget med struktur støttet av den støtdempende TPU og det robuste polykarbonatmaterialet, og det er skåret ut for å motstå dråper. Den har metalliserte knapper som er veldig responsive. Den kompakte og minimalistiske profilen legger seg vakkert til på iPhone 7. Royce tunge veske kommer i seks farger.

Pris: $ 11.99 på Amazon mens vi skriver dette.

Sjekk ut på Amazon

# 2. Ballistic Tough Jacket Maxx Series

Er du innstilt på å gå for en sterk beskyttelsessak? Ballistic Tough Jacket Maxx Series kan være en enkel vinner av akkurat ditt valg.

Det som får denne saken til å skille seg ut er de fire beskyttelseslagene. Laget for å overleve dråpene fra 7 fot, og den kan tilby det fantastiske skjoldet til smarttelefonen din. Den har et roterende hylsterklipp som kan hjelpe deg med å bære enheten din enkelt. Denne tunge drakten gir et formmessig utseende.

Pris: $ 19.89 på Amazon mens vi skriver dette.

Sjekk ut på Amazon

# 3. LUVVITT Super Armor

Denne tunge saken fra LUVVITT er ganske flink. Med det muskuløse utseendet gir det et smart kjøp.

Den perfekte integrasjonen av TPU og PC-hardt skall gir den styrken til å vare lenge. Den hevede leppen, så vel som bakbeskyttelsene, hjelper den med å gi den beskyttende telefonen din smarttelefonen. Super Armor kommer i tre fantastiske farger for å sjarmere deg.

Pris: 12.97 dollar på Amazon i skrivende stund.

Sjekk ut på Amazon

# 4. Spigen Tough Armour

Spigen Tough Armour fortjener å bli inkludert i denne eksklusive listen. Den ultra-solide konstruksjonen kombinert med den formtilpassede designen gir den et friskt utseende. (Sjekk ut spekteret av iPhone 7-saker fra Spigen.)

Det doble beskyttelseslaget med høykvalitets TPU hjelper det å motstå påvirkningen av dråper. Luftputeteknologien, samt hevet leppe, gjør den til en komplett pakke. Tough Armour kommer i seks attraktive farger.

Pris: $ 24.99 [$ 15.99 på Amazon mens vi skriver dette.]

Sjekk ut på Amazon

# 5. X-Doria Defense Gear Series

X-Doria Defense Gear Series er designet for å være en meget beskyttende dress. Når denne saken er aktivert, kan smarttelefonen uanstrengt slå ned slag av eventuelle utilsiktede dråper - fra seks fot og seks centimeter.

Velsignet med forbedret hjørnebeskyttelse så vel som doble lag med struktur, er den usedvanlig holdbar. Laget av førsteklasses kvalitet PolyOne, hardt polykarbonat, TPU og anodisert metall. Det gir et kjøttfullt utseende. Denne tunge saken er tilgjengelig i fire farger.

Pris: $ 34.95 [$ 27.95 på Amazon i skrivende stund dette.]

Sjekk ut på Amazon

# 6. i-Blason ArmorBox

Velg i-Blason ArmorBox for å gi kroppsbeskyttelse til din iPhone. Mens det ytre harde skallet har fått nok styrke til å forsvare smarttelefonen din mot støt, motstår det myke interiøret riper og slår også ned støt. Strukturen med to lag har blitt biffet opp av hjørnevaktene.

Det sklisikre materialet gir et bedre grep for å holde enheten komfortabelt. Denne tunge saken har en skjermbeskytter for å holde berøringsskjermen beskyttet mot skade. ArmorBox er tilgjengelig i fem fargevarianter.

Pris: $ 19.99 [$ 14.45 på Amazon mens vi skriver dette.]

Sjekk ut på Amazon

# 7. Maxboost SnapPro

Den eneste grunnen til at Maxboost SnapPro tunge saker er på høyde med det beste, er den fantastiske designen. Laget av støtfast GXD-materiale, utmerket det med å gi den nødvendige beskyttelsen fra bunnen av eller dråper.

Den hevede rammen beskytter både skjermen og kameraet mot riper. Den åpne bunnen design gjør at den kan passe komfortabelt med din iPhone 7 så vel som 6 / 6s. Denne panservesken er veldig slank, og den passer fint sammen med smarttelefonen.

Pris: $ 19.99 [$ 10.99 på Amazon mens vi skriver dette.]

Sjekk ut på Amazon

# 8. Caseology Legion Series

Caseology Legion Series er skåret ut for deg som har en forkjærlighet for den elegante profilen. Det føles veldig glatt å ta på.

Det dobbeltlagrede foringsrøret beriket med det fleksible TPU og robuste polykarbonatmaterialet, og har nok kraft til å beskytte smarttelefonen din mot uønsket fall. Den støtdempende konstruksjonen holder riper. Titan Series er tilgjengelig i fire fengslende farger.

Pris: $ 29.99 [$ 14.99 på Amazon i skrivende stund dette.]

Sjekk ut på Amazon

# 9. Beasyjoy

Beasyjoy militær sak for iPhone 7 er en god avtale. Den er vanntett og har en metallplate festet med skruer for ekstrem beskyttelse. Du kan klikke på bilder under vann uten å bekymre deg for noe. Selv med en så tøff beskyttelse, kan du få tilgang til alle funksjoner og porter enkelt, som om det ikke er tilfelle i det hele tatt.

Også saken er IP68-sertifisert. Totalt sett er det et utmerket tilfelle for noen som liker å dra på eventyr ofte. Til slutt kan du også velge mellom fire lyse farger.

Pris: $ 59.99 [$ 27.99 på Amazon i skrivende stund dette.]

Sjekk ut på Amazon

# 10. ImpactStrong

Saken fra ImpactStrong er riktignok en tung sak, men i motsetning til den ovenfor, snakker ikke utseendet om dets tøffhet. Det ser ganske enkelt og elegant ut. Den kan beskytte din iPhone 7 mot alvorlige fall og ujevnheter. Det er et tre-lags etui som effektivt beskytter enheten din.

Hjørnene er utstyrt med unik støtdempende silikon som et ekstra lag med beskyttelse. Til slutt er det åtte livlige og solide farger å velge mellom.

Pris: 11, 99 dollar på Amazon i skrivende stund.

Sjekk ut på Amazon

Det er alt!

Pakk sammen

Hvis du vil at iPhonen din skal komme uskadd selv fra ekle slag, vil en tung sak være et automatisk valg for den. Jeg håper disse tilfellene lever opp til din forventning fra alle sider. Hvis du finner en topp sak som er verdt å inkludere på denne listen, må du gi oss beskjed om det. Forsikre deg om at jeg vil fortsette å oppdatere denne samlingen for å sikre at du er i stand til å snappe det beste tilbudet.

Når vi snakker om beskyttelsessaker, vil jeg foreslå at du sjekker ut - de beste sakene i iPhone 7 av militær karakter.

Hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram og last ned appen vår for raskt å få tilgang til alle de beste iPhone-tilbehørslistene.

 

Legg Igjen Din Kommentar