Beste saker for iPhone 11 i 2020: Beskytt dyret ditt med stil

iPhone 11 ble endelig kunngjort på Apple Event 2019. Det første som fikk oppmerksomheten min var det 12MP ultrabrede kameraet med et 120-graders synsfelt. Og det beste er at den er laget av resirkulert aluminium! Hvis du allerede har fått hendene på dyret, er det første å beskytte det med en av de beste iPhone 11-sakene.

Med slanke tilfeller til kickstand-saker, har vi alt i boksen for deg! Vi har gjennomgått noen av de fineste sakene for iPhone 11 ute av naturen! Så la oss ta en titt på noen av de mest stilige, men robuste sakene.

10 beste iPhone 11 tilfeller i 2019

Rask tilgang:

 • Spidercase Rugged Veske til iPhone 11
 • Kulor Veske iPhone 11 Lærveske
 • Huakay beskyttelsesetui for iPhone
 • Oterkin Slim Veske til iPhone
 • Moko silikon beskyttelsesetui
 • Weycolor støtsikker støtfangerveske
 • SQMcase Clear Case med Ring Kickstand
 • Arae Leather Wallet Case
 • LeYi militær-sak med magnetisk bilmontering
 • Futanewi Kickstand Case med kortholder
 • ESR beskyttende lærveske
 • Lontect iPhone 11 treveske

#1. Spidercase Rugged Case

Med en innebygd skjermbeskytter, støtsikker beskyttelse og et klart bakpanel, gjør alt det til den beste saken i dagens line-up! Spidercase leveres med en antiskrapefunksjon sammen med en hevet skjermkant på bakpanelet. Det gir 360-graders beskyttelse med en unik støtdempingsdesign i alle hjørner.

Dessuten er det beste at den er kompatibel med trådløs lading. Den er slank og får ikke iPhone 11 til å føles klumpete. Spidercase leveres med 12 måneders garanti. Hvis du ber meg velge en veske til iPhone 11, ville Spidercase være mitt valg uten noen ekstra tanker!

USP: Slank, men robust

Sjekk ut på Amazon

# 2. Kulor Veske Skinnveske

Selv om jeg elsker å beskytte iPhonen min med en tøff sak, er den fortsatt ikke noe som passer til den luksuriøse og premiumfølelsen til lærvesken. Kulor Leather Case i enhver forstand er en sann definisjon av hva storhet og prakt vil bety. Disse unikt stilige tilfellene er åpne for tilpasning med ditt navn, monogram eller initialer.

Kulor bruker varm stemplingsteknologi for å sikre kvalitetshåndverk for å prege lærvesker med initialene, navnene eller noe spesielt. Disse lærvesker er håndlaget med et førsteklasses toppkornskinn for å gi deg et mer komfortabelt og sikkert grep på iPhone 11.

USP: Slank, men robust

Sjekk ut KulorCases

# 3. Huakay beskyttelsesetui for iPhone

Haukay er det mest foretrukne merket når det gjelder saker spesielt for iPhone. Årsaken er at kvaliteten og materialet som brukes i sakene er på sitt beste! Haukays iPhone 11 veske er slank og elegant i design. Den beskytter din dyrebare iPhone fra plutselige fall og støt når den kommer med støtdempende indre kjerne.

De hevede utklippene foran og bak beskytter iPhone-kameraene dine og holder dem borte fra riper. Den er kompatibel med trådløs lading og kommer med 1 års garanti.

USP: Hevede utskjæringer

Sjekk ut på Amazon

# 4. Oterkin Slim Veske til iPhone

Hvis du er ute etter en slank sak, er Oterkin din vei å gå! Bare fordi det kommer med et enkelt bakdeksel, betyr det ikke at den ikke kan beskytte iPhone 11. Oterkin er laget av hardt polykarbonatmateriale på det ytre laget og et mykt TPU-lag på den indre overflaten, og sikrer at enheten din er beskyttet mot plutselige støt og synker!

Etuiet er lett å gripe og det slanke etuiet dekselet gir deg en sjanse til å vise frem din iPhone med stil da den ikke ser klumpete ut! Med bare et bakdeksel er det enkelt å få tilgang til alle knappene og portene. Den er tilgjengelig i svart farge.

USP: Slim Case Cover

Sjekk ut på Amazon

# 5. Moko silikon beskyttelsesetui

Å få din iPhone 11 til etui som er laget av flytende silikongelgummi har sine egne fordeler. Den elegante designen, slanke utseendet, lette og en jevn følelse på bakdekselet gjør den MoKo-saken unik i dagens nedtelling. Det er fleksibelt og går ikke på akkord med hensyn til beskyttelse.

MoKo har foret med en myk mikrofiber på dekselet for å beskytte din iPhone mot tilfeldige fall og støt! Den støtter trådløs lading i tillegg som de fleste silikonetui ikke støtter, men med MoKo er det mulig!

USP: Laget av flytende silikongel

Sjekk ut på Amazon

# 6. Weycolor støtsikker støtfangerveske

Vel, navnet antyder at det har noe med farger å gjøre. Weycolors tilfelle kommer i klare sorte og røde farger. Tro meg eller ikke, jeg har aldri sett en sak med en slik farge (rød) og gir full beskyttelse også! Fleksibelt TPU og det harde PC-materialet som omgir kameraene på baksiden, sikrer at din iPhone 11 er sikker mot støt og støt!

Hvis du leter etter en slank og oversiktlig sak, må Weycolor være ditt foretrukne valg. Vis frem din iPhone 11 i stil med den klarrøde fargen som er min favoritt!

USP: Den røde fargen

Sjekk ut på Amazon

# 7. SQMcase Clear Case med Ring Kickstand

Jeg håper du nå har nok av slanke og klare saker, og det er nå på tide å være vitne til en av de beste kickstand-sakene, SQMCase. Den kommer med et bakdeksel som har en ringstylt kickstand og hevede kanter som beskytter din iPhone fullstendig! Ringen kan dreies til 360 grader som gjør saken fleksibel. SQMCases antirep- og fingeravtrykkfunksjon sikrer at iPhone-en din ser ren ut som vann!

Hjørnene kan lett absorbere plutselige støt, da det også har en myk gummiramme og innebygd kollisjonspute. Metallplaten på baksiden kan enkelt brukes når du vil bruke iPhone-en i horisontal stilling med bilfeste. Den er kompatibel med de fleste skjermbeskyttere og annet tilbehør.

USP: Ringstil stilstøtte og sammenlignbar bilmontering

Sjekk ut på Amazon

# 8. Arae Leather Wallet Case

Du trenger ikke kjøpe forskjellige tilfeller for å få skinn, lommebok, kickstand og en håndleddsstropsveske til iPhone 11. Alt-i-ett-etui er her! Arae-saken har alt du vil ha i det. Laget av førsteklasses skinn, den har 4 kortspor og er også slank i design.

Det myke TPU-huddekselet holder din iPhone 11 perfekt slik at den blir anti-riper. Arae har også fått en kickstand, og du kan enkelt justere stativet og få den beste videoopplevelsen. Den har presise utskjæringer, og derfor er det enkelt å få tilgang til alle knappene og portene.

USP: Alt-i-ett-saken

Sjekk ut på Amazon

# 9. LeYi militær-sak med magnetisk bilmontering

Hvis du er en ivrig gamer og vil ha et vilt blikk for din iPhone 11, vil LeYis sak om din vei! Saken kommer med en 360-graders roterende kickstand og de hevede rammene beskytter kameraet ditt mot å berøre bakken. Sklisikre gummi støtfangere på alle hjørnene gir deg et fint grep og beskytter enheten mot plutselige støt og fall. Det kan kategoriseres som en sak av militær karakter.

Foruten bakdekselet kommer LeYi med 2 skjermbeskyttere i herdet glass. Vanligvis gir merkene bare 1, men denne har 2 skjermbeskyttere. Nå er det akkurat som glasur på kaken. Er det ikke?

USP: Bakdeksel med 2 skjermbeskyttere

Sjekk ut på Amazon

# 10. Futanewi Kickstand Case med kortholder

Futaweni har alltid fått noe unikt på sin liste! Og denne gangen er det for iPhone 11! Vesken er lett og leveres med en liten lommebok som kan lagre kredittkortene dine. Den samme lommeboken fungerer som en kickstand som ikke sees i noen av iPhone 11-sakene som er oppført i vår line-up i dag!

De fire hjørnene har støtsikre puter som beskytter enheten mot utilsiktet støt og støt. Futanewis innebygde metallplate som er usynlig kan lett brukes med bilmontering når det er nødvendig. Hevede kanter på kamerasiden gir enheten full beskyttelse. Saken kommer i svarte, blå, rosa, røde og grå farger.

USP: Støtsikker og slank

Sjekk ut på Amazon

# 11. ESR beskyttende lærveske

Hvis lærveske hvis din favoritt, ESR må være på listen din! Den premium skinnvesken er slank, lett og ripebestandig. Den er myk, tynn og gjør ikke din iPhone 11 voluminøs.

De hevede kantene rundt skjermen og begge kameraene beskytter din iPhone samlet på best mulig måte! ESR kommer i svart og helt nye mørkegrønne farger som fikk oppmerksomheten min.

USP: Laget av Premium Leather

Sjekk ut på Amazon

# 12. Lontect iPhone 11 treveske

iPhone 11 er et stiluttrykk, og hvis du legger til en topp med den av en treveske, vil det få den til å se enda bedre ut! Lontect's treveske til din iPhone 11 er laget av naturlig tre og gir et behagelig grep med gummi i hjørnene.

TPU-skallet på innsiden beskytter enheten din under plutselige fall og støt. Eleganse, matt finish, slank, stil og mye mer ord vil være mindre for å beskrive Lontect treskrin!

USP: Laget av naturlig tre

Sjekk ut på Amazon

Det er det, folkens!

Endelig dom!

Hvis bare et skinnveske er et spørsmål om bekymring, ville jeg gått med ESR, og hvis beskyttelse er en bekymring, ville jeg valgt Spidercase uten andre tanker! Hvilken sak ville du valgt til din iPhone 11? Gi oss beskjed i kommentarfeltet med en gang!

Anbefalte innlegg å sjekke ut nå!

 • Beste tunge saker for iPhone 11
 • Beste iPhone 11 tilfeller av militær karakter
 • Beste iPhone 11 slanke tilfeller
 • Beste iPhone 11 støtfangervesker

Følg oss på Facebook, Twitter og Instagram for å få de siste oppdateringene på iPhone 11-tilbehør. Ikke glem å laste ned iOS-appen vår for å lese objektive anmeldelser av alle iPhone-tilfeller.

Ansvarsfraskrivelse: iGeeksBlog mottar provisjoner når noen kjøper varene gjennom tilknyttede lenker.

 

Legg Igjen Din Kommentar