Beste iPad-apper for vurdering i 2020: Aktiver, engasjere og styrke studenter

Lærere spiller en betydelig rolle i å forme fremtiden til barna. De utdanner ikke bare studenter til forskjellige fag, men vurderer også resultatene sine med jevne mellomrom. Hvis skolen din gir deg en iPad for å vurdere resultatene til elever, kan du bruke noen vurderingsapper på nettbrettet ditt. Sjekk denne listen over beste iPad-apper for vurdering.

Vurderingsappene lar lærere samle informasjon og overvåke elevenes læring. Deretter kan lærerne bruke dataene i sanntid for å gjøre endringer i undervisningen. Disse appene er spesielt nyttige når det er en enkel iPad i klasserommet og omtrent 20 rare studenter.

10 beste apper for vurdering av iPhone og iPad i 2019

#1. ZipGrade

ZipGrade er den beste appen, og quizkonkurranser kjøres i klasserommet. Lærere kan bruke iPad-kameraet som en skanner for å skanne OMR (Optical Mark Recognition) -arket og beregne poengsummen.

For å sende resultatene til skolemyndighetene, kan lærere eksportere resultatene som et PDF og lesbart excelark. Ledsagerens nettsted kommer godt med å laste opp og administrere alle dataene.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Nearpod

Ved å bruke Nearpod kan lærere lage avstemninger, stille MCQs og åpne spørsmål til elevene sine. Interaktive presentasjoner og sanntidsvurdering er to skarpe funksjoner i denne appen. Draw It skiller seg ut fra andre funksjoner, ettersom det lar elevene trekke på alle lysbildelærere som skyver ut til iPad-ene.

Nearpod hjelper lærere med å lage nye lysbilder, eller de kan konvertere PowerPoint-, Google-lysbildene eller PDF-filene sine til Nearpod-presentasjoner. Lærere vil gjerne utforske et rikt bibliotek på mer enn 6000 ferdige leksjoner fra anerkjente lærere og forlag.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Hurtignøkkel Mobile Grading App

Denne mobile graderingsappen ble lansert på Kickstarter av 250 lærere. Hurtignøkkel er ekstremt populær blant lærere, ettersom appen ikke krever noe nettverk og en enkelt skjerm gir deg full frihet til å utføre forskjellige oppgaver. Nå hopper ikke mer mellom forskjellige skjermer.

Appen er designet av en lærer som kan skryte av 15 års erfaring i klasserommet, og gir alle lærere mulighet til å utforske kreative måter å undervise ulike fag til elevene.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Eksamen Reader-Optisk testkarakter

At appen støtter fem til 200 spørsmål og to til syv valg, gjør den til førstevalget for mange lærere og pedagoger. I motsetning til andre pedagogiske apper, gir Exam Reader deg horisontale og vertikale ark.

Lærere kan publisere eksamener, og elevene kan rangere seg for å sjekke resultatene deres blant andre deltakere.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. ThinkFluency

ThinkFluency hjelper lærere med å vurdere lesevnen til elevene. Appen fungerer på en enkel måte: lærere kan velge hvilken som helst elev fra klassen; gi ham / henne et avsnitt å lese (de kan ta en kopi fra nettstedet); mens eleven leser en passasje, kan lærerne trykke på for å markere feil.

Det er ikke meningen at du skal bruke blyant, papir eller stoppeklokke. Når du har lastet ned appen, kan du begynne å bruke funksjonene på få minutter.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Edpuzzle

Video er den mest effektive måten å lære elevene på. Edpuzzle gir lærerne mulighet til å levere videoer i klasserommet. Siden visuelle minner er kraftigere, ønsker elevene å samhandle med lærerne sine på flere fag. Lydnotater og spørsmål gjør økten mer interaktiv.

For studenter kan de laste ned denne appen på iPadene sine for å få videooppgaver lastet opp av lærere. Dette er en av de mest moderne måtene å undervise og lære alle fag i alle klassetrinn.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Vurdering pluss

Verbal eleganse er en av de viktigste læringene elevene må møte på barneskoler. Assessment Plus kan hjelpe lærere med å generere alternativer for ordbank som kan brukes gjentatte ganger.

Med sitt rike ordforråd kan elevene uttrykke sine ideer og tanker effektivt på skolen og hjemme. En selvsikker elev kan levere strålende prestasjoner i gruppesamtaler, offentlige taler og essaykonkurranser.

Pris: 39.99 dollar

nedlasting

# 8. iReporting-app

Lærere kan nå skrive skolrapporter på en bedre og raskere måte ved å bruke iReporting-appen. Ved å bruke sin iPad eller iPhone kan lærere generere delårsrapporter, slutten av semesteret og slutten av året for flere elever.

Den intuitive appen lar lærere raskt gjøre ferdig rapportskriving og administrere tiden sin i andre produktive aktiviteter.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Wabisabi: Learning Amplified

Den beste funksjonen til Wabisabi er et globalt klasserom. Med denne appen er global læring i din håndflate. Du kan få kontakt med hvilken som helst klasse hvor som helst i verden for å lære sammen og lære om hverandre.

Dette hjelper deg absolutt å lære bedre når du kobler deg til globale lærere og pedagoger med rik kunnskap om forskjellige fag.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Sokrativ lærer

Med Socrative kan lærere engasjere, vurdere og tilpasse klassen sin. Det er en app for å starte formative vurderinger av studenter gjennom spørrekonkurranser, raske spørreundersøkelser, exit-billetter og romløp. Appen kan rangere, samle og gi bilder av studenters resultater; Videre kan lærere se muligheter for nødvendige instruksjoner for elevene sine.

Lærere må registrere seg på en Socrative Teacher-konto for å komme i gang med å bruke denne appen. De kan koble Socrative-kontoene sine med andre Socrative-apper. For studenter gir Socrative et unikt rom for å åpne appene sine for å kommunisere med lærere.

Pris: Gratis

nedlasting

Det er alle venner!

Logger av…

Når skolene tar i bruk smarte klassepolitikker over hele verden, må lærerne være på nivå med den nyeste teknologien og innovasjonene. Vurderingsapper kan hjelpe lærere å få kontakt med elevene og foreldrene. Det er en smart måte å kommunisere og forbedre elevenes prestasjoner i klassen.

Ikke gå glipp av:

  • Beste iPad-apper for lærere: designet for moderne lærere
  • Beste barneapplikasjoner for iPhone og iPad
  • De beste kodingsappene for iPhone og iPad for barn
  • Beste iPhone- og iPad-apper for nettkurs: Læring stopper aldri

Hvilken vurderingsapp vil du bruke? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Instagram. Sørg også for å laste ned appen vår for å vite mer om pedagogiske apper for barn.

 

Legg Igjen Din Kommentar