Hvordan øke / endre tekststørrelse på Finder-skrifter i Mac OS X

Mac-brukere har en tendens til å endre skriftstørrelsen på filnavn, mapper og annen tekst i Finder av OS X. For brukere som har svakt syn, kan dette være veldig nyttig, ettersom standardtekststørrelse på Finder-skrifter er veldig små og vanskelige å lese. Derfor er det den eneste løsningen å justere skriftstørrelsen.

Imidlertid liker brukere også å redusere størrelsen på skrifter i Finder, og derfor har vi kommet med denne informasjonen for Mac-brukere. Nå kan du justere teksten til stor eller liten, valget er ditt.

Merk at standard tekststørrelse på Finder-elementer er 12, som kan reduseres til 10 og 11, og økes maksimalt opp til 16.

Hvordan øke / justere tekststørrelse på Finder-skrifter i Mac OS X

Trinn 1. Velg hvilken som helst mappe som inneholder filer.

Steg 2. Ta ned “ Vis ” -menyen → Klikk på “ Vis visningsalternativer ”.

Et " Innstillinger " -vindu åpnes på skjermen.

Trinn 3. Finn rullegardinmenyen Tekststørrelse .

Trinn 4. Velg tekststørrelse du vil beholde → Klikk på “ Bruk som standard ” -knappen sett under samme navigasjonspanel som alternativet “ Tekststørrelse ”.

Dette vil angi størrelsen på tekst i alle andre Finder-vinduer. Hvis du ikke har valgt “ Bruk som standard ”, kan du se endringen i skriftstørrelse bare i den aktuelle mappen i mappen.

Hvis du kjenner noen annen metode, kan du dele med oss. Send oss ​​også dine tilbakemeldinger på våre sosiale mediekanaler Facebook, Google+ og Twitter.

 

Legg Igjen Din Kommentar