Fire perfekte iPad-stativer for iPad 4 [2020-utgaven]

Apples iPad er uten tvil en revolusjon, men den har flere bruksområder enn hva Apple egentlig hadde tenkt. Av disse er det å se på film noe alle med en iPad gjør.

Men å se filmer med iPad liggende flatt på bordet eller i hendene er ikke akkurat en veldig god ide. Hvis du har prøvd å se en lang video med iPad i hånden, ville du opplevd ubehaget ved å holde noe som faktisk er litt tungt for langvarig avholdelse. På bordet kan du ikke virkelig kraner nakken så lenge.

Det er kanskje der disse iPad-stativene er nyttige. De er faktisk veldig praktiske fordi de kan tilby mange alternativer i tillegg til bare filmrutinen som jeg snakket om. For eksempel kan et stativ være nyttig når du leser en eBok, eller når du bare blar gjennom et fotoalbum. Listen fortsetter.

Så her er en liste over fire fantastiske iPad-stativer som passer til iPad 4 og tidligere iPads. Dessverre tar det tid for produsentene å produsere noe som vil passe til Lightning dock; slik at ingen av disse stativene kommer til å lade iPad for deg, eller ha en lynbrygge innebygd i dem.

Beste iPad 4-stativer

#1. Hi-Tech Wireless

Hi-Tech Wireless presenterer et sofistikert stativ for din iPad 4. Nyt forskjellige synsvinkler med denne flervinkel- og sammenleggbare designen laget av aluminiumsmateriale.

Dette iPad-stativet er det beste produktet for hjemmeværende og profesjonelle å se deilige oppskrifter og lære noe nytt av videoer. Bruk et Bluetooth-tastatur og du kan utføre alle de offisielle oppgavene dine glatt.

USP: Sofistikert design

Sjekk ut på Amazon

# 2. UGREEN

UGREEN har personifisert eleganse i dette enkle, men stilige iPad-stativet, som tilbyr justering av flere vinkler. Du kan plassere dette sammenleggbare stativet i 10 forskjellige visningsposisjoner, og denne funksjonen utgjør hele forskjellen.

Det er ekstremt enkelt og behagelig å se på videoer, lese iBooks og bla på innhold på dette iPad-stativet. UGREEN har brukt ABS-materiale og gummipute av høy kvalitet for å gjøre dette stativet antiskli.

USP: Anti-skid design

Sjekk ut på Amazon

# 3. OMOTON

OMOTON produserer verdensslående iPhone- og iPad-tilbehør. Dette iPad-stativet er laget av nanobsorpsjonsmaterialet, som sikrer en klebrig base, noe som gir enheten din bedre stabilitet.

Du kan plassere iPad-en horisontalt eller vertikalt, og justere vinklene for å få den beste utsikten. En bemerkelsesverdig funksjon ved dette stativet er tilgjengeligheten til ladeporten. Sett iPad 4 på stativet og lad den til det fulle mens du bruker utmerkede funksjoner på enheten.

USP: Nano-absorpsjonsmateriale

Sjekk ut på Amazon

# 4. AboveTEK

AboveTEK bringer et sammenleggbart design som kan dreies 360 grader. Dette blir en fordel mens du holder på med en presentasjon av ideen din foran kontorkollegene. IPad-stativet kan inneholde nettbrettstørrelse på 4-11 ″.

AboveTEK har brukt en tung aluminiums-base for å holde iPad-en din ordentlig mens du bruker enheten. Ergonomisk design geler godt med din elegante iPad.

USP: 360-graders svivel

Sjekk ut på Amazon

Det er alt!

Oppsummering ...

Din kostbare iPad trenger nok beskyttelse. Jo mer du har den i hendene, jo mer vil den bli skadet. iPad-stativer gir nok beskyttelse selv om enheten din er dekket med en beskyttelsesetui.

Du vil kanskje også utforske relaterte innlegg:

  • Beste tynnspiss for iPad
  • Beste iPad 9, 7-tommers iPad-deksler
  • Beste fotoredigeringsapper for iPad
  • Keynote-tastatursnarveier for iPad

Hvilket iPad-stativ vil du kjøpe til enheten din? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Google Plus. Ikke glem å laste ned appen din på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar