Slik deler du lyden med to AirPods i iOS 13

Du kan dele hva som helst på din iPhone med vennene dine, men ikke musikk. Det er nå en saga blott! Med iOS 13 har Apple introdusert en funksjon, som hjelper brukere å dele lyd med to AirPods. Mens Apple integrerer denne dual-connect-funksjonen (du kan koble to par AirPods med en enkelt iPhone) i iOS 13, har Android-brukere allerede opplevd dette morsomt. Vil du dele lyd med to AirPods?

Funksjoner av iOS 13 er uten tvil den mest populære til dags dato, ved å koble to Bluetooth-hodetelefoner med en enkelt iPhone skiller seg ut fra mengden. Folk trenger nå ikke å bruke hodetelefondeleren for å dele lyd mellom to eller flere brukere. For to brukere er det så utrolig å lytte til det samme innholdet fra en enkelt enhet. Følg med for å lære hvordan denne funksjonen fungerer !.

Slik kobler du to sett med AirPods til en enkelt iOS-enhet i iOS 13

Du kan bruke iPhone eller iPad for å lytte til lyden på to forskjellige sett med AirPods. Bortsett fra AirPods, fungerer denne dual-delingsfunksjonen også på PowerBeats Pro.

Det er to metoder for å dele lyden din i iOS 13. Apple har vist en nærhetsbasert metode i sitt WWDC 2019-arrangement. Denne metoden er enkel ettersom du trenger å bringe den ene enheten nær den andre; et kort vises som ber deg dele lyd.

Imidlertid støtter ikke denne metoden ikke alltid i den første betaen av iOS 13. Ingen bekymringer; det er en annen metode, som kan hjelpe deg å koble to sett med AirPods eller PowerBeats Pro til en enkelt iPhone eller iPad.

Trinn 1. Ta din iPhone som du allerede har koblet et sett med AirPods.

Steg 2. Start deretter Settings-appen på iOS-enheten din, og trykk på Bluetooth- alternativet .

Trinn 3. På det andre settet med AirPods, trykk og hold sammenkoblingsknappen (den er på baksiden av ladekassen).

Trinn 4. Ditt andre sett med AirPods vises på listen; nå trykk på det andre settet med AirPods.

Deretter kan du forsikre deg om at begge settene med AirPods er tilkoblet i listen over enheter.

Ta opp eller ned AirPlay-menyen, og du bør se to sett med AirPods koblet til din iPhone eller iPad. Og ja, begge settene skal sende ut den samme lyden fra enheten din.

Det er det!

Oppsummering ...

I følge Apple skal denne funksjonen fungere på iPhone 8 og nyere, og iPad Pro 12, 9 ″ andre generasjon og senere, iPad Pro 11 ″, iPad Pro 10, 5 ″, femte generasjon iPad, tredje generasjon iPad Air, femte generasjon iPad mini, og syvende generasjons iPod touch.

Relaterte innlegg:

  • Slik oppdaterer du installerte apper i iOS 13 og iPadOS
  • Hvordan angre og gjøre om ved bruk av bevegelser i iPadOS 13 og iOS 13
  • Slik bruker du musen med iPad-en din for å få mest mulig ut av det
  • 20 superkule iOS 13 og iPadOS 13 skjulte funksjoner

Vil du koble to sett med AirPods eller PowerBeats Pro til en enkelt iOS-enhet? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Instagram. Skriv kommentarene dine i delen nedenfor og last ned appen vår for å lese andre nyttige opplæringsprogrammer.

 

Legg Igjen Din Kommentar