Hvordan bruke Apple Pay i Safari i macOS Sierra

Med macOS Sierra kan du betale på nettet ved å bruke Safari på Mac-en. Det krever imidlertid at du autentiserer betalingen på din iPhone eller Apple Watch.

For øyeblikket er det svært få nettsteder som Wayfair, Time Inc eller Apple Store som støtter Apple Pay på nettet. Dessuten støtter betalingsprosessorer som Shopify, Squarespace, Stripe og Big Commerce Apple Pay. Vi forventer at flere selgere vil tilby støtten til Apple Pay i løpet av de neste månedene.

Er du klar til å prøve Apple Pay på nettet på Mac-maskinen din drevet av macOS Sierra? La oss sjekke ut!

Hvordan bruke Apple Pay på nettet i Safari på macOS Sierra

For å bruke Apple Pay på nettet, må du konfigurere den på din iPhone som kjører iOS 10 og Apple Watch drevet av watchOS 3. Sørg for å bruke den samme iCloud-kontoen på alle iDevices. (Sjekk hvordan du bruker Apple Pay på nettet på ny MacBook Pro med Touch ID)

Trinn 1. Først opp, må du ta turen over til nettstedet som Apple.com som støtter Apple Pay på nettet.

Steg 2. Deretter må du velge produktet du ønsker å kjøpe. Klikk deretter på "Legg til i bag." Du blir ført direkte til handlekurven på Apples nettsted. Du bør se Apple Pay-alternativet. Klikk på den.

Trinn 3. Neste opp, må du velge leveringsalternativer og deretter klikke på Apple Pay-knappen.

Trinn 4. Nå må du bekrefte betalingen ved å bruke iPhone eller Apple Watch.

Bare plasser fingeren på Touch ID på iPhone, eller dobbelttrykk på sideknappen på klokken for å bekrefte det.

Det er det!

Betalingen vil bli bekreftet på din iPhone eller Apple Watch.

For Apple-brukerne gir Apple Pay på nettet et levedyktig alternativ til de nettbaserte betalingstjenestene som PayPal. Jeg er sikker på at Mac-brukere virkelig vil bruke den.

macOS Sierra er en stor oppdatering. Det er mange eksklusive funksjoner som Siri, Auto-Unlock med Apple Watch, Bilde-i-bilde-modus og mer.

Hva synes du om macOS Sierra generelt og Apple Pay på nettet spesielt? Gi oss beskjed om tilbakemeldingene dine i kommentarfeltet nedenfor, på Facebook, Twitter og Google Plus. Prøv også appen vår.

Se relaterte emner

Slik skyller du DNS-cache i macOS, El Capitan eller Yosemite

Dhvanesh Adhiya Hvis du er en nettverksadministrator, webutvikler eller en systemadministrator for Mac, kan det hende du må skylle DNS-cache på macOS for ...

Hvordan finne iBooks-bibliotekets beliggenhet i macOS High Sierra

Dhvanesh Adhiya Prøver du å finne iBooks-bibliotekets beliggenhet på Mac-en din? Det er litt skjult, og derfor må du grave litt for å komme dit ....

Slik endrer du dokkfarge i macOS

Dhvanesh Adhiya Endring av dokkfarge på Mac er en av mine favorittmåter å legge til en fin personlig touch på den bærbare PC-en. Selv om det innebærer en ...
 

Legg Igjen Din Kommentar