De beste skjermbeskyttelsene for personvern for iPhone 11 Pro i 2020: Keep Prying Eyes at Bay

Det er veldig irriterende når jeg blar gjennom Instagram-feeden min eller smser noen og noen kikker i telefonen min. Jeg er sikker på at dette er tilfelle med mange andre. Vi er alle omgitt av dusinvis av mennesker som elsker å blande seg inn i andres virksomhet. For å holde disse menneskene og deres nysgjerrige øyne borte fra iPhonen din, vil du sikkert ha en skjermlås, men hva med tiden da du bruker den? Vel, her bør du få en best mulig personvern-skjermbeskytter for iPhone 11 Pro for å holde alle snuende øyne borte fra iPhone-en din.

I utgangspunktet er disse skjermbeskyttelsene bygd på en måte som personen som bruker mobilen ville være den eneste som ser hva som skjer på skjermen. Så hvis noen prøver å kikke inn i iPhone-en mens du bruker den, alt de vil se er en svart skjerm. Hvis du ikke er så opptatt av å få en skjermbeskytter for personvern, kan du kanskje være interessert i herdet briller til iPhone 11 Pro.

Beste iPhone 11 Pro-skjermbeskyttere for personvern i 2019

Rask tilgang:

 • uShield
 • Supershieldz
 • Moko
 • Pehael
 • ESR
 • Celleutstyr for mindre
 • Teknisk rustning
 • LeadStar
 • Elecshion
 • AYCFIYING

#1. uShield

UShield-herdet glass er enkelt å installere og kommer med en installasjonsramme sammen med våt-og-tørre våtservietter og klistremerker for støvfjerning, som hjelper brukerne å installere skjoldet på bare få sekunder. Denne glassbeskytteren vil proporsjonalt filtrere lysstyrken på skjermen for å deaktivere andre fra å kikke inn i telefonen.

Det kommer med hydrofobt og oleofobt belegg for å sikre at skjermen din er blottet for svette, fingeravtrykk eller oljerester. Bortsett fra å beskytte innholdet på telefonen din mot folk rundt deg, beskytter denne skjermbeskyttelsen tydeligvis skjermen med en antiriper overflate og beskytter den mot mindre dråper, tilfeldige støt og daglig slitasje.

USP: Leveres med enkel å installere ramme

Sjekk ut på Amazon

# 2. Supershieldz

Supershieldz skjermskjerm er laget av en høy kvalitet av herdet glass som beskytter skjermen mot utilsiktet støt, fall og daglig slitasje. Den er laget for å holde telefonens innhold privat og kan bare være synlig for personen som er rett foran skjermen.

Den har også en 9H hardhetsstandard for å sikre at skjermen forblir intakt uten en eneste riper og opprettholder den jevne og nøyaktige berøringsopplevelsen til iPhone 11 Pro. Det herdede glasset har et hydrofobt og oleofobt belegg som reduserer fingeravtrykkflekker på skjermen.

USP: Garanti for utskifting av levetid

Sjekk ut på Amazon

# 3. Moko

Dette MoKo-personvernglasset for iPhone 11 Pro har 9H hardhetsstandard, motstår effektivt riper ved nøkkel, kniv og andre skarpe gjenstander for å unngå skade på skjermen. Denne herdet glassbeskyttelsen sparer telefonen mot dråper, støt, riper og skraping.

Denne personvernglassskjermbeskytteren beskytter dine personlige chatter eller Instagram-feeds fra fremmede rundt deg som vil ta en titt inn i det "skandaløse" livet ditt. Skjermen er bare synlig for personen som ser på skjermen fra en direkte vinkel, men gir dem 99, 9% gjennomsiktighet på skjermen.

USP: 99, 9% transperans

Sjekk ut på Amazon

# 4. Pehael

Hold din personlige og sensitive informasjon borte fra fremmede mens du pendler med overfylt buss, tog eller heiser. Uavhengig av synsvinkelen lar denne personvernskjermbeskytteren de vandrende øynene vandre uten å gi bort noen detaljer på telefonen.

Peheal-beskyttelsesskjoldet gir enheten din tre ganger så lang beskyttelse som det kommer i en pakke med 3 ark herdet glass. Denne anti-spion glass rustningen er laget av 0, 33 mm tykt herdet glass av høyeste kvalitet, som sikrer at skjermen din forblir støvfri og fingeravtrykkfri.

USP: 3 pakke anti-spion glass

Sjekk ut på Amazon

# 5. ESR

ESR herdet personvernglassbeskytter er en sakvennlig og antispionbuffer for din iPhone 11 Pro. Det holder din personlige informasjon på din iPhone, trygg fra fremmede med et spesialdesignet personvernfilter. Så ikke la tilfeldige mennesker se hvordan youtube-listen din ser ut.

Denne skjermbeskyttelsen har en gratis installasjonsramme som gir deg en perfekt justering for å plassere beskyttelsen over skjermen. lett. Et rensesett som sikrer en boblefri og støvfri installasjon følger også med. Glasset er spesielt herdet for å tåle opptil 10 kg kraft.

USP: Glass tåler opptil 10 kg kraft

Sjekk ut på Amazon

# 6. Celleutstyr for mindre

Hold telefonen vannrett eller vertikal uten å bekymre deg for at fremmede ser på telefonene dine ved hjelp av denne uber funksjonelle skjermbeskyttelsen for iPhone. Dette produktet er laget slik at skjermen bare er synlig fra en direkte synsvinkel på 90 °.

Den støtter også design av avrundede kanter som er perfekt kompatibel med din 5, 8 tommers iPhone 11 Pro-skjerm, og kan også brukes sammen med de fleste tilfeller uten problemer, fordi herdet glass ikke dekker hele skjermen. Denne rustningen til iPhone er satt sammen av et Ultra Clear HD rundt glass for å gi din perfekte nøyaktighet.

USP: Rounded Glass Edges

Sjekk ut på Amazon

# 7. Teknisk rustning

Tech Armor glassbeskytter holder din personlige, private og sensitive informasjon skjult for fremmede, uansett hvordan du holder telefonen inne; portrett- eller liggende modus. Dens Four-Way Privacy-teknologi gir deg tilgang til skjermen bare hvis den vender direkte mot deg.

Denne skjermbeskyttelsen er sakvennlig fordi den ender rett før kantene på skjermen, slik at du ikke skreller av skjermrustningen mens du prøver å legge en sak på iPhone-en eller fjerne en. Det er laget av de beste materialene i klassen for å sikre enkel og boblefri installasjon.

USP: Case Friendly

Sjekk ut på Amazon

# 8. LeadStar

Laget av førsteklasses premium-materiale. Denne saken sikrer et fullstendig privatliv for smarttelefonene dine med 3D-dekning uten at det går ut over Face ID-gjenkjenningen. LeadStar private glassskjermbeskytter gir en perfekt passform til smarttelefonen din.

Denne skjermbeskyttelsen er enkel å installere, og sikrer en komplett boblefri møbler på telefonen. For å gjøre dette skjermskjermet kompatibelt med de fleste tilfeller som er tilgjengelig i markedet, faller dette herdet glass litt kort mot kantene på skjermen.

USP: Premium 3D Edge

Sjekk ut på Amazon

# 9. Elecshion

Hold telefonen beskyttet mot de nysgjerrige øynene til menneskene rundt deg med Elecshion personvernskjermbeskytter. Den 28 ° antispionvinkelen beskytter personvernet til innholdet på iPhone-en din, slik at skjermen ikke blir utsatt for mennesker rundt seg.

Denne skjermbeskyttelsen kommer med en 12-måneders erstatnings- og refusjonsgaranti for å sikre 100% kundetilfredshet, og har en super rask installasjonsguide. Det mørkner ikke skjermen mye slik at du har tilgang til skjermen uten å øke lysstyrken til det fulle.

USP: 28 ° Anti-Spy Angle

Sjekk ut på Amazon

# 10. AYCFIYING

Dette antispion herdet glass er spesialdesignet for iPhone 11 Pro for å gi deg en hel skjermdekning inkludert de slanke buede kantene på enheten. På grunn av dekselet fra kant til kant, gir dette rustningen, absorberer det meste av støt og støt og beskytter også enheten mot utilsiktet støt.

Selv om dette herdet glass har en kant-til-kant-beskyttelse, er det fremdeles sakvennlig og kan passe inn i nesten alle tilfeller som er tilgjengelige i markedet, dette er en veldig sjelden funksjon for kant-til-kant-skjermbeskyttere.

USP: Edge-to-Edge-skjermdekning

Sjekk ut på Amazon

Logger av…

Vel, det er det for dagens innlegg. Jeg håper du liker denne serien av de beste iPhone 11 Pro-skjermbeskyttelsene for personvern. Gi meg beskjed i kommentarene hvis du foretrekker en viss type skjermbeskytter?

Relaterte innlegg:

 • Beste iPhone 11 Pro robuste etuier
 • Beste tunge saker for iPhone 11 Pro
 • Beste iPhone 11 Pro trevesker
 • Beste klare iPhone 11 Pro klare tilfeller

Følg oss på Facebook, Twitter og Instagram for å få noen eksklusiver fra tech-verdenen. Last ned iGB-appen vår for flere slike tilbehørsserier.

 

Legg Igjen Din Kommentar