Beste iPhone 6 Plus belteklips i 2020: Bær din iPhone 6 Plus sikkert, stilig

Belteklipsesaker har sin egen spesialitet. De lar deg bære smarttelefonen din sikkert og gi nødvendig beskyttelse mot uønsket skade. Så hvis du er klar til å teste ditt eventyrlystne hjerte, gå for en morsom trekking eller bare ønsker å bære smarttelefonen din i stil, velger du en av disse beste iPhone 6 Plus belteklips for å holde deg i god behold.

Interessant nok fungerer belteklipshylsteret også som en kickstand for fantastisk medievisning. Du kan enkelt feste telefonen til beltet, vesken eller noe annet for en behagelig bæreopplevelse. Dessuten er disse sakene veldig solide, men allikevel lette. La oss gå gjennom denne listen over iPhone 6 Plus belteklips!

Beste iPhone 6 Plus belteklips i 2019

Rask tilgang:

 • Debin
 • Aduro
 • MyNetDeals
 • OtterBox Defender Series
 • Rhidon
 • Ptuna Defender
 • SUPCASE Unicorn Beetle Pro
 • E LV
 • Innkapslet SlimShield
 • Bomea

#1. Debin

Denne saken fra Debin er laget av kvalitetsskinn. Den vertikale lærvesken kommer med den myke teksturerte overflaten som gir et sklisikkert grep. Den har mykt innerfor som tilbyr den nødvendige pleien til smarttelefonen din, og beskytter den fra bunnen av.

Belteklemmen sikrer at du har ønsket komfort å ha din iPhone. Magnetisk lukking lar deg feste saken sikkert. Den passer perfekt til iPhone med en slank sak som Otterbox-pendler. Vesken er veldig lett og kommer bare i svart farge.

Funksjoner

 • Magnetisk lukking
 • Mykt innerfor
 • Lett, slitesterkt

USP: Holdbart belteklips

Sjekk ut på Amazon

# 2. Aduro

Aduro har kanskje ikke en robust struktur som de fleste av sine rivaler som er nevnt i denne lineupen, men saken kan tilby iPhone pålitelig skjold. Den vikler seg plettfritt på smarttelefonen og har gummiert struktur. Derfor har du bedre grep mens du holder enheten.

Hylsterklippet tilbyr en sikker låsemekanisme slik at du enkelt kan bære smarttelefonen din. Den konverteres også til et stativ for å sette enheten din både i liggende og portrettmodus. Dessuten er utklippene presise, og knappene er litt enkle å klikke på.

USP: Gummiert struktur

Sjekk ut på Amazon

# 3. MyNetDeals

MyNetDeals er skåret med kvalitetsskinn. Med den vakre syningen og glatte overflaten ser den ganske profesjonell ut.

Mykt innvendig fôr beskytter enheten din fra bunnen av. Den magnetiske lukkingen holder smarttelefonen din sikkert i vesken.

Belteklemme med ekstra belteløkker gir akkurat den bekvemmeligheten du ønsker å bære enheten din i stil. Enda bedre, det kommer også med en spalte som lar deg beholde kort.

USP: Kortholder

Sjekk ut på Amazon

# 4. OtterBox Defender Series

OtterBoxs Defender Series-saker er grunnlagt for å tilby en kompromissløs beskyttelse til iPhone 6 Plus. Den muskuløse kroppen kan uten problemer slå ned støt og tilby maksimal motstand fra bunnen av.

Alle de fire hjørnene har fått ekstra skyv for å absorbere sjokk. Belteklipshylster gir deg ønsket fleksibilitet, slik at du kan bære enheten din sikkert.

Alle de uttalte knappene er veldig lydhøre, mens utklippene er på plass. Med det robuste utsiden får du det mye forbedrede grepet som ikke lar enheten gli bort fra håndflaten din.

USP: 360-graders roterende belteklips

Sjekk ut på Amazon

# 5. Rhidon

Rhidon-saken er elegant personifisert. Laget med hardt polykarbonatmateriale, det er veldig solid og gir den nødvendige beskyttelsen på enheten din mot uønskede fall.

Til tross for at den er så robust, er den lett og ser fin ut på iPhone 6 Plus. Du kan fjerne hylsteret fra saken hvis du vil at enheten din skal se litt slank ut.

Saken kan konverteres til en standbeholder for en kul seeropplevelse. Enda bedre, den lar Apple-logoen skinne gjennom.

USP: Robust konstruksjon

Sjekk ut på Amazon

# 6. Ptuna Defender

Det som skiller seg ut for Ptuna Defender-saken er de fire lagene med solid beskyttelse. Det harde plastinteriøret og det myke gummisilikonet utvendig gjør denne saken fallbar, støvtett, antiriper og vannavstøtende. Den beskytter også berøringsskjermen fra stygg riper.

Du kan rotere belteklipshylsteret opp til 360-grader og enkelt henge det på midjen. Den fungerer også sømløst som kickstand.

Selv om saken ser litt tung ut på enheten din, er det verdt å se på om beskyttelse er på toppen av dagsordenen din.

USP: 4 lag beskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 7. SUPCASE Unicorn Beetle Pro

SUPCASE Unicorn Beetle Pro gir en imponerende balanse mellom kompromissløs beskyttelse og kompakt design, og er en av de fineste tunge sakene for iPhone 6 Plus. Den er laget av robust PC og myk TPU og er fullt i stand til å tåle ekle fall.

Drevet av dobbeltlag med konstruksjon, lar det ikke skrape skade enheten din. Sjekk ut luftdempet for alle de fire hjørnene som hjelper til med å spre støt.

Innebygd skjermbeskytter gir et ekstra forsvar for berøringsskjermen. Dessuten kommer Beetle Pro i fem fargevarianter som svart, blå / grå, grønn / grå, etc.

USP: To lag med konstruksjon

Sjekk ut på Amazon

# 8. E LV

E LV har et ekstremt beskyttende utseende. Hybriddesignet med to lag gir det et robust utseende. Det harde ytre skallet er laget for å motstå slag.

Det myke silikoninnredningen er i stand til å forhindre riper. De fire hjørnevaktene tilfører mer styrke i armhulen. Med beltesvingeklippet vil du enkelt ta med deg enheten. Og standfunksjonen er alltid der for å livliggjøre videotiden din.

Funksjoner

 • Innebygd kickstand
 • Belteklemme
 • Beltet kan dreies
 • Dobbeltlagsdesign

USP: Hybrid design med to lag

Sjekk ut på Amazon

# 9. Innkapslet SlimShield

Til tross for at den er svært beskyttende, har “Encased SlimShield” en ultratynn design. Laget av høykvalitets materiale kombinert med den glatte finishen, har denne saken en imponerende profil. Den er sterk nok til å forhindre at smarttelefonen din støter og riper.

Den hevede leppen gir den essensielle beskyttelsen til berøringsskjermen på iPhone 6 Plus. Du kan enkelt justere det roterende belteklipset for å sikre at det gir mer komfort mens du bærer enheten. Denne solide vesken kommer i tre farger - dyp blå, svart og grå.

Funksjoner

 • Viktig beskyttelse mot dråper og riper
 • PCR-materiale av høy kvalitet
 • Sklisikkert grep
 • Jevn finish

USP: PCR-konstruksjon av høy kvalitet

Sjekk ut på Amazon

# 10. Bomea

Villig til å gå for klassisk belteklipsveske? Bomea har kvaliteten til å leve opp til forventningene dine. Den har et lite profilert design og har mykt fôrinteriør for å gi smarttelefonen ekstra pleie.

Du kan stole på at denne saken tåler nedslag og holder skrape unna. Med det glatte ytre får du et ekstra grep som kommer godt med når du holder på enheten. Videre gir belteklipsen med ytterligere to beltestropper økt sikkerhet.

USP: To ekstra belteløkker

Sjekk ut på Amazon

Logger av

Hvilken belteklipsveske har du valgt til smarttelefonen? Det ville være veldig hyggelig å vite navnet og kvaliteten som har imponert deg.

Kvalitetene jeg foretrekker å ha i hvert belteklipsveske er beskyttelse og muligheten til å konvertere saken til en suveren stativ. Alle disse sakene har fått disse egenskapene.

Du ønsker å gå på:

 • Beste iPhone 6 Plus lommebokvesker
 • Beste iPhone 6 Plus-skjermbeskyttere
 • Beste iPhone 6 Plus Folio-deksler
 • Beste iPhone 6 Plus Kickstand tilfeller

For å lese flere slike topptilbehørslister for iPhone, last ned appen vår og hold deg innstilt på oss på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar