Beste vekttap-apper for iPhone og iPad i 2020: Bli inspirert til å miste fett

Å miste vekt er ikke en stor utfordring og kan knuses med et dedikert treningsregime! De sier med rette, “Hvor det er en vilje, det er en måte.” Så om du er ute etter å se mer attraktiv ut ved å kutte ned de ekstra klaffene eller er villig til å gå på et maraton-vekttap-program, kan du prøve dette best vekttap-apper for iPhone og iPad 2017 for å sette deg i gang med det til det bedre!

Med disse topp fitnessappene for iOS får du en personlig plan basert på målet ditt eller styrken. Gjennom verdifulle innspill og guider holder de deg motivert. Og de minner deg også om de viktige tingene, slik at du aldri går glipp av noe triks. Det er ikke alt; Disse helseappene lar deg også samhandle med likesinnede og dele opplevelsen din med dem. Klar til å utforske denne fabelaktige listen over 2019's topp vekttap apps for iPhone og iPad? La nedtellingen begynne!

De beste vekttap-appene for iPhone og iPad i 2019

#1. Vektpassere

Weight Watchers er opptatt når det gjelder å la deg holde øye med vekten din. Å kickstart, sett deg et personlig mål og gi ditt beste for å oppnå det.

Det intuitive brukergrensesnittet og pålitelige funksjonaliteten er de viktigste aspektene ved denne svært effektive appen. Du kan legge favorittmåltidet ditt til oppskriftsbyggeren. Den lar deg spore flere elementer fra favorittene dine. Videre vil du også dele prestasjonene dine med samfunnet og bli kjent med andres inspirerte historier.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. MyFitnessPal

En av de største fordelene med MyFitnessPal er at du kan koble appen til Apple Watch. Dette gjør det enkelt for deg å holde rede på matforbruket, trene og oppfordre vennene dine til å motivere deg til å miste mer vekt. Det som gjør den til den populære appen, er at MyFitnessPal gir brukere tilgang til millioner matvarer og varer i sin søkbare database. Dessuten kan du legge til din egen matlogg på iPhone. Du kan bli venn med andre brukere og få kontakt med kontaktene og Facebook-vennene dine for all veiledning og inspirasjon.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Tap det

Som navnet selv antyder, Lose It! Er klar for å hjelpe deg med å realisere drømmehelsen din. Med denne appen kan du lage en tilpasset vekttapplan og få passende matinformasjon.

Du kan også koble deg til de mest populære helse- og treningsapparatene, trackere og apper for å holde feil på viktige ting som skritt, forbrente kalorier osv. Dessuten kan du samhandle med vennene dine eller likesinnede for å få hjelp. Dessuten vil du kunne låse opp kraftigere funksjoner gjennom kjøp i appen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Nike + treningsklubb

Nike + kan bli din ideelle trener for å hjelpe deg med å oppnå ønsket figur. Med mer enn 150 treningsøkter som spenner fra utholdenhet til styrke, er appen skreddersydd for ditt spesifikke mål. Den tilpassede treningsplanen - i henhold til målet ditt - er enormt nyttig for å la deg nå målet ditt.

Avhengig av rutinen din, foreslår appen at du trener på daglig basis, slik at du forblir perfekt innstilt på oppgaven din. Ettersom treningstiden varierer fra 15 til 45 minutter, vil du ikke ha problemer med å holde deg i rute med rutinen din. Dessuten er øvelsene for alle de tre nivåene som nybegynnere, mellomliggende og avanserte nivåer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Noom Coach

Noom Coach kan skryte av fantastiske funksjoner som inspirerer deg til å gå ned i vekt. Sett en passende vekttapshastighet, og appen vil gi deg anbefalinger som hjelper deg å gjøre nødvendige endringer i treningen og kostholdet ditt. Appen har også enkel matlogg, treningsdagbok, treningspunkter for helse, oppmuntrende sitater, trafikklysanlegg, påminnelser, ukentlige innvekter og mer.

Det er en kaloriteller med fargekodet logging som gir deg tilbakemelding om ernæring. Du kan enkelt følge med på vekttap, blodtrykk og blodsukker.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Vekttap kjører

Skulle du bestemme deg for å gjøre vekttapsprogrammet ditt litt mer stimulerende, vil jeg foreslå at du ser seriøst på Vekttapløping. Den var fartsfylt og designet for å møte alle dine spesifikke behov med élan. Med denne appen vil du få en plan for korte intervaller med treningsøkter i tillegg til måltidsplaner med sunne oppskrifter.

I henhold til dine mål, nivå og fysiske tilstand, kan du velge riktig plan. Utnytt best mulig vannet med påminnelser om å drikke så mye vann som mulig.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Fitness for vekttap

Hvis du følger de strenge planene, vil du kunne slanke deg med seks uker ved å bruke denne appen. Enten du er nybegynner eller noen som hadde trent lenge, kan denne appen være viktig for deg. Når du går videre med treningsprogrammene dine, kan du intensivere treningen.

Avhengig av bekvemmeligheten din, kan du velge antall treningsøkter som skal gjøres i løpet av en uke. Den gir video- og lydinstruksjoner for hver trening. Du vil sjekke ut detaljert statistikk over hver trening.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Fooducate

Før du kjøper mat hvor som helst, kan du skanne strekkoden og få en personlig ernæringsgrad (A, B, C eller D). Denne appen har dekket mer enn 250 000 produktstrekkoder for deg.

Skann strekkoden med iPhone-kameraet ditt, og sjekk maten for maten. Blant andre nyttige funksjoner kan du spore matinntak og trening, integrere data med Apples Health-app, spore kvaliteten på kalorier, spore søvn, humør og sulternivå, legge til dine egne matvarer og oppskrifter å spore, etc.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Treningstrener

Det som gjør denne appen så funksjonell er mange treningsøkter og tilpassede treningsprogrammer. Appen guider deg gjennom hver øvelse med tidsbestemt, trinnvis lyd-, foto- og videoinstruksjon. For å komme i gang, velg ganske enkelt ditt fokuserte område og la appen vise deg den rette måten å oppnå det.

Du kan planlegge treningsøktene dine og få påminnelser for å sikre at du er i stand til å følge rutinen din strengt. Det er også et alternativ å lage en spesiell trening i henhold til målet ditt. Hvis du vil være på toppen av humøret ditt, kan du spille favorittlåten din under treningen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. 7 minutters trening

7 minutters trening, som rangert som den viktigste treningsappen i 127 land, er et must for folk som ønsker å gå ned i vekt uten stress. Det gir 12 høyintensitetsøvelser; hver krever 30 sekunder for å være fullført.

Treningsplanen gjør det lettere for deg å følge rutinen din. Siden stemmen blir bedt om det, kan du trene uten å måtte se på tidtakeren. Enda bedre, vil du se videoer og tekstbeskrivelse av hver øvelse og gjøre det som forklart.

Pris: Gratis

nedlasting

# 11. Vekttap OrganicFit

Denne kan enormt hjelpe deg med ikke bare å ta den essensielle kontrollen over den økende vekten, men også redusere den raskere. Personlige treningsøkter kan øke vekttap betydelig. Tilpassede sunne måltider sikrer at du aldri går ut av sporet.

Siden appene består av mer enn 150 forskjellige øvelser, har det fått nok til å holde deg opptatt. Dessuten vil smart tracker foreslå riktig vektmål, slik at du er i stand til å lykkes med å bryte poengene.

Pris: Gratis

nedlasting

# 12. vektfall

Hvis det å gå ned i vekt har vært en ujevn tur for deg, kan du prøve WeightDrop for ikke bare å gjøre deg mer fokusert, men også intensivere hele prosessen. Med denne appen vil du kunne overvåke vekten din sømløst. Du kan raskt se gjennom viktig informasjon relatert til vekttap.

Appen anbefaler også idealvekten for profilen din. Ettersom den er integrert med Apple Health, vil du enkelt importere eller eksportere data.

Pris: Gratis

nedlasting

Tid for å treffe bakken!

Jeg er ganske sikker på at alle disse vekttap-appene for iOS har klart å imponere deg. De er designet for å hjelpe deg med å oppnå din beste form. Med de endrede planene og forslagene gjør disse treningsappene det mye enklere for deg å være på banen.

Det viktigste spørsmålet: hvilke av disse helseappene kommer til å bli din personlige trener? Gi oss beskjed om navnet i kommentarene nedenfor.

For å lese flere slike topp-iPhone-applister, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram.

 

Legg Igjen Din Kommentar