Slik sletter du spesiell melding fra meldinger-appen i Mac OS X fra samtaletråden

Meldinger-appen på Mac OS X hjelper brukere å kommunisere med familie og venner. Det er tider hvor noen sender deg en melding, som enten er følsom eller ganske enkelt ikke skal lagres på Mac OS X. Uansett årsak har du muligheten til å slette bestemte meldinger fra samtaletråden.

En viktig ting du må huske på når du sletter en melding, er at effektene er begrenset til datamaskinen din. Det motsatte partiet har fortsatt beskjeden på systemet sitt.

Når du nå har en ide om hvordan ting fungerer, kan du fortsette med å sjekke instruksjoner om å slette bestemte meldinger fra samtaletråden.

Slik sletter du bestemte meldinger fra Meldinger-appen i Mac OS X

Trinn 1. Start appen Meldinger, enten ved å søke etter den i Spotlight, eller så kan du bruke Launchpad også.

Steg 2. Nå i en samtale, klikk på meldingen du vil slette. For å slette flere meldinger, trykker du bare på Kommando + klikker på meldinger én etter én for å velge dem.

Trinn 3. Du kan enten høyreklikke på hvilken som helst melding og velge " Slett " eller ganske enkelt trykke på " Slett " -tasten på tastaturet.

Trinn 4. Når du blir bedt om det, må du bekrefte operasjonen ved å klikke på " Slett " i popup-en.

Det var enkelt. Som sagt tidligere, er meldingene du sletter, begrenset til Mac OS X, og motsatt part har fortsatt disse meldingene.

Del dine tilbakemeldinger på denne artikkelen ved å kommentere nedenfor eller på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar