Slik gjenoppretter du Apple Watch fra en sikkerhetskopi

En ting jeg virkelig liker med Apple Watch er at du ikke trenger å bekymre deg for å sikkerhetskopiere dataene dine eller gjenopprette dem. Klokken er utstyrt for å sikkerhetskopiere dataene automatisk og lar deg gjenopprette den forrige sikkerhetskopien mens du kobler deg sammen med iPhone.

Derfor, hvis du tilfeldigvis kjøper en ny Apple Watch, kobler den fra din iPhone eller gjenoppretter den for å feilsøke ethvert problem, vil du kunne gjenopprette alle dataene dine med letthet. Jeg skulle ønske at iPhone hadde samme funksjonalitet!

Når man tar hensyn til regnestykket, blir sikkerhetskopiering først laget når Apple Watch er uparvet med iPhone. Derfor har du ikke sikkerhetskopien for å gjenopprette smartwatchet ditt hvis du ikke har koblet opp den bærbare enheten ennå.

Slik gjenoppretter du Apple Watch fra en sikkerhetskopi

Trinn 1. Fra start må du sørge for at Apple Watch er slått på.

Steg 2. Neste opp, åpne Apple Watch-appen på din iPhone og trykk på Start sammenkobling .

Trinn 3. Nå må du ramme inn Apple Watch-skjermen i den gule ruten for å koble den med iPhone. Det er også et alternativ å koble den manuelt. Trykk på teksten nederst på skjermen for å parre manuelt .

Trinn 4. Etter at klokken er parret med enheten din, klikker du på Gjenopprett fra sikkerhetskopi. Du må trykke på sikkerhetskopien du vil gjenopprette fra.

Trinn 5. Trykk på Godta for iTunes-vilkårene. Du må trykke på Enig igjen i popup-menyen.

Trinn 6. Deretter logger du på med Apple-ID-en din . Trykk på OK for å slå Location Services, Siri og tillate diagnostikk .

Trinn 7 Velg en passord for den bærbare enheten. Samtidig må du velge om du vil at Apple Watch skal låses opp automatisk når iPhone blir låst opp.

Det er det! Vær nå tålmodig og la Watch fullføre synkroniseringsprosessen.

Apple Watch 2 forventes å lansere sammen med iPhone 7 i høst. WatchOS 3 med det redesignte brukergrensesnittet og flere eksklusive funksjoner er for tiden tilgjengelig som utvikler beta. Du kan installere watchOS 3 på enheten din selv om du ikke har en utviklerkonto for å teste den på forhånd.

Del tankene dine med oss ​​i kommentaren, på Facebook, Twitter og Google Plus.