Beste iPhone 6 / 6s glassskjermbeskyttere i 2020: Når beskyttelse i aldri kompromittert

Selv om iPhone 6 / iPhone 6s fikk noen virkelige teknologiske funksjoner "ut av verden", har populariteten gått fra luftkjølte konferanserom til oljefelt og krigsfronter. For å beskytte skjermen mot uønskede riper og støt er det i fremtiden ikke nok. (Ta også en titt på de beste iPhone SE-skjermbeskyttere for glass)

Her bringer vi deg oppdateringer i vår siste liste over iPhone 6 glassskjermbeskyttere.

Beste iPhone 6 / 6s Glass-skjermbeskyttere i 2019

#1. MAXBOOST

Et generisk produkt med 99, 9% HD-glass, gir deg klar, uavbrutt tilgang til berøringsskjermen. Installasjonen er veldig enkel. Installasjonsprosessen er en kakertur. Mens du holder riper og støt i sjakk, avviser det også mot vann og olje. Skjermberøringen vil være beskyttet og ikke blokkert med et berøringsfølsomt glass.

USP: Ballistisk glass

Sjekk ut på Amazon

# 2. Supershieldz

Supershieldz er et kjent merke som handler innen skjermbeskyttere for iPhones. Denne herdet glassskjermbeskytteren tilbyr flere funksjoner. Denne filmen er laget av herdet glass av høyeste kvalitet med boblefrie lim. Du kan enkelt installere beskyttelsen uten boble igjen på skjermen.

0, 3 mm 0H hardhetsbeskytter er anti-scratch og anti-fingeravtrykk, takket være hydrofobe og oleofobe belegg som forhindrer svette og oljerester. Nyt 99, 99% HD-klarhet og føl originale berøringsopplevelser hver gang du samhandler med telefonen.

USP: Original berøringsopplevelse

Sjekk ut på Amazon

# 3. JETECH

Det er ikke noe kompromiss med kvalitet når det gjelder å sikre "fronten." Skal du på jobb eller på fest? Det .33 mm tykke glasset gjør frontskjermen trygg. Glassdekselet er støpt nøyaktig for å passe til kurvene på din iPhone.

Skjermbeskyttelsen vil holde støv og fingeravtrykk borte, med nåde. Så bruk iPhone slik du vil, bare få riktig beskyttelse først.

USP: Avrundede kanter

Sjekk ut på Amazon

# 4. iCarez

Hva om du har et skjold som til og med kan ofre seg for å beskytte telefonen? En 9H-beskyttelse sikrer ZERO riper eller blåmerker. Et .33 herdet glass er der for å absorbere alle slags treff, støt og dråper.

Hardheten påvirker ingen steder klarhet og berøringsfølsomhet på din iPhone. Det virker bare den perfekte beskyttelsespakken, er det ikke?

USP: Tørr applikasjon

Sjekk ut på Amazon

# 5. Maktteori

Power Theory har designet en premium herdet glassskjermbeskyttelse for din iPhone 6 og iPhone 6s. Merket har brukt japansk Asahi herdet glass av høy kvalitet for å beskytte telefonskjermen mot skitt, riper og sprekker.

Bruk Power Theory's installasjonssett, så får du en perfekt og boblefri justering. For bedre gjennomsiktighet har Power Theory brukt supertynt glass, som er laget av 9H-hardt glass. Dermed beskytter skjermbeskytteren din iPhone-skjermen og leverer en utmerket seeropplevelse.

USP: 3D-berøringsskjermfølsomhet

Sjekk ut på Amazon

# 6. Mr. Shield

Skjermbeskyttere er ikke ment å være fasjonable eller vakre. Imidlertid har Mr. Shield gjort et intenst forsøk på å formidle litt skjønnhet med laser kuttpresisjon. Det herdede glasset er polert og har avrundede kanter, som ikke dekker 100% av telefonskjermen.

Mr. Shield har brukt ballistisk glass for berøringsskjermnøyaktighet og 99, 99% HD-klarhet. Få tre deler med herdet glass skjermbeskytter til iPhone 6 og iPhone 6s for å beskytte telefonens følsomme berøringsskjerm.

USP: HD Klart ballistisk glass

Sjekk ut på Amazon

# 7. LK

LK bruker dobbeltforsvarsteknologi, som gjør enkel og nøyaktig justering og installasjon. LKs livstidsgaranti gir denne 3D berøringsaktiverte skjermbeskytteren kraft. LK har brukt oleofob belegg i ypperste klasse for å forhindre fingeravtrykk og oljeflekker. 9H herdet glass beskytter telefonen din mot riper og knusing.

For presis montering har LK brukt laserskåret herdet glass med avrundede kanter. Opplev overlegen HD klarhet og berøringsskjermnøyaktighet med LKs iPhone 6s skjermbeskyttelse.

USP: Dobbeltforsvarsteknologi

Sjekk ut på Amazon

# 8. RKINC

En bemerkelsesverdig egenskap ved RKINC glassskjermbeskytter er 3D-berøringskompatibilitet. Apple introduserte 3D touch med iPhone 6s og 6s Plus, og derfor kan en skjermbeskyttelse med 3D Touch-kompatibilitet være et perfekt tilbehør.

Skjermbeskyttelsen er ultra tynn med bare 0, 3 mm tykkelse, men lover full kompatibilitet med berøringsskjermfølsomhet. RKINC har laget denne spenstige skjermbeskyttelsen med 9H hardhet og oleofob belegg for å redusere fingeravtrykk.

USP: Pålitelig og spenstig

Sjekk ut på Amazon

# 9. Ailun

Ailun har produsert en 0, 33 mm herdet glassskjermbeskytter til din iPhone. Denne sakvennlige skjermbeskyttelsen har en 2, 5D avrundet kant, som er utsøkt polert og laserskåret for enkel installasjon. 99, 99% berøringsskjermnøyaktighet gir fantastisk brukeropplevelse; hydrofobt og oleofobt belegg forhindrer svette og oljeflekker på telefonskjermen.

Blant andre bemerkelsesverdige funksjoner ved Ailuns skjermbeskyttelse, estetisk design og polerte kanter. For å forbedre holdbarheten har Ailun polert filmen med ekstrem presisjon.

USP: Nydelig polert

Sjekk ut på Amazon

# 10. ZAGG

ZAGG har laget en usynlig skjermbeskytter for herdet glass, og ingen får vite at det er en film på iPhone 6 eller iPhone 6s. Klarhet er det naturlige resultatet når du har en usynlig skjermbeskyttelse for iPhone-en din.

Det 0, 4 mm ultra-tynne glasset er enkelt å installere på den følsomme berøringsskjermen. Når filmen er installert, vil du føle den glatte og polerte overflaten; du vil gjerne kjærtegne fingrene på berøringsskjermen.

USP: Ultra-jevn overflate

Sjekk ut på Amazon

Logger av

Skjermbeskytter skal være det neste du bør kjøpe når du har smarttelefonen i hendene. Det er huden på telefonens skjerm. For iPhone 6s, må du kjøpe en skjermbeskyttelse som er kompatibel med 3D Touch-funksjonen.

Hva er mantraet ditt for skjermbeskyttelse?

Du kan henvise til:

  • Beste iPhone 6 / 6s lommebokvesker
  • Beste iPhone 6 / 6s støtfangervesker
  • Beste iPhone 6 / 6s lærvesker

Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram. Sørg også for å laste ned appen vår og utforske viktige tilbehør til iPhones og iPads.

 

Legg Igjen Din Kommentar