Slik sletter du bilder i iOS 12 på iPhone og iPad permanent

Lurer du på hvor har albumet “Nylig slettet” gått i iOS 12? Vel, jeg hadde også vært i samme situasjon nylig. Selv om den fremdeles eksisterer i arkivet Photos-appen, har den ikke en spesifikk seksjon lenger. Så, hvordan sletter du bilder permanent på iOS 12-enhetene dine?

Det er ingen endring i måten du blir kvitt de uønskede bildene for godt. Du må bare grave litt for å få tilgang til det “nylig” slettede albumet. Når du er der, vil du kunne fjerne overflødige skudd på en gang.

For de som ikke er kjent, når du sletter bilder på iOS-enheten din, blir de lagret i et album som heter "Nylig slettet." Og de blir automatisk slettet etter 30 dager. Det er veldig nyttig i en situasjon hvis du ved en tilfeldighet fjerner noen av de minneverdige skuddene dine og ønsker å få dem tilbake.

Slik sletter du bilder permanent på iPhone eller iPad i iOS 12

Trinn 1. Åpne Bilder-appen på iOS-enheten din.

Steg 2. Nå trykker du på fanen Album nederst på skjermen.

Trinn 3. Deretter blar du ned til delen Andre album og trykker på Nylig slettet.

Trinn 4. Neste gang vil du se dagene som er igjen på bildene før de automatisk blir ryddet opp.

Trykk på Velg øverst til høyre. Dernest har du to alternativer:

  • Slett alt: Trykk på det hvis du vil rydde opp hele albumet på en gang.
  • Slette individuelle bilder: Velg bildene du vil fjerne, og trykk deretter på Slett-knappen.

Gå med det foretrukne alternativet etter behov.

Slik gjenoppretter du nylig slettede bilder i iOS 12

Slettet noen bilder ved et uhell og ønsker å få dem tilbake? Du kan gjenopprette dem uten problemer.

Trinn 1. Åpne Bilder- appen → kategorien Album → bla ned og trykk på det nylig slettede albumet.

Steg 2. Nå trykker du på Velg øverst til høyre → Hvis du vil hente alle bildene, klikker du på Gjenopprett alle. Men hvis du bare vil hente noen få bilder, velger du dem først. Og trykk deretter på Gjenopprett.

Det er ganske mye det!

Innpakking:

Bilder-app for iOS har noen fine funksjoner som “For You” -fanen og muligheten til å lage et delt iCloud fotoalbum. De er kanskje ikke veldig attraktive, men de ser ut til å være på poeng. Hva synes du om disse endringene?

Du kan også se på disse innleggene raskt:

  • Hvordan dele iCloud Photo Album med hvem som helst fra iPhone, iPad eller Mac
  • Hvordan lage Memojis på iPhone X i iOS 12
  • Hvordan deaktivere gruppevarsling i iOS 12 på iPhone eller iPad
  • Hvordan aktivere Ikke forstyrr liggetid i iOS 12 på iPhone

Liker du denne artikkelen? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste artiklene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar