iPhone X Plus har rykter: Wicked Beast in the Making

Apple forventes å lansere tre nye iPhones på sitt etterlengtede arrangement. Den som imidlertid får enorm oppmerksomhet er den ryktet iPhone X Plus. Det ser ut til at druen har gått på en uendelig spekulasjonshistorie om iPhone X Plus-funksjoner med flere påståtte skjemaer som dukker opp på Internett for ofte.

Det var i 2014 at Apple bestemte seg for å skifte utstyr og utelukkende fokusere på smarttelefonene på storskjerm. Hvis den nesten rammefrie iPhone X med 5, 8-tommers skjerm var et glimt inn i fremtiden, kommer 2018 til å bli et massivt skifte i den retningen.

iPhone X Plus Funksjoner: Rumour Roundup

Selv om jeg fremdeles synes den nåværende størrelsen på iPhone X er perfekt, er det en raskt voksende del av brukerne som vil ha en storskjermenhet for alle årstider. Og tech-giganten ønsker å benytte seg av dette segmentet i tide. Akkurat slik det gjorde med iPhone 6 og 6 Plus for fire år siden ...

iPhone X Plus Design

IPhone X Plus vil fortsette å sporte det samme designet som forgjengeren har. Den vil ha glass bak, rustfritt stål ramme og kant-til-kant skjerm. Ja, det vil fortsette å ha hakket også.

Når jeg vet at iPhone X ble funnet å være en av de mest ødelagte smarttelefonene Apple noensinne har laget, regner jeg med at enheten vil ha et sterkere glass og være litt mer motstandsdyktig mot dråper.

Vise

I henhold til rapporter vil iPhone ha den beste skjermen på en hvilken som helst smarttelefon. Den ultra store 6, 5-tommers skjermstørrelse vil skryte av 1, 242 by-2, 688, 455 piksler per tomme (PPI). Noen ryktefabrikker setter tallet på rundt 500 PPI. Hvis de viser seg å være sanne, vil enheten være en utmerket gadget for å se medier og spille videospill.

Samsung har fortsatt å være hovedleverandør av OLED-skjermen for iPhonene 2018. For å sikre at det ikke er noen forsinkelse i produksjonen, har Apple også gitt ansvaret til LG. I henhold til den siste rapporten skal LG sies å produsere opptil 4 millioner OLED-skjermer for de kommende iPhonene.

Trippel lensekamera

Storskjermenheten vil trolig ha et trelinsekamerasystem. Det robuste kameraet vil være utstyrt for å muliggjøre overlegen 3D-sensing via stereoskopisk syn. En annen åpenbar fordel ville være at enheten vil kunne knytte mye skarpere skudd i forskjellige vinkler. Det vil også styrke den utvidede virkeligheten.

Bare noen måneder tilbake lanserte Huawei P20 Pro med trippelobjektiv. Enheten har en massiv 40-megapikslers primærobjektiv, 8-megapikslersensor og 20-megapikslers monokrom sensor. Det berømmes for å kunne fange fascinerende skudd.

Jeg har prøvd hendene på dobbeltkameraet på iPhone X og synes det er virkelig fantastisk. Og med tillegg av enda et objektiv til arsenalet, vil det være en favoritt-modul for mobilfotografer.

Med ankomsten av tre linser vil den nye smarttelefonen kunne gi den mektige DSLR et langt løp. Jeg sier ikke at iPhone vil beseire det profesjonelle kameraet. Alt jeg sier er at forskjellen krymper med fantastisk tempo.

Dual-SIM (E-SIM Technology)

Ryktene om ankomsten av dual-SIM har pågått og slått av i flere år. Den viktigste veisperringen som forhindrer innføring av eSIM (også kalt eUICC - innebygd Universal Circuit Card) er motstanden fra transportørene. Det vil i utgangspunktet tillate brukere å bytte til andre nettverk uten å bruke en flyttbar brikke.

“Apple har ikke tatt en endelig beslutning om å inkludere funksjonen og kan velge å vente på E-SIM-teknologi, som vil koble telefoner til flere nettverk uten behov for en flyttbar brikke. Apple har ønsket å tilby E-SIM-teknologi (den finnes allerede i iPad og Apple Watch), men noen transportører er motstandsdyktige mot å inkludere den i iPhones, og Apple trenger deres støtte. En dual-SIM-evne vil gi et kompromiss. ” - Bloomberg

Som bruker ønsker jeg virkelig eSIM velkommen til å komme frem til enheten. Det gir brukerne mer fleksibilitet til å bytte transportør når og når de vil.

Tider når du flytter til andre deler av verden eller bare ikke vil bruke noe nettverk, fordi det ikke lever opp til merket, kan denne nye teknologien komme veldig nyttig.

Forhåpentligvis gir transportøreleverandørene endelig E-teknologi.

iPhone X Plus-batteri

Storskjermtelefonen ryktes å ha et robust 3400mAh-batteri. Hvis det virkelig skjer for iPhone, kan du forvente at den vil gi en lang batterilevetid.

Apples flaggskipsenheter har alltid vært mer effektive når det gjelder å tilby jevn batterilevetid. Derfor; du ser til og med et 1800 mAh-batteri på en iPhone som overgår de fleste store batterier på Android-enheter.

Med tillegg av en høykapasitetslader vil Apples nyeste phablet øyeblikkelig finne fordel blant folk som er vane med å bruke enheten mye. Selv om jeg ikke legger iPhonen min på en overdrive hver dag, vil jeg alltid se at enheten min skal ha nok juice til å la meg gå gjennom en musikkøkt i skumringen uten noen problemer.

4 GB RAM og A12 Chip

Nylig lanserte OnePlus smarttelefonen med 8 GB RAM og skrøt lynets hurtige hastighet. Enheten overgikk til og med bedre enn iPhone X i hastighetstesten. Vel, jeg sier ikke at Apple bør gå for 6 eller 8 GB RAM.

Alt jeg sier er at det er på tide å oppgradere den. Og jeg er glad for at den teknologiske giganten antas å gi 4 GB RAM på OLED-modellene.

Det som kan være prikken over i’en er den mer avanserte A12-brikken med 7-nanometer design. Den mindre og mer effektive brikken vil gjøre at iPhone går raskere og smidigere. Ingen tvil om at enheten igjen vil være tilbake på toppen av stigen når det kommer til å desimere motstanderne i hastighetstesten.

I henhold til en påstått referanseindeks for iPhonene 2018, mottok enheten en-kjerne-poengsum på 4673 og en flerkjernescore på 10912.

Til sammenligning hadde A11-prosessoren mottatt en-kjerne poengsum på 4206 og en flerkjernes poengsum på 10128. Det betyr at den nyeste brikken er rundt 10% raskere enn forgjengeren.

USB C-port

USB C-porten kommer endelig til å komme seg inn på iPhone. Det kan komme til nytte for flere viktige ting. For eksempel vil det gjøre det mulig for enheten å bli slått på mye raskere. Dessuten vil det også hjelpe med å overføre data med lynraskt hastighet. På toppen av alt slipper du å kjøpe en omformer for å synkronisere enheten med MacBook Pro.

iPhone X Plus Pris

Jeg tror prisen på iPhone X Plus vil starte på $ 999 og kanskje til og med maks ut til $ 1.300. Selv om forskjellige rapporter har antydet at Apple kan redusere prisen for sine smarttelefoner, er jeg ennå til å kjøpe disse spådommene.

Den berømte Apple-analytikeren mener at budsjettmodellen vil koste mellom $ 700- $ 800, mens den 5, 8-tommers modellen vil ha en prislapp på $ 800- $ 900. Og han legger til at den 6, 5-tommers iPhone vil være tilgjengelig for $ 900 - $ 1000. Det ville være veldig kult hvis han får det til også.

Farger

Når det gjelder farger, kan du bli litt skuffet over å vite at Apple ikke vil legge til for mange nye fargevarianter. Skjønt du kan forvente at rosegullet blir nybegynner. Jeg antar at enheten vil være tilgjengelig i bare tre farger: Rose Gold, Space Grey og Silver.

Utgivelsesdato for iPhone X Plus

Apple er klar til å avduke de nye iPhonene den 12. september “Gather round” på Steve Jobs Theatre. Teknigiganten kommer til å live stream arrangementet for første gang på Twitter. Du kan også fange opp det enda live på mobilappen.

Forbli innstilt for mer!

Forsikre deg om at vi vil fortsette å oppdatere dette innlegget for å hjelpe deg med å være synkronisert med alt som sannsynligvis kommer til å stille opp for iPhone. Så hold dette innlegget under radaren din.

Det kan være lurt å henvise disse innleggene:

  • Tips for å styrke sikkerheten og personvernet til iPhone
  • Tips for å unngå innbrente problemer på iPhone X
  • Hvordan tømme iPhone X RAM
  • Tips for å få fart på iPhone X

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår, og hold deg oppdatert med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for å holde deg oppdatert med alle ryktene relatert til Apples flaggskipssmartphone.