Beskytt dine iPhone-bilder: iCloud Photo Stream Security Tips

I kjølvannet av nylige nyheter om kjendiser, sensitive bilder og muligheten for at et iCloud-hack blir involvert i dette fiaskoen, har media og offentlig oppmerksomhet vendt seg til iCloud-fotostrømmer og deres sikkerhet.

Det er fremdeles ikke klart om fiaskoen stammer fra en iboende iCloud-sårbarhet eller om det er noe annet (som sosialteknikk), og det vil være uvedkommende å hoppe til konklusjoner om iCloud, fotostrøm eller Apple-sikkerhet. Men dette er et godt tidspunkt å bekrefte og stramme sikkerhetsinnstillingene for iCloud-bilder og fotostrøm.

Forstå Photo Stream

Apples Photo Stream ble designet for å hjelpe to typer brukstilfeller.

#1. For å hjelpe brukere med å ha bildene sine på alle iDevices / Mac / PC-er. Du klikker på bilder på en enhet, og la dem vises på alle tilkoblede enheter.

# 2. For å hjelpe brukere med å dele bilder med sine venner og familie uten å stole på ting som e-post. I dette tilfellet fungerer fotostrømmen som en privat, bare invitasjon for sosial bildedeling med liveoppdateringer.

Som alle teknologier fungerer Photo Stream som en velsignelse og en bane. På den ene siden hjelper det deg å dele bilder på tvers av enheter og mennesker sømløst, men det kan også øke risikoen for at bildene dine blir oppdaget / funnet av at noen hacker kommer inn på kontoen din (eller noen andres som du deler en bildestrøm med.)

Beskytte fotostrømmen

Fotostrømmer har ikke passord. Fotostrømmer er ikke offentlige som standard, men du kan opprette en offentlig fotostrøm med en URL som er tilgjengelig for alle. Og bildestrømmer er ikke iboende låst med personverninnstillinger som noen av de andre tjenestene som Apple tilbyr. Så hvordan beskytter du Photo Stream under disse omstendighetene?

Det er noen alternativer å utforske:

#1. Deaktiver Photo Stream helt

Hvis du ikke bruker Photo Streams regelmessig, vil det hjelpe å slå dem av. Til å begynne med vil dette stoppe bilder fra kamerarullen din som havner i bildestrømmen. Dette betyr at bilder du klikker på iPhone ikke vises på iPad-en, men det er alltid flere alternativer (Dropbox, e-post, god iTunes-synkronisering) som kan få jobben gjort.

Det er enkelt å deaktivere bildestrømmen: på en iOS-enhet er alt du trenger å gjøre å gå til Innstillinger -> iCloud -> Bilder -> slå av Photo Stream.

Her er mer hvordan du deaktiverer / slår av Photo Stream.

# 2. Slette bilder / album fra fotostrømmen

Deaktivering av bildestrøm hindrer bilder i å komme opp dit, men det sletter ikke eksisterende bilder. Hvis du har noen sensitive bilder i noen av bildestrømalbumene dine, kan det være lurt å slette dem. Merk at når et bilde havner i 'strømmen', kan det ta lang tid før det forsvinner selv etter at du har slettet det .

Slik sletter du bilder og album fra bildestrømmen.

Dette tipset er nyttig når du ikke vil slå av bildestrømmen helt, men bare vil fjerne noen bilder / album. En måte å sikre at et bilde du fjernet, virkelig blir slettet fra strømmen, er å sjekke det spesifikke albumet / bildet fra en annen enhet (en iPad eller en Mac / PC).

Et tips til side: Hvis du har slått på Photo Stream, er sjansen stor for at alle "burst-bildene" havner på strømmen også. Slik deaktiverer du dette.

# 3. Generelle iOS-sikkerhetstips

Å holde iCloud-kontoen din (som fotostrømmer er en del av) trygg, innebærer ikke rakettvitenskap. Det er de enkle tingene som å bytte passord ofte, ikke dele sensitive data, ikke bruke mønstre eller gjenkjennelige passord, holde NSFW-ting utenfor de delte / offentlige kontoene dine som kan holde dataene dine trygge.

Forlegenhet fra hverandre, det er bare fornuftig og logisk å holde bildestrømmer (og annen funksjon for delt aktivitet / service) fri for NSFW-ting.

Her er noen generelle sikkerhetstips for iOS for å beskytte iPhone, iPad og Apple ID fra hackere.

# 4. To-trinns bekreftelse?

Kan to-trinns bekreftelse hjelpe? Jeg tenkte det. Men en ny studie finner ut at Apples totrinnsverifisering i stor grad er for å forhindre at noen gjør endringer på kontoen din. Det meste av denne analysen er sant ettersom 2-trinns bekreftelse er designet på den måten.

Men denne funksjonen forhindrer også at noen logger på Apple-ID-en din (fra en ny enhet) uten å legge inn pinnen som er sendt til din iPhone. La oss tenke på det, totrinns bekreftelse vil - til en viss grad - forhindre hackere i å komme inn på dataene dine.

Slik konfigurerer du totrinnsverifisering for Apple-ID-en din.

 

Legg Igjen Din Kommentar