Slik legger du til Apple Music Songs i iTunes Library på Mac og Windows PC

Apple Music har millioner av lydspor i databasen, og av dem er mange våre favoritter til alle tider. Det er tilfeller når vi ikke bruker iPhone-en og heller jobber på Mac-en og ønsker å høre på Apple Music-sanger. Det er mulig; kan du legge Apple Music-sanger til iTunes-biblioteket på Mac-en.

Den eneste betingelsen er at du skal ha et gyldig Apple Music-abonnement, bare da kan du legge til sangene. Faktum er at du ikke er eieren av sangene, og du har ganske enkelt leid dem til den tiden du abonnerer på Apple Music.

Så så snart abonnementet ditt er over, vil alle sangene forsvinne. Uansett, hvis du har et gyldig abonnement, kan du sjekke nedenfor for informasjon om hvordan du legger Apple Music-sanger til iTunes-biblioteket.

Slik legger du til Apple Music Songs i iTunes Library på Mac og Windows PC

Trinn 1. Start iTunes på Mac-en.

Steg 2.finner du Apple Music-sangen du vil legge til i iTunes-biblioteket.

Trinn 3. For å legge til Apple Music-sporet, klikker du bare på ellipseknappen ved siden av. Klikk nå på " Legg til musikken min ".

Trinn 4. Hvis du ønsker å legge til et helt album, klikker du på " + " -tegnet i tittellinjen. Dette vil endre det til en avkrysningsrute, velge album og legge til det.

Det er det! Du kan sjekke om sangene er lagt til i listen ved å gå til My Music- fanen i iTunes. En ting til å merke seg her er at sangene du nettopp la til er i skyen og ikke lastet ned. Bare klikk på Cloud-knappen for å laste dem ned.

Som jeg sa tidligere, når Apple Music-abonnementet ditt avsluttes, vil alle sangene som lastes ned med abonnement forsvinne fra iTunes.

Likte det? Del det! Du kan også sende oss forslag ved å kommentere nedenfor eller på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar