Prynt Camera Case for iPhone 6, 5s, 5c og 5: Skriv ut favorittbildene dine umiddelbart

Noen gang lurt på at en sak kan la deg skrive ut bilder på sekunder? Prynt er det første øyeblikkelige kamerahuset som er utstyrt for å skrive ut bilder umiddelbart. Bare koble saken til din iPhone, ta ditt favorittbilde eller velg hvilket som helst bilde fra enheten din og få den skrevet ut på 30 sekunder! Dessuten kan du se bildene dine bli levende på skjermen gjennom en viss forstørrelse.

Designet for å være modulær

Prynt kamerahus er intelligent designet for å være modulær for å passe til forskjellige typer telefoner. Basert på telefonmodellen kan den delen av saken som oppdager dokken endres med mye letthet.

Hvis du tilfeldigvis endrer eller oppgraderer telefonen din fra iPhone 5 til iPhone 6, 5s eller 5s, ville du ikke ha behov for å kjøpe en ny Prynt-sak. Bare en ny dockadapter, som du kan kjøpe fra produsenten, kan gjøre susen for deg.

Attraktiv design, lett bærbar

Etuiet vil ha attraktivt design for å lage et kult par med din iPhone. Det vil ikke få enheten din til å se klumpete ut. Du kan bære det med stil. De rosa, blå, hvite modellene og de matchende (dyrevennlige) skinngrepene sørger for at enheten din ser nydelig ut.

Har 10 ark papir

Denne saken inneholder 10 ark. Produsenten vil inkludere en pakke bilder med 10 ark med hver belønning fra Prynt-saken på Kickstarter. Påfyllingene vil være tilgjengelige gjennom sin egen app. Du må betale $ 25 for å få 50 ekstra ark.

Tekniske spesifikasjoner for Prynt Case for iPhone 6, 5s, 5c og 5

Gjør bildet til video

Prynt-appen vil spille inn en kort video av bildet når du poserer for et bilde øyeblikkelig og lagre det i skyen. Som et resultat, når du holder telefonen over det trykte bildet, vil appen skanne og gjenkjenne den automatisk. Slik kan du se til og med bildene dine blir levende på skjermen.

For å gjøre det mer spennende, bare skriv ut og send bilder til vennene dine og se dem på vennene dine. Det kan fungere som en tullete, hemmelige ting som du kan gjøre for moro skyld.

Kan forhåndsbestille nå

Du kan nå forhåndsbestille denne saken. Det vil begynne å sende nøyaktig om 33 dager. Saken er kompatibel med iPhone 5, 5C, 5S og 6.

Saken ser ut til å ha nok løfter om å få deg begeistret for den. Den er elegant og vil gjøre kamera-appen din mer aktiv når den er klar til å treffe gulvet.

Besøk KickStarter-kampanjen for mer informasjon.

 

Legg Igjen Din Kommentar