Beste sunne spiserapper for iPhone i 2020: Apper for å finne og lage sunn mat

Vi får aldri tid til å ta vare på oss selv og kroppene våre siden vi sitter fast i et hjul! Våre stillesittende livsstil, elendige spisevaner og konstant stress kan bare bli bedre av oss en dag.

Ikke bekymre deg, vi skal ikke la det skje! Her er noen få apper som hjelper deg med å opprettholde helse, kondisjon og holde deg i form - den sunne spisemåten!

De beste iPhone og iPad-appene for sunn mat fra 2019

#1. Innbyttere

Som navnet antyder, hjelper denne hendige lille appen deg ikke bare på kjøkkenet, men også i supermarkedet, hvor du kan finne sunne alternativer for mat du prøver å unngå! Det er ikke alt, det gir også tips til ingredienser som du kan bytte på en jiffy hvis du er i midten av å lage mat noe og skjønner at du savner et nøkkelelement.

Kompatibilitet: iPad og iPhone

Pris: $ 1, 99

nedlasting

# 2. Fooducate Ernæring Tracker

Med Fooducate kan du skanne strekkoden til et produkt eller skrive inn navnet og finne ut dets totale kalorier, natrium, fett og alt annet det består av. Det går også to skritt foran å "score" ting for å være sunn, slik at du kan uskyldig kose deg med det som scorer bra (mens du finner ut hva som faktisk er fullpakket med kalorier)!

Kompatibilitet: iPhone

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. MyFitnessPal

Dette er en hendig liten app som kommer med en matdagbok hvor du kan sjekke kaloritelling for mer enn 3 millioner matvarer, men du kan også sette opp dine egne treningsmål og finne oppmuntring fra ekte mennesker. Ta kontakt med andre og del oppdateringer - bygg ditt eget sosiale nettverk av helsebevisste mennesker rett fra appen.

Kompatibilitet: iPad og iPhone

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Komme i form

“GetFit” kan inspirere deg til å følge et strengt kosthold og bli bedre og sterkere enn noen gang før. Appen kan donere flere roller som effektiv kalori tracker, smart måltidsplanlegger og nyttig water tracker.

Appen har også en BMI (Body Mass Index) -kalkulator for å hjelpe deg med å følge med på fremdriften. Du kan dra nytte av disse funksjonene for å følge en strukturert plan og oppnå målet ditt. I tillegg vil du også angi egendefinerte påminnelser for å holde deg våken om hva du må gjøre.

Kompatibilitet: iPhone

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Å hun gløder

Som noen som liker deilige retter, har jeg funnet "Oh She Glows" en topp app for iOS. Med denne appen kan du utforske rundt 140 plantebaserte oppskrifter for et sunt liv. Du kan søke etter oppskrifter ved hjelp av ingrediens nøkkelord og finne ut detaljert ernæringsinformasjon om dem.

Lag en spesiell liste over kjøkken og legg til og med notatene dine til dem for en mer personlig opplevelse. Dessuten kan du synkronisere favorittene dine over enhetene ved å bruke iCloud.

Kompatibilitet: iPad og iPhone

Pris: 1, 99 dollar

nedlasting

# 6. BigOven

Enten du liker å lage mat eller spise deilig mat, kan BigOven være et godt valg for deg. Funksjonen som overskriftene for denne appen er den enorme samlingen på 350 000 oppskrifter. Vil du ha litt inspirasjon? Hvorfor ikke bli med i det stadig voksende samfunnet for å samhandle med de likesinnede.

Du kan sjekke oppvasken som vennene dine og bemerkede bloggerne lager. Ikke unnlatt å sjekke sesongens samlinger for å krydre din smak.

Kompatibilitet: iPhone, iPad og Apple Watch

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Food Network

Når du snakker om de mest populære oppskriftsappene for iOS, bør du aldri holde "Food Network" borte fra diskusjonen. Jeg sier det fordi det har vært min favoritt på lenge.

Med denne appen får du øyeblikkelig tilgang til 70 000 oppskrifter. Det betyr at du har mange muligheter til å eksperimentere med din smak. Du vil lage eksklusive lister og dele dem med vennene dine.

Er du ikke flink til å lage mat? Ikke noe problem, du kan se hvordan du gjør-videoer for å lære å lage mat til deilige retter med letthet. Dessuten sender appen deg også varsler om favorittmåltidene hver dag, slik at smaken din fortsetter å glede seg over deilig mat.

Kompatibilitet: iPad og iPhone

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. velsmakende

Leter du etter en smart kokketrener som hjelper deg å mestre alle triksene i handelen? Hvis ja, kan du ikke gå galt med Tasty.

Du kan bruke denne appen til å mestre rundt 3000 oppskrifter. Takket være trinn-for-trinn-instruksjonene, vil du kunne lære å lage mat perfekt.

Få mest mulig ut av det nyttige forslaget til ditt neste måltid per flere ting som tid på dagen, ferier og mer. Og i tilfelle du er vegetarianer, kan du tilpasse appen slik at den kun viser grønnsaksretter.

Kompatibilitet: iPad og iPhone

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. NYT Cooking

Ingen liste over topp mat- og drikkeapper ville være komplett uten NYT Cooking. Med denne appen til disposisjon kan du søke etter måltider basert på flere ting måltidsart, kosthold og mer. Med en stor katalog med 18000 oppskrifter har appen du fullstendig dekket.

Du kan utnytte den personlige matboksen best mulig for å få tilgang til oppskrifter fra NYT så vel som favorittnettstedene dine. Det foreslår også måltider basert på din interesse. I tillegg vil du også få tak i hvordan du gjør videoene for å finpusse dine matlagingsevner.

Kompatibilitet: iPad og iPhone

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Mealime

Hva med å ha en app som kan hjelpe deg med å planlegge måltidet på en bedre måte? Velg "Mealime" for ideelt å planlegge oppvasken du ønsker å spise. Basert på dine preferanser, kan du lage en mer tilpasset tidsplan.

En viktig funksjon ved denne appen er at den kan hjelpe deg med å tilberede sunn mat ganske raskt. Så hvis du ofte synes du er litt hengende i denne forbindelse, må du sjekke ut tipsene. Dessuten kan appen fungere effektivt for å kutte ned bortkastede maten.

Kompatibilitet: iPad og iPhone

Pris: Gratis

nedlasting

Det var alt folkens!

Hva er din favoritt?

Det er på tide å gi meg beskjed om appene du har valgt ut for å bringe den nødvendige gleden i å spise uten kompromisser. Og ja, fortell oss om de du synes mangler i ovennevnte oppdatering.

Siden vi snakker om helse, vil jeg foreslå at du også sjekker ut disse appoppdateringene:

  • Beste Sleep Tracker-apper for iPhone og iPad
  • Beste helseapper for iPhone
  • Beste Runner-apper for iPhone
  • Beste vekttap-apper for iPhone og iPad

Hvordan holder du deg i form? Del opplevelsen din med oss ​​og last ned appen vår, så vær fortsatt innstilt på oss via Facebook, Twitter og Telegram, slik at du får tilgang til flere slike applister litt mer praktisk.

 

Legg Igjen Din Kommentar