iPad Pro multitasking-tips (video): Over 20 baner for å forbedre iPad-opplevelsen

Jevn multitasking er i forkant av iPad. Det gjør interaksjon med nettbrettet sømløst, og lar deg navigere raskt gjennom grensesnittet og skyte ut flere oppgaver samtidig.

Med tanke på hvor produktiv denne funksjonen er, tenkte jeg at det ville være flott å snakke om de beste iPad Pro multitasking-tipsene. Selv om du kanskje er klar over mange triks, er det ganske mange skjulte hacks som kan ha glidd ut av radaren din.

I denne videoen skal jeg vise hvor godt sveipe bevegelser, Split View, Slide-Over, Picture-in-Picture Mode, Drag and Drop kan forbedre den totale opplevelsen på iPad.

De kutter ikke bare ned flere unødvendige kraner, men gjør det også utrolig greit å få ting gjort mer effektivt. Pass på!

Video: Super Handy Multitasking-tips for iPad-brukere

Der går du!

På tide å kutte slakken ...

Nå som alle smarte hacks er til din disposisjon; gi dem et skudd for å få fart på arbeidet ditt og også spare god tid. Utover det kan det også legge til noe morsomt element i måten du går på jobben på iPad-en din.

Du kan også se på følgende innlegg:

  • Beste tips og triks for tastatur for iPhone og iPad
  • Beste Apple Notes-tips og triks for iPhone og iPad
  • Hvordan spore Amazon Price History for et produkt ved å bruke en snarvei på iPhone og iPad
  • Beste iOS 12 Siri-snarveier for iPhone og iPad

Har vi gått glipp av et kult triks? Sørg for å gi oss beskjed om dette i kommentarene. For å sikre at du enkelt får tilgang til flere slike historier, kan du laste ned appen vår og forbli innstilt på oss via Facebook, Twitter og Telegram.

 

Legg Igjen Din Kommentar