De beste sakene for 12,9-tommers iPad Pro 2018: Fra stilig folio til sofistikert ermet

Apples 12, 9-tommers iPad Pro 2018 har både teft og kraft til ikke bare å være det smarteste nettbrettet, men også den mest elegante bærbare PC-en. De sier: “Med stor kraft kommer et stort ansvar.” Så hvis du er villig til å legge hendene på denne kreative dingsen, bør du gå for intet mindre enn de aller beste 12, 9-tommers iPad Pro-sakene for å holde nettbrettet skjermet mot utilsiktet humper og riper.

Hva slags saker leter du etter din nye iPad? Et proff folioveske, et pent slank deksel eller en stilig ermet. Vi har tatt med en rekke førsteklasses saker som er designet for 2018 12, 9-tommers iPad Pro [3. generasjon]. Så, å velge ut en passende partner til nettbrettet, bør være en ganske rask affære for deg!

Topp 2018 12, 9-tommers iPad Pro-tilfeller

Rask tilgang:

 • Casemade
 • Contega Thin fra Pad & Quill
 • Oxford Leather fra Pad & Quill
 • Infiland
 • Apple Smart Folio
 • Nacuwa
 • Inateck
 • Apple Smart Keyboard Folio
 • Ztotop
 • FYY
 • BELKA

#1. Casemade

Før du snakker, forteller personligheten din alt om deg. Når du pakker din premium iPad Pro i en luksuriøs lærveske, skaper du en uimotståelig personlighet som ikke trenger introduksjon. Du får lett oppmerksomhet fra andre - uansett hvor du er. Laget av ekte italiensk skinn, har denne lærvesken alt nyttig for deg.

En sleep-wake-funksjon sparer batterilevetiden på iPad Pro. For å få rask tilgang til funksjoner på enheten din, har denne saken perfekte åpninger, slik at du kan bruke nettbrettet uten problemer. Brett saken nedover for å skrive lange meldinger på enheten din; den samme justeringen kan gi deg komfortabel visning av filmer og videoer.

USP: Italiensk skinn

Sjekk ut på Amazon

# 2. Contega Thin fra Pad & Quill

“Contega Thin” stiller ut klasse og er grunnlagt til å være en bedårende tynn folio-sak. Det estetiske designet har raffinert håndverk. Og med høykvalitetsmaterialet føles det førsteklasses fra alle aspekter.

Du kan dra nytte av multivinkelstativet for å øke visningsopplevelsen. Ta imot den magnetiske ON / OFF-funksjonaliteten; dekselet sørger for at det ikke er unødvendig strømforbruk.

Videre fungerer Contega Thin perfekt med Apple Smart Keyboard Folio etui og kommer i tre farger, nemlig Linen Gray, Charcoal og Cranberry.

USP: Estetisk design

Ta en titt på Pad & Quill

# 3. Oxford Leather fra Pad & Quill

Nok en sak fra Pad & Quill. Oxford Leather folioveske er spesielt klar for folk som elsker rik kvalitet og ikke ønsker noe mindre enn den aller beste dressen. Utstillingsvindu topp-of-the-line utførelse; denne folio-saken kan legge teft til din profesjonelle profil.

Det amerikanske hodeskinnet med fullkorn er beriket med marine nylonsting. Det er også en innvendig lomme for sikker lagring av dokumenter. Med den UV-resistente kvaliteten kan foliedekslet med suksess holde livets luksuriøse lærtekstur i evigheter.

Det horisontale visningsstativet er praktisk når du lar deg se på media komfortabelt. Til slutt kommer denne premium skinndrakten til iPad Pro i to farger: Whisky og kastanje.

USP: Amerikansk fullkorns hodeskinn

Ta en titt på Pad & Quill

# 4. Infiland

Infilands iPad Pro-etui støtter auto wake / sleep-funksjon, som sparer batteriets levetid. En av de beste funksjonene i denne saken er ekstra kuttet ut for andre generasjon Apple Pencil. Du kan feste Apple blyant magnetisk, og også lade og koble sammen når din iPad Pro er inne i saken.

Infiland har nettopp laget denne saken for å forlate åpningene på de nøyaktige stedene; du får raskt tilgang til berøringsskjerm, sideknapper, ladeport, headset og kameraporter. Denne slanke saken kan konverteres til et stabilt stativ for å se og lese videoer og e-bøker. Skaldekassen hindrer nettbrettet i å falle ned mens du leser eller skriver.

USP: Gjennomsiktig ryggbeskytter

Sjekk ut på Amazon

# 5. Apple Smart Folio

Apples Smart Folio har et elegant utseende og passer rundt 12, 9-tommers nettbrett ulastelig. Imidlertid er dekselet godt nok til å gi den essensielle beskyttelsen både foran og bak på enheten.

Sportslig antislip utvendig, den tynne saken føles ganske gripende. Derfor vil du ikke synes det er upraktisk å ha 3. gen iPad Pro i hånden.

Du kan også doble frontdekselet for å se medier i liggende modus. Dessuten kommer Smart Folio i to bedårende farger som kullgrått og hvitt.

USP: Slank design

Ta en titt på Apple

# 6. Nacuwa

Hvis du ønsker å omfavne komforten i en pro-look ermet veske, kan "Nacuwa" være verdt å sjekke ut. Den har en enkel design og lover å tilby 360-graders beskyttelse til iPad Pro.

Det støtdempende interiøret hjelper ermetrekket med å absorbere støt og bekjemper også de uønskede skrapene. Og ja, det er en stor lomme som lar deg lagre noen ekstra ting som ladere, øretelefoner og mer.

Det forsterkede håndtaket lar deg dessuten bære nettbrettet sikkert. Når det gjelder farger, kommer Nacuwa-ermet i tre alternativer: sort, grått, kamuflasje.

USP: Støtdempende design

Sjekk ut på Amazon

# 7. Inateck

Det er den stilige designen som gjør Inateck til et fint valg for den ultra-store nettbrettet. Dekselet er pent designet med slitesterkt materiale og har en sofistikert profil. Med den myke og glatte overflaten føles det fint å holde dekselet.

Inateck-ermet har et stort rom der du kan oppbevare flere elementer som din iPhone, øretelefoner, kabler og mer. I tillegg kan interiøret spre sjokk og sikre at nettbrettet har den nødvendige beskyttelsen mot slitasje.

Når du snakker om farger, får du bare to alternativer som mørk og lysegrå.

USP: Sofistikert design

Sjekk ut på Amazon

# 8. Apple Smart Keyboard Folio

Hvis en topp tastaturetui er øverst i målet ditt, kan du gå til Apple Smart Keyboard Folio. Til 199 dollar er det kostbart. Imidlertid har det muligheten til å lage et sømløst par med nettbrettet.

Tastaturet i full størrelse er veldig responsivt og gjør det enkelt å seile. En viktig kjennetegn ved saken er at du ikke trenger å lade da den blir saftig når du er koblet til iPad. Når det gjelder holdbarhet, ser dekselet godt bygget og tilbyr et sikkert grep.

USP: Sømløs ytelse

Ta en titt på Apple

# 9. Ztotop

Laget av førsteklasses syntetisk skinn, tiltrakk Ztotop meg med sin raffinerte finish. Det gripende ytre gjør det å ta med seg 12, 9-tommers nettbrett ganske behagelig. Et indre mykt mikrofiberfôr sikrer at enheten din også forblir koselig og beskyttet.

Du kan bruke stativet til å ha flere stabile horisontale visningsvinkler. Den har også håndrem, blyantholder og organisasjonslomme. Et smart magnetisk deksel støtter auto wake & sleep-funksjon.

USP: Premium syntetisk skinn

Sjekk ut på Amazon

# 10. FYY

Setter du pris på håndlaget design? FYY folio etui, med rik håndlaget design, kan være ditt foretrukne valg.

Jeg liker den overlegne konstruksjonen som kan skilte med topp kvalitet kuskinn og estetisk finish. Ekte skinn føles fint og gjør det også mye behagelig å holde nettbrettet.

En annen bemerkelsesverdig kvalitet på denne saken er varmeavledningsfunksjonaliteten som ikke lar iPad-en din overopphetes. Dermed kan du rocke høyeoktan space shooter eller actionspill i flere timer.

Til slutt tilbyr det vinrøde, svarte og brune fargealternativer.

USP: Håndlaget design av høy kvalitet

Sjekk ut på Amazon

BONUS

BELKA

Du kan ikke være med å prise et deksel som har ivaretatt de fleste behov. Jeg har funnet dette omslaget fra BELKA som den rimeligste foliovesken til iPad Pro 2018.

Først og fremst er saken skåret ut i vegansk skinn og har Fibonacci-syning. Den imponerende skinnstrukturen gir det et proff utseende som du gjerne vil flagre i det profesjonelle miljøet.

Inkluderingen av hardt PC-skall gjør det usedvanlig holdbart. Den tilbyr en stor lomme for dollarsedler og tre spor for lagring av kreditt- og ID-kort. Det er ikke alt, den nyttige håndstroppen gir deg ønsket fleksibilitet til å holde iPad-en sikkert.

USP: Vegansk skinn med raffinert Fibonacci-syning

Sjekk ut på Amazon

Det er det, folkens! Så dette er de beste sakene våre for den nye 12, 9-tommers iPad Pro.

Din favoritt?

Håper du har fått bedre dress for iPad. Forsikre deg om at vi vil oppdatere denne oppstillingen når og når mer verdige saker ankommer markedet. Så hold dette innlegget på radaren din.

Hvilket er ditt favoritt iPad-omslag? Del tilbakemeldingene dine om det og hold deg koblet med oss ​​via Facebook og Twitter. Sørg for å laste ned appen vår for å lese flere slike tilbehør-roundups for iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar