De beste apps for personlighetsutvikling for iPhone og iPad i 2020: Bli søt i alle aspekter

De sier: "Første inntrykk er siste inntrykk." Og med rette. Med mindre du lykkes med å etterlate en god innvirkning på det aller første samspillet, blir sjansene for at du gjør et imponerende avkastning senere en fjern mulighet.

Tro det eller ei, en bedårende personlighet går langt i å gjøre en person mer verdifull - både på jobb og hjemme. Det gode er at du fremdeles kan styrke viktige ting som konsentrasjon, problemløsingsevne, kognitiv tenking, konsistens og mer.

Akkurat som en ekte guide, kan de beste personlighetsutviklingsappene for iPhone eller iPad vise deg den rette veien og hjelpe deg med å forbedre mange viktige ferdigheter, bli skarpere og mer aktive. Med en grundig analyse av ytelsen din, kan de holde deg på sporet og også hjelpe deg med å overvinne flere mangler. Så hvorfor vente lenger? La oss begynne å jobbe med de grå områdene og forbedre alle viktige aspekter helt fra i dag!

Beste iOS-apper for personlighetsutvikling i 2019

#1. Elevate - Brain Training

“Elevate” kan vise seg å være en katalysator for å gjøre personligheten din mer beundringsverdig og også hjelpe deg med å forbedre mange andre ferdigheter som snakk, resonnement, matematikk og mer. Appen gir et fullt tilpasset program basert på målet ditt.

Det har et godt bibliotek på over 35 spill som er designet for å øke hukommelse, problemløsing, fokus og mer. For å gjøre oppgaven din litt enklere gir den også tilpassede daglige treningsøkter.

I tillegg er det en frittstående treningskalender, slik at du kan være på sporet. Og med den omfattende sporing, lar den deg følge med på hvordan du presterer og hva som er veisperringene som må bekjempes.

Pris: Gratis / $ 4.99 for Elevate-abonnement

nedlasting

# 2. Lumosity

Hvis du er på utkikk etter en smart hjernetrener, vil jeg anbefale deg å prøve "Lumosity." Det beste med denne appen er at den hjelper deg med å skjerpe hjernen din gjennom en rekke morsomme spill. Så du kan spille de kule spillene for ikke bare å drepe tretthet, men også forbedre kognitive og akademiske ferdigheter.

Du kan holde oversikt over spillingen din for å få bedre innsikt i ytelsen din. Sjekk ut områdene der du er ganske sterk, og oppdag stedene der du er svak.

Sørg for å få mest mulig ut av meditasjonsteknikker for å styrke konsentrasjonen. Prøv dessuten også opp mindfulness-øvelsene for å bli kvitt stress og oppnå avslapning.

Pris: Gratis / $ 11.99 for premiumversjon

nedlasting

# 3. Produktiv - Habit Tracker

De sier med rette, “Vane er menneskets andre natur.” Hvis du har sett deg for å styrke personligheten din, må du innta prisverdige vaner og bli kvitt de som ikke er nevneverdige.

Jeg vet hvor vanskelig det er å eliminere dårlige vaner. Og det er her denne vane-sporing-appen kan komme godt med. Med denne appen kan du planlegge og planlegge hvordan du ønsker å ta kontroll over ting du synes det er vanskelig å bli kvitt og følge planene for å holde deg på banen.

For å holde deg veiledet gir appen også mye tiltrengte tilbakemeldinger. Derfor kan du enkelt oppdage undergangene og måtene å overvinne dem på.

Pris: Gratis / $ 3.99 for Upgrade Productive

nedlasting

# 4. SuperBetter

Motstandskraft og styrke er viktig for å gjøre en person vellykket i livet. SuperBetter kan styrke deg til å bli mer i stand til å takle en rekke hinder som stress og depresjon i livet og holde deg fokusert for å oppnå ønsket mål.

Appen har et unikt konsept som holder kjedsomheten i sjakk. Ting som muligheten til å bekjempe skurkene og fullføre oppdrag hver dag er noe du virkelig vil like å gjøre.

Du kan få mest mulig ut av strømpakker for å få morsommere inn i stykket. Og underveis vil du være i stand til å bygge og holde et øye med de flere typer motstandskraft for å bli bedre og mer effektive.

Du kan også delta i SuperBetter Official Community Group for å dele tankene dine og samhandle med andre mennesker.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. ThinkUp: Positive Affirmations

Positiv tenking og optimistisk holdning er en av de viktigste egenskapene i en vellykket person. Med “ThinkUp” alltid der for å veilede deg og holde deg motivert, kan du ta på deg alle utfordringene som kommer din vei tålmodig og med mye bedre forberedelser. Så det er ingen sjanse for skuffelse som tåler over horisonten din.

Lag et selvforbedringsprogram og hold deg fast i det for å utvikle et positivt tankesett og forbli fokusert. For mer innvirkning, gi mer personlige bekreftelser, angi varsler for dem og lytt til hver og en av dem regelmessig for å være på riktig vei for alltid.

Finn ut nøkkelen til et lykkeligere liv ved å fjerne all angsten og depresjonen som har truet med å ødelegge det fredelige livet ditt.

Pris: Gratis / $ 5.99 Månedsabonnement

nedlasting

# 6. Personality Development App

Når det gjelder å forbedre personligheten og ha en imponerende holdning, er ekspertguiden det som kommer godt med. Og det er her denne personlighetsutviklingsappen kan gjøre en stor forskjell ved å tilby deg en viktig treningsguide.

Dra nytte av de nyttige tipsene for å bli kvitt manglene og arbeid med alle viktige aspekter for å ha en behagelig personlighet. Ta en titt på viktige hvordan-situasjoner og virkelighetssituasjoner som kan gi deg mye bedre innsikt i hvordan du kan bli bedre.

Dessuten kan du bruke inspirerende sitater for å holde deg motivert ved å holde negativ energi borte fra livet ditt.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Personality Development App av ANDY LOW

Enten du er student, lærer eller idrettsutøver, vil du finne denne appen utrolig nyttig. Hva det gjør er å tilby deg eksperttips for hvordan du kan forbedre ferdighetene dine, oppføre deg mer profesjonelt og gjøre personligheten din mer pålitelig.

Forbedre kroppsspråket ditt og oppdag måtene å gjøre din kommunikasjonsstil effektiv og forståelig. Dessuten kan du også lese den historiske bakgrunnen til kjente personer som Mahatma Gandhi og Hitler og lære lederegenskapene fra dem.

Pris: Gratis

nedlasting

Bonus:

Rolig

Med mindre du har et ryddig sinn og visjonær tenkning, kan du ikke skrive en helt ny suksesshistorie. Rolig er faktisk en meditasjonsapp for iOS som hjelper deg med å håndtere stress og holde deg fullt fokusert for å oppnå ditt ettertraktede mål.

Den gir et 10-minutters program hver dag for å veilede deg mot evig lykke. Lytt til de anerkjente ekspertene og følg guiden deres for å ta kontroll over alle hindringene som hindrer deg i å komme videre i livet.

Enda bedre, vil du også høre på den eksklusive musikken og lydbildene som Heavy Rain, Ocean Waves, Babbling Brook, Camp Fire, mer for å oppnå avslapning.

Pris: Gratis

nedlasting

Det er ganske mye det!

Toppvalg?

Jo mer fokusert, konsistent og blid du er, desto mer takknemlighet får du i yrkeslivet. Selvfølgelig kan ikke alle disse viktige ferdighetene oppnås med et øyeblikk. Imidlertid, hvis du fortsetter å prøve og gi 100%, vil du sikkert kunne adoptere dem. Så fortsett å jobbe med alle aspektene som er viktige, og gjør ditt beste for å overvinne manglene.

Bør ikke gå glipp av disse innleggene også:

  • Beste yoga-apper for iPhone og iPad
  • De beste helse- og treningsappene for iPhone og iPad
  • Beste musikkapper for iPhone og iPad
  • De beste fremmedspråklæringsappene for iPhone og iPad

Så hvilken app har du valgt for å forbedre personligheten din? La oss få vite noe om det, og følg oss på Twitter, Telegram og Facebook, samt laste ned iGB-appen vår for å få tilgang til de siste artiklene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar