De beste klare sakene for iPhone 11 Pro i 2020: Oppretthold sikkerheten mens du viser frem telefonen

To av de tre 2019-seriene iPhone har blitt kalt med en "Pro" -suffiks. I sin spesielle begivenhet forsikret Apple at suffikset ikke blir tatt lett og at telefonens funksjoner gjør det verdig tittelen. Hvis du har klart å få tak i noen av disse smarttelefonene, må du sikre deres sikkerhet med en like 'Pro' beskyttelsesetui. Jeg vil personlig foreslå iPhone 11 Pro å fjerne saker slik at du kan vise frem enheten din.

Nedenfor er en liste over noen av de beste gjennomsiktige tilfellene for iPhone 11 Pro som for tiden er tilgjengelige i markedet. En utmerket sak skal bevare alt du liker om enheten din fra skjermen til glassets bakside, og bør ikke hindre noen funksjonalitet enten det er kameraet eller volumkontrollene.

De beste iPhone 11 Pro Clear Cases i 2019

Rask tilgang:

 • Spigen iPhone 11 Pro Clear Case
 • ESR Gjennomsiktig etui til iPhone 11 Pro
 • TOZO Clear Case for iPhone 11 Pro
 • DTTO Metal Luster Edge Gjennomsiktig etui
 • MoKo Hard PC iPhone 11 Pro Gjennomsiktig etui
 • FLOVEME Crystal Clear veske
 • AICase Slim Clear Case
 • YOFUNTLE Bumper Clear Case til iPhone 11 Pro
 • Snowfox myk og fleksibel TPU
 • YIPINSHOW Clear Bumper Case
 • RANVOO Military Protection Clear Case til iPhone 11 Pro
 • PUSHIMEI Crystal Clear Veske til iPhone 11 Pro

#1. Spigen

Fra huset til Spigen kommer et annet mesterverk som tilbyr varig klarhet og daglig slippforsvar. Det viktigste er at du ikke trenger å bekymre deg for bulk. Den ultrahybride designen gir bare 0, 13 ″ dybde til enheten din. I det hele tatt gir TPU-støtfanger og PC-rygg all-round beskyttelse, krystallklar gjennomsiktighet, og støtter også trådløs lading.

Dette lar deg flagge de praktfulle fargene på iPhone 11 Pro mens du holder den trygg og lyd hele tiden. Skjermen og kameraet får et ekstra skjold mot riper i overflaten av de hevede rammene. Større utklipp og uttalte knappetapper gir deg enkel tilgang for lade- og volumkontrollere.

USP: Slim Design

Sjekk ut på Amazon

# 2. ESR

Når et merke med over 10 års erfaring i saker tilbyr en klar sak for iPhone 11 Pro, kan du være trygg på produktets kvalitet, holdbarhet og smarthet. Utformet med støtdempende Air-Guard hjørne puter fra utilsiktet dråper eller andre støt.

Dermed blir utseendet ikke kompromittert; den fullt gjennomsiktige, gulfargede resistente saken forbedrer iPhone-glassets rygg. Fleksibel TPU-ramme gir et bedre grep og sikrer at installasjonen er problemfri. En installert, du trenger ikke å fjerne den for lading, da den også støtter trådløs lading.

USP: Luftvernhjørner

Sjekk ut på Amazon

# 3. Tozo

En klar sak beskytter den nye telefonen din fra å bli skitten, men det som forsvarer saken mot å bli skitten. Vel, en effektiv mikrodotsdesign forhindrer vannmerker, flekker og fingeravtrykk. Den er designet av tysk materiale av høy kvalitet, og har en TPU-kant-myk støtfanger og tydelig PC-bakpanel.

Den ultratynne, lette og gjennomsiktige iPhone 11 pro-saken er også motstandsdyktig mot støt, rive, riper, skli og støvansamling. Dekket hjørner og hevet kant beskytter skjermen og kameraet på 5, 8 ″ mot utilsiktet skade. Den støtter både kablet og trådløs lading.

USP: mikroprikkdesign

Sjekk ut på Amazon

# 4. DTTO

DTTO's klare etui til iPhone 11 Pro er integrert med en metall glansekantdesign som perfekt kompletterer og forbedrer telefonens utseende. Vesken er tilgjengelig i et strålende blått og skarpt gull, og har en stilig og slank passform.

En ultraklar myk TPU tilbyr sklisikkert grep, fingeravtrykkmotstand og støtter trådløs lading. Presise utskjæringer og taktile knapper gir enkel tilgang til høyttaler, ladeport og sensitive klikk. Hevet ramme rundt kameraet og skjermen sikrer deres sikkerhet ytterligere.

USP : Metal glansekanter

Sjekk ut på Amazon

# 5. Moko

En krystallklar etui til din iPhone 11 Pro, som er knapt tykkere enn den, men gir høy ytelse når det gjelder sikkerhet. Lavprofilvesken har et innvendig hjørnedesign som skaper luftlommer. Ved dråper eller støt fungerer det lette, beskyttende laget som en pute.

Den harde PC-ryggen har et mikrodotmønster som motstår vannflekker og fingeravsmetting, også, det er antigult og ripebestandig. Støtfangeren på 2 mm og 1 mm skjermfanger beskytter skjermen og kameraet mot støt og riper når de plasseres med forsiden ned. Et snorhull i kanten lar deg bære telefonen på en enkel måte.

USP: Air-pocket design

Sjekk ut på Amazon

# 6. FLOVEME

Ultra-hybrid teknologi kombinerer miljøvennlig materiale for en krystallklar, ikke-klumpete og lett veske, som også støtter trådløs lading. En myk, fleksibel og tykkere støtfanger av silikon gir støtsikker beskyttelse mens installasjonen og fjerningen blir enklere.

Presise utskjæringer gir enkel tilgang til alle knapper, høyttalere og ladeport. Hevede lepper holder kameraet og skjermen borte fra riper i døgnet. Videre tilbyr hybridmaterialet et overlegen grep og en utmerket håndfølelse for saken.

USP: Tykkere støtfanger beskytter enheten

Sjekk ut på Amazon

# 7. AICase

For de som vil legge litt eddiness til telefonen sin, er AlCases iPhone 11 Pro klare etui med den prangende kanten et flott alternativ. Som navnet antyder, mens støtfangerdekselet er krystallklart, har sidene et design for å forbedre den naturlige elegansen til din nye telefon.

Kantdesignet kommer også i forskjellige farger, slik at det passer best med fargen på din iPhone. Laget av polykarbonat av høy kvalitet, er saken støtdempende og riper. Det 1, 2 mm slanke designet gir et behagelig grep og lommevennlig profil. Lett (0, 5 mm) hevede kanter for å holde skjermen og kameralinsen vekk fra riper.

USP: Den prangende kanten

Sjekk ut på Amazon

# 8. YOFUNTLE

Hvis klossethet er den viktigste grunnen som oppmuntret deg til å lete etter klare saker for iPhone 11 Pro; så forblir telefonen godt beskyttet med YOFUNTLEs doble TPU gummigel-design. Vesken er en myk TPU-støtfangerveske som har en ekstra TPE-støtfanger rundt kantene.

Den myke TPE tilfører ekstra sikkerhet fra ytre påvirkninger, så vel som farge på sidene av iPhone. Den har intens gjennomsiktighet, sammen med enkel tilgang til alle kontrollene og funksjonene. Den tynne, lommevennlige kroppen støtter også trådløs lading. Skjønt, hvis du virkelig er klønete, vil jeg foreslå at du legger en beskyttelsesskjerm på telefonen din for sikkerhets skyld.

USP: Dobbelt beskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 9. Snowfox

Et minimalistisk design som beskytter din iPhone 11 Pro mot daglige dråper og opprettholder elegansen. De fire hjørnene og TPU-støtfangeren absorberer støt, og PC-ryggen tilbyr riper og skrapemotstand. Air Cushion Technology gir videre varig beskyttelse mot utilsiktede dråper.

Dekselet er designet med moderne geometriske graveringer og forbedrer grepet. Absolutt presisjon kan passe perfekt til plasseringen av knapper slik at du får enkel tilgang til alle porter og knapper. Trådløs lading støttes også.

USP: Minimalistisk estetikk

Sjekk ut på Amazon

# 10. YIPINSHOW

For de som har en ting for utmerket grep, tilbyr dette klare iPhone 11 Pro-dekselet ganske mange funksjoner. Først og fremst har TPU-støtfangeren av premium kvalitet spor som gjør det mulig for brukeren å få et sikkert grep. Deretter tilsettes et høyt elastisk TPE-støtfangerlag for bedre grep og for høyere støtdempingsevne.

Den harde PC-ryggen forhindrer ytterligere glassets riper og skrapemerker. Saken har presisjonsutskjæringer og taktil følsomhet som reduserer behovet for å ta av dekselet til daglig bruk; ikke engang for trådløs lading.

USP: Grooved støtfanger

Sjekk ut på Amazon

# 11. RANVOO

For å holde din iPhone 11 Pro sikkerhet prioritert, har den klare saken fra RANVOO en ekstra tykk TPU-ramme som har Mil-Grade støtdemping. Ytterkantene rundt kamera og skjerm heves videre med 0, 03 ″ og 0, 04 ″ for å holde riper i sjakk.

Denne ekstra styrken inspirerer ikke bulk, saken er lett, slank og lommevennlig. PC-ryggen har et blankt preg uten at det går ut over grepet. Den støtter fritt både kablet og trådløs lading. TPU-rammen har dessuten et anti-gult belegg som beskytter gjennomsiktigheten til saken din.

USP: Mil-Grade støtdemping

Sjekk ut på Amazon

# 12. PUSHIMEI

Laget av miljøvennlig plast og anti-stretch TPU-støtfanger. Den klare saken har utmerket transparens, grep og passform. Innebygd luftlomme i 4 hjørner fungerer som et effektivt antisjokksystem. Både kameralinsen og skjermen har hevet leppene rundt dem for å beskytte mot harde støt

Dekselet er designet spesielt for iPhone 11 Pro, og bevarer full bruk av volumknapper, laderport, kamera og mikrofon. Den fleksible støtfangeren muliggjør også enkel montering og demontering.

USP: Innebygd luftlomme

Sjekk ut på Amazon

La den virkelige skyggen av iPhone 11 Pro skinne.

Logger av…

Apple legger så mye krefter på å utvikle en vakker enhet for deg, hvorfor kaste bort innsatsen ved å omslutte telefonen i et uverdig deksel. Det er en rekke tilfeller tilgjengelig i markedet for iPhone 11 Pro. Enten du foretrekker en klar en eller en støtfangerveske eller lommebokveske som er opp til deg. Min jobb er å legge alle muligheter når det gjelder å ringe, og det er å velge hva som fungerer best for deg.

Relaterte innlegg:

 • Beste iPhone 11 Pro batteri tilfeller
 • Beste iPhone 11 Pro militære klasse saker
 • Beste iPhone 11 Pro støtfangervesker
 • Beste lommebokvesker for iPhone 11 Pro

Foretrekker du tydelige saker eller noe annet? Gi oss beskjed hvis du liker innholdet vårt i kommentarfeltet nedenfor. Gi oss beskjed hvis du vil at vi skal dekke til noe annet iPhone 11-tilbehør. Kontakt oss på Facebook-, Twitter- og Instagram-sidene.

 

Legg Igjen Din Kommentar