Slik slår du på lav strømmodus på iPhone

Lav effektmodus i iPhone er en populær funksjon blant brukere, som spiller spill som Pokemon Go og andre batterikrevende apper. Når du aktiverer modus for lav strøm på iPhone, vil enheten vare lenger, selv om noen oppgaver kanskje ikke fungerer før du deaktiverer lav strømmodus. (Lav strømmodus er ikke tilgjengelig for iPad)

For øyeblikket er nesten alle oppgavene våre direkte eller indirekte relatert til smarte enhetene våre, og i slike tilfeller er batteritap den største bekymringen for alle. Apple forstår veldig godt problemet, og introduserte dermed et alternativ med lav effekt. Apple hevder at ved å slå på laveffektmodus vil Apple-enheten få ekstra tre timers batterilevetid.

Hvis du er ny på Apple-økosystemet og ikke er sikker på hvordan du aktiverer dette alternativet, kan du fortsette å lese. La oss sjekke ut hvordan du slår den på!

Slik aktiverer du Low Power Mode på iPhone

Trinn 1. Start innstillinger på din iPhone.

Steg 2. Bla ned til Batteri og trykk på det.

Trinn 3. Slå nå på bryteren ved siden av lav strømmodus.

Det er en gi og tar situasjon; Når du slår på lav strømmodus, er mange bakgrunnsaktiviteter som e-post, appoppdatering, bevegelseseffekter og animerte bakgrunnsbilder deaktivert. Vel, det er helt logisk; mindre prosesser reduserer batteribruken.

For øyeblikket dør nesten alle smarttelefonselskaper hardt for å maksimere batteriets ytelse, fordi det er en av de viktigste funksjonene for å øke salget. Apple har alltid ledet løpet med innovasjoner; lav effektmodus er utvilsomt en velkomstfunksjon blant alle iDevice-brukere.

Kontakt oss på Facebook, Twitter og Instagram. Sørg også for å laste ned iOS-appen din på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar