Opplæring om hvordan å hente ut tekstmeldinger fra iPhone-sikkerhetskopi i iOS 7?

Når du sletter eller tømmer meldinger fra iPhone, blir den ikke slettet helt (med mindre du selvfølgelig gjør en full gjenoppretting uten å bruke en sikkerhetskopi). Og takket være denne funksjonen kan du hente tekstmeldinger som er lagret i sikkerhetskopier.

Hvis du kobler iPhone-en til iTunes og synkroniserer den rutinemessig, er det en stor sjanse for at du også tar sikkerhetskopi av data i bakgrunnen. Disse dataene inkluderer blant annet tekstmeldinger. Når du gjenoppretter fra en nylig sikkerhetskopi, får du ikke bare kontakter, bilder, videoer og apper tilbake, men du vil også legge merke til at meldinger er tilbake.

Bruke en tredjeparts utvinningsprogramvare

Apper som iExplorer, iBackupbot og CopyTrans hjelper deg med å gjenopprette data fra iTunes-sikkerhetskopier som finnes på din PC / Mac. Sikkerhetskopifilen komprimeres vanligvis på en måte som gjør det umulig å lese dem som vanlige filer. SMS-filen / iMessage lagres for eksempel som en sqlite-fil, og du vil ikke engang kunne åpne den riktig.

Tredjeparts sikkerhetskopifiler som de som er nevnt over, hjelper deg med å dekomprimere sikkerhetskopifilen og vise deg hva disse inneholder. Bilder, videoer, kontakter, e-postmeldinger, kalendere og tekstmeldinger er alle deler av sikkerhetskopien. Vil du bare tekstmeldingene? Bare kjør programmet, så finner den sikkerhetskopifilen og viser innholdet.

Brukergrensesnitt og metoder varierer avhengig av programvaren som brukes. Men det er stort sett enkelt å finne kontrollen for tekstmeldinger. De fleste backup-oppdagere for iPhone vil hjelpe deg med å finne individuelle tekstmeldinger og trekke dem ut.

Nettbasert løsning

Hvis du tar litt problemer med å finne en bestemt fil på sikkerhetskopiforholdet, er det en gratis tjeneste på iPhone-SMS.com som vil hjelpe deg med å få en lesbar kopi av alle SMSer / iMessage i Excel, PDF eller HTML-format. Trikset er at du burde ha sikkerhetskopiert din iPhone via iTunes på PC / Mac, og du skulle ikke ha kryptert sikkerhetskopien. (dette kan du gjøre ved å fjerne markeringen av Krypter lokal sikkerhetskopi i alternativene for sikkerhetskopiering).

Nettstedet har instruksjonene, og det fungerer for iOS 7-sikkerhetskopier også.

Forresten, dette er de eneste to enkle måtene å pakke ut og hente tekstmeldinger eller iMessages når du ikke har en iPhone eller iPad å gjenopprette sikkerhetskopien til. Men vent. Hva om du ikke har en sikkerhetskopi i det hele tatt? I så fall blir det umulig å hente tekstmeldinger.

 

Legg Igjen Din Kommentar