Beste iPhone 7 støtfangersetui i 2020: Den kraftige beskyttelsen din splitter nye iPhone fortjener

iPhone 7 har fått tommelen opp fra messe fans og tech eksperter. Dommen har perfekt gått for den nyeste smarttelefonen takket være de kraftigste innendørene. Touted til å være den beste noensinne av Apple, og det har morderen slag å vinne kampen om overherredømme.

Husk din stadig skiftende smak, og vi har allerede laget et eksklusivt innlegg for beste iPhone 7-tilfeller. Nå er det på tide å gå for de mest beskyttende, men usedvanlig stilige støtfangervesker. La oss ta turen over for å få en til din nye iPhone!

For å sikre at du aldri går tom for noe alternativ, har vi utarbeidet denne omfattende listen over fantastiske støtfangervesker. Primert med kvalitetsmaterialer er de ganske elegante både når det gjelder å gi det ønskede skjoldet og stilen for å matche din helt nye iPhone. La oss sjekke det ut!

Beste iPhone 7 støtfangervesker i 2019

 • RhinoShield CrashGuard
 • RANVOO ARMOR
 • Sjokkteknikk
 • Angeo
 • Elago
 • ANHONG
 • Moko
 • Spigen
 • LUVVITT
 • JETech
 • ULAK
 • SUPCASE
 • Trainium Clarium Series

#1. RhinoShield CrashGuard

RhinoShield CrashGuard støtfangerveske er meget beskyttende og fullt ut i stand til å beskytte enheten din mot støt. Hard polykarbonatkonstruksjon kombinert med den matte tekstur gir et bedre grep som forhindrer dråper.

Med vern av militær karakter tåler det virkningen av dråper opp til 11 fot. Den solide designen med de nøyaktige utklippene for porter og knapper passer godt på iPhone. Til slutt er støtfangervesken tilgjengelig i 13 vakre farger som hvit, lilla, mørk blå, etc.

USP: Militær sak

Sjekk ut på Amazon

# 2. RANVOO ARMOR

RANVOO ARMOR har fått den kompakte designen som legger seg perfekt på iPhone. Kombinasjonen av metall og silikon gir den et ultra-slank utseende. Den støtdempende innerrammen laget av TPU-materiale beskytter enhetens riper.

Aluminiumsmetall i luftfartøy kan tåle virkningen av dråper. Den hevede TPU-rammen holder skjermen og kameraet beskyttet og lar dem ikke berøre bakken. Siden det er veldig fleksibelt, vil du ikke ha noen problemer med å installere og fjerne saken.

USP: Dual Protection

Sjekk ut på Amazon

# 3. Sjokkteknikk

Å flagge med Apple-logoen er det alle ønsker når de har en iPhone. Denne saken fra Shock Tech vil oppfylle ønsket ditt uten å gå på akkord med sikkerheten til enheten. Den er ekstremt tynn, og gir deg en følelse av å holde din iPhone uten etui. Hevede hjørner beskytter det dyrebare mot vanlige fall.

Det hevede laget rundt kameraet gir også ekstra beskyttelse til fotomagikeren. Saken beskytter også volumknappen uten å fjerne følelsen av å trykke. Til slutt gir presise kutt lett tilgang til alle porter og funksjoner på iPhone.

USP: Ekstremt slank

Sjekk ut på Amazon

# 4. Angeo

Vakker. Det er en ett-beskrivelse for saken. Den skiller iPhone fra andre. Myke TPU-kanter med livlig farge, mens helt gjennomsiktig rygg gir en gnist til din iPhone. Bortsett fra skjønnhet, beskytter saken også enheten din mot vanlige fall, takket være de hevede hjørnene.

Kameraet er også beskyttet av et hevet lag. I de fleste av de tydelige sakene er det ingen fargealternativer tilgjengelige. I denne får du velge mellom seks forskjellige farger.

USP: Seks fargevalg

Sjekk ut på Amazon

# 5. Elago

Leter du etter en meget holdbar støtfangerveske med eksepsjonell kvalitet? Elago kan være et greit valg for deg.

Denne støtfangervesken har Lexan harpiks som hjelper den å vare lenger. Dobbeltlaget klargjort med TPU og polykarbonatmaterialer gir maksimal beskyttelse mot dråper. Det klare hjørnet øverst sørger for enkel installasjon og fjerning.

USP: 1 års bruddgaranti

Sjekk ut på Amazon

# 6. ANHONG

ANHONG er designet av førsteklasses TPU og hardt polykarbonat, og kan skilte med militær beskyttelse for din iPhone 7. Det oleofobe belegget gjør det ikke gult på lenge. Selv om saken er gjennomsiktig, er den motstandsdyktig mot fingeravtrykk. Kantene på saken er litt hevet, og beskytter skjerm og kamera mot riper.

Når det gjelder hjørnebeskyttelse, har saken hevet alle kanter for å beskytte din iPhone mot vanlige fall og ujevnheter. Alt i alt er det en utmerket sak med rimelige priser.

USP: Militærbeskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 7. Moko

Denne saken fra Moko er også helt gjennomsiktig, men den betydelige forskjellen er av støtfangeren. Hjørnene er synlig hevet, og det øker sikkerheten til enheten din. Som alle andre har også dette løftet lag rundt kameraet, og beskyttet det fra bunnen av når det plasseres på skrivebordet.

Den består av hard-shell PC og myk TPU, noe som gjør den holdbar i lang tid. Det er ikke sikkert at saken er et ideelt alternativ for iPhone 7 Jet Black, da det ofte blir lagt merke til bobler. Til slutt er det seks fargealternativer tilgjengelig.

USP: Synlig hevede hjørner for ekstra beskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 8. Spigen

Mobilprodukter fra Spigen er alltid av førsteklasses kvalitet. Denne støtfangervesken til iPhone 7 er ikke annerledes. Dekselet har luftpute-teknologi som beskytter din iPhone mot normal slitasje. Baksiden er laget av hard PC mens støtfangerne er laget av myk TPU som gir gode grep sammen med holdbarhet.

Som alle andre har også hevede hjørner og hevet lag rundt kameraet. Til slutt er det fem lyse fargevalg tilgjengelig.

USP: Luftpute-teknologi

Sjekk ut på Amazon

# 9. LUVVITT

Med klart, hardt bakpanel og myke, fleksible kanter, er LUVVITT støtfangerveske designet for ikke bare å lage et strålende par med din iPhone, men også gi den det ønskede skjoldet fra dråper.

Det førsteklasses japanske polykarbonatmaterialet med det ripebestandige belegget er akkurat det din iPhone trenger for å forbli beskyttet mot fall. De hevede leppene både på forsiden og baksiden beskytter skjermen så vel som bakpanelet mot enhver riper. De fleksible gummikantene gir utmerket grep.

USP: Krystallklar sak

Sjekk ut på Amazon

# 10. JETech

Denne støtfangervesken fra JETech er enkel uten skjønnhetsfilter, men den gjør jobben veldig bra. Hevede hjørner og hevet lag rundt kameraet beskytter din iPhone mot riper. Den klare ryggen lar deg flagre med at Apple-logo og presise kutt gir uhindret tilgang til alle porter og funksjoner på iPhone.

Baksiden av saken er laget av sterk PC mens støtfangeren er laget av TPU. Det beste er at selv om det er et gjennomsiktig materiale, blir det ikke gult over tid. Til slutt er det seks fargevalg tilgjengelig.

USP: Anti-Yellow materiale

Sjekk ut på Amazon

# 11. ULAK

I motsetning til i de fleste tilfeller er denne ikke gjennomsiktig, men beskyttelsen den gir er upåklagelig. Dekselet gir allround beskyttelse til din iPhone 7. Hevede kanter og ekstra lag rundt kameraet for å beskytte mot riper og andre normale fall og ujevnheter. Selv om saken ikke er helt gjennomsiktig, tilbyr den et stort kutt på baksiden for å flaffe Apple-logoen.

Det er presise kutt som gir din feilfri tilgang til alle porter og funksjoner på iPhone. Til slutt er det et bredt utvalg av fargevalg tilgjengelig.

USP: Ekstra beskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 12. SUPCASE

Leter du etter en fantastisk støtfangerveske for å matche din svarte iPhone 7? SUPCASE støtfangerveske med den attraktive designen sammen med det minimalistiske utseendet kan være en søt følgesvenn av din nye iPhone.

Konstruert med bruk av støtdempende TPU- og PC-materialer, er den usedvanlig solid. Den forhøyede rammen lar ikke riper skade skjermen på smarttelefonen. Den passer godt og gir et grep for å holde enheten komfortabelt. SUPCASE støtfanger kommer i fire farger.

USP: Forhøyet ramme

Sjekk ut på Amazon

#1. 3. Trainium Clarium Series

“Clarium Series” er både ekstremt beskyttende og fasjonabel. Det doble beskyttelseslaget med støtdempende ramme og den solide kroppen, det gir den komplette beskyttelsen til din iPhone.

Den slanke, transparente designen treffer elegant på smarttelefonen. Det er ingen problemer med å trykke på knapper eller få tilgang til portene. I tillegg kommer Clarium Series i fire farger.

USP: Livstidsgaranti

Sjekk ut på Amazon

Det er alt!

Pakk opp:

Forutsatt at disse støtfangersakene har stått opp til merket fra alle sider. Laget av høykvalitets materiale, de har veldig beskyttende og holdbare. Hvilken vil du velge å koble sammen med iPhone-en din? Gi oss beskjed om det i kommentarene nedenfor. Hvis det er noen støtfangerveske som du ønsker å se på denne listen, må du informere meg om det.

Du vil gjerne ha et sniktitt:

 • Beste iPhone 7 Kickstand tilfeller
 • Beste iPhone 7 slanke tilfeller
 • Beste iPhone 7 Folio-deksler

Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Instagram for å utforske flere slike iPhone-tilbehørslister.

 

Legg Igjen Din Kommentar