Slik skriver du inn diakritiske merker og aksenterte tegn på iPhone / iPad

Det diakritiske merket er en glyf som er lagt til i et brev. Det kan vises over, nedenfor, i et brev eller i noen tilfeller mellom to bokstaver. Diakritiske merker brukes til å endre lydverdiene til bokstavene de er lagt til.

Hva med å bringe en ny lydkvalitet eller måten du skriver et individuelt brev lagt til i et bestemt ord? For eksempel, Naïve, Noël, saké osv. Hvordan vil du skrive ord med slike merker, hvis det er behov eller ønske om å gjøre det?

Slik skriver du diakritiske merker og aksenterte tegn på iPhone / iPad:

Trinn 1. Start hvilken som helst app der du kan skrive (for eksempel, Meldinger-app, Notes-app, e-post-app osv.)

Steg 2. På tastaturet trykker du og holder på den spesifikke bokstaven du vil ha et diakritisk merke eller punkt.

Trinn 3. Når du trykker og holder på en bokstav, vil den vises med diakritiske merker hvis den har de enkelte bokstavene med poenget. Velg bokstaven med et bestemt merke ved å sveipe fingeren på den.

Det er alt! Det er ganske enkelt, ikke sant? Det er bare noen få ord som støtter diakritiske merker. Som, a, e, o, i, z, u, s, n, y, c, w, l osv. Du kan sjekke ut om et ord har den diakritiske støtten eller ikke bare ved å tappe og holde på det. Hvis den har det, vises brevet med merker i noen få typer.

Selv om det har vært tilgjengelig i iOS i lang tid, kan det være at ikke for mange brukere har oppdaget det.

Derfor, hvis du ønsker å eksperimentere med lydverdien til et hvilket som helst bokstav du vil finpusse, bruker du dette trikset, så får du et nytt navn med en unik forskjell.

Akkurat som dette kan du oppdage mange funksjoner som du kanskje ikke har vært klar over før nå. Gi oss beskjed hvis du kjenner til noen andre triks som dette er verdt å nevne.

Prøv det og del tilbakemeldingene dine med oss ​​i kommentaren nedenfor. Sørg også for å laste ned appen vår og holde kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar