Beste iPhone 6 slanke tilfeller i 2020: Ultratynne saker for en ultratynn telefon

IPhone 6 er åpenbart en veldig tynn enhet - den er tynnere enn iPhone 5 / 5s, og i en liste over tynneste smarttelefoner vil den finne seg i nærheten av toppen. Mens noen mennesker liker å pakke inn iPhone 6-en i de vanlige tilfellene (som legger til bulk og slår formålet med en tynn iPhone), liker noen andre å være veldig kresen og gå for ultratynne iPhone 6-tilfeller.

Hvis din iPhone 6 ikke er utsatt for det mye plagsomme miljøet, er en tynn koffert alt du trenger. En slank iPhone 6-veske hjelper til med å vise frem enhetens slanke profil utmerket. Det kan også forhindre riper, støv og mindre uhell. Markedet er oversvømmet av dem.

Beste iPhone 6 tynne saker i 2019

#1. JETech

JETech er kjent for å produsere slanke etuier til iPhones. Det beste med denne saken er at den beskytter din iPhone selv om den er slank. Dette beskyttelsesdekselet er laget av PC- og TPU-materiale, og holder støt og faller bort fra din iPhone 6. Karbonfibertekstur i dette tilfellet gir et godt grep om enheten.

For å forhindre at riper skader telefonen din, har JETech hevet rammene som holder skjermen hevet når du plasserer telefonen med forsiden ned. Dessuten er denne saken 100% kompatibel med skjermbeskytteren.

USP: Skrapeforebyggende design

Sjekk ut på Amazon

# 2. elago Slim Fit 2

elago Slim Fit 2 har en lav profil som passer godt på iPhone 6. Gjennom de nøyaktige utklippene gir saken direkte tilgang til alle portene og knappene. Sklisikker matt overflate gir forbedret grep. Når alt er så tynt, kan saken absorbere sjokk. Over alt kommer Slim Fit 2-etui i 16 fargealternativer.

USP: Minimalistisk design

Sjekk ut på Amazon

# 3. KUMEEK

Hvis du vil at det slanke dekselet ikke bare skal passe rundt smarttelefonen, men også gi bedre grep, kan du prøve KUMEEK. Trekket er laget av flytende silikongummi og har en ganske jevn finish.

En annen bemerkelsesverdig egenskap ved dette slanke dekselet til iPhone 6 er tilstedeværelsen av mykt mikrofiberinteriør. Som et resultat er det litt mer i stand til å tåle sjokk.

Både kamera og skjerm har den nødvendige beskyttelsen takket være den forhøyede kanten. På toppen av alt kommer KUMEEK også i noen beskjedne fargevarianter.

USP: Mye forbedret grep

Sjekk ut på Amazon

# 4. TORRAS

TORRAS viser frem en tynt design. Med det matte utsiden ser saken veldig imponerende ut. Den har fire lag med belegg som holder elegansen i live lenge. Hardplasten tåler mindre dråper. Denne slanke saken kommer i seks fargealternativer som blått, champagnegull, rødt, mellomrom svart, marineblått og rosegull.

USP: Ultra-tynt design

Sjekk ut på Amazon

# 5. Caudabe Veil

Nok en slank sak som har fanget øynene mine! “Caudabe Veil” er omtrent som tilbudet fra totallee.

Jeg liker den tette passformen og den jevne finishen. Den semi-transparente designen gir iPhone nok frihet til å avsløre utseendet sitt elegant.

Selv om Veil ikke tåler nedslag, har den styrken til å motvirke de skumle forsøkene på riper. I tillegg har den den spesielle hevede kanten for å sikre det utstående kameraet.

USP: Slank og formtilpasset profil

Sjekk ut på Amazon

# 6. Spigen Thin Fit

Spigen har et par tynne etui til iPhone 6, men det er Thin Fit som ser kult ut.

Sakene har en matt overflate (for godt grep), et uretanbelegg for å unngå gulning / misfarging. Det er fire fargealternativer du kan velge mellom (i Thin Fit-saken). Begge sakene passer perfekt; utklippene er pent laget.

Det er åtte fargevalg å velge mellom.

USP: Slank design

Sjekk ut på Amazon

# 7. CellEver

CellEver kan ikke skryte av et ultra-elegant design i motsetning til noen av sine kolleger. Men det som gjør det til en fin innsats er muligheten til å beskytte smarttelefonen mot dråper og riper uten å legge til unødvendig bulk. Og det er dette som skiller det fra de fleste andre slanke saker.

Designet med to lag utgjør den virkelige forskjellen når du vil tilby et pålitelig skjold til enheten din. Utover forsvarsfaktoren ser utskjæringene ut til å være på plass, slik at du får rask tilgang til enheten din. I tillegg er CellEver tilgjengelig i flere livlige farger som rosa, rød, mynte og mer.

USP: Dobbeltlagsdesign

Sjekk ut på Amazon

# 8. Spigen Liquid Air

Første ting først, "Liquid Air" har ikke en misunnelsesverdig elegant design for å arrestere øynene. Den lar heller ikke smarttelefonen din skinne gjennom. Så hvorfor bør du vurdere å gi det en sjanse?

Vel, hvis du ønsker å få et forbedret grep og også stole på forsvaret mot påvirkning uten å legge til noe bulk, vil Liquid Air være en bedre avtale.

Vesken er skåret ut av myk og fleksibel TPU. I tillegg har den en strukturert ytre overflate som passer perfekt i håndflaten din.

USP: Teksturert grep

Sjekk ut på Amazon

# 9. ACMBO

Tider hvor du vil at din iPhone skal passe til din stil, ser en sak som ACMBO ut til å være et ideelt valg. Vesken har et slitesterkt PC-skall og sportsmatt belegg.

Med metalltekstur ser det behagelig ut for øynene. Legg til det spesielle utklippet til Apple-logoen, så har du en elegant drakt.

En bemerkelsesverdig funksjon ved ACMBO-omslaget er anti-fingeravtrykk-funksjonaliteten. På toppen av alt går de fire fargealternativene (rosegull, rødt, svart og gull) fint sammen med smarttelefonen din.

USP: Matfinish

Sjekk ut på Amazon

# 10. PowerBear

Hvis du ønsker å få et deksel laget av flytende silikongel for forbedret hold, må du huske å sjekke dette tilbudet fra PowerBear. Å være ganske myk; det ytre føles ikke bare utrolig komfortabelt, men gir også et smart utseende til smarttelefonen.

Men er denne saken i stand til å forsvare din iPhone mot påvirkning? På grunn av inkludering av glatt mikrofiberinnredning, kan det absorbere påvirkning med lite volum. I tillegg kan saken også forhindre fingeravtrykk for å holde elegansen intakt.

USP: Fingeravtrykkresistent

Sjekk ut på Amazon

Logger av

Til tross for at de er så tynne, er disse slanke sakene veldig holdbare. De kan være fullt klarert for å holde seg unna og til og med tåle mindre støt. Med den sklisikre designen gir de forbedret grep.

Hvilken slank sak har du valgt til iPhone 6? Jeg vil gjerne vite navnet sitt så vel som funksjonene som har vunnet deg.

Det kan også være lurt å se på:

  • Beste iPhone 6 klare tilfeller
  • Beste iPhone 6 Kickstand tilfeller
  • Beste iPhone 6 lommebokvesker
  • Beste iPhone 6 Folio Vesker

For å lese flere slike topp iPhone tilbehørslister, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Instagram.