Beste lynnedslag til SD-kamerakortlesere for iPhone og iPad i 2020

Hvis du har et digitalt kamera, vet du hvor viktig en riktig kamerakortleser er for å overføre bilder. Og for å flytte dem uten å forvrenge formatene, trenger du høy kvalitet og god kamerakortleser.

Her er noen av de beste Lyn til SD-kamerakortlesere for iPhone og iPad. Kompatibiliteten til disse leserne, med forskjellige typer iPads, har blitt tydelig nevnt sammen med beskrivelsen.

Beste lynnedslag til SD-kamerakortlesere for iPhone og iPad i 2019

Rask tilgang:

  • eple
  • FA-STAR
  • YiKaiEn
  • GOLDFOX
  • Hkitty Xiong
  • Weihao
  • Aiguozer
  • Evita
  • Hopp utendørs
  • YIKU

#1. Lyn til SD-kamerakortleser av Apple

Den første Lightning to SD-kamerakortleseren på denne listen er fra Apple. Med det kan du enkelt overføre videoer og bilder fra ditt digitale kamera til iOS-enhetene dine. Det som står i godt hold er den suverene dataoverføringshastigheten. Laget av høykvalitets materiale, det er ganske holdbart. Den er kompatibel med forskjellige filformater, inkludert JPEG, RAW, H.264 og MPEG-4.

USP: Mest pålitelig

Ta en titt på Apple

# 2. FA-STAR

FA-STAR presenterer lyn til SD-kamerakortleser, som er kompatibel med sikre digitale minnekort. Du kan koble SD-kortet med en kapasitet på 64 GB og mindre. Denne kortleseren støtter flere bildeformater som JPEG og RAW; du kan også overføre videofiler fra din iPhone til denne kortleseren.

Du skal ikke laste ned en app for å bruke denne kortleseren; bare vent i fem sekunder etter at du har koblet den til iPhone eller iPad. Du vil enkelt kunne laste ned bilder og videoer.

USP: Kompatibel med Secure Digital-kort

Sjekk ut på Amazon

# 3. YiKaiEn

Denne er for folk som leter etter mer enn bare enkel SD-kortleser til iPad-en. Med den vil du kunne se bilder og videoer i speilreflekskameraet og løypekameraet. YiKaiEn-appen lar deg administrere filene dine effektivt. For eksempel kan du enkelt kopiere, flytte, endre navn og slette filer. Videre lar den deg beskytte filene dine ved å låse opp passord eller fingeravtrykk.

USP: Enkel filhåndtering

Sjekk ut på Amazon

# 4. GOLDFOX

Siden GOLDFOX støtter løypekamera, kan du enkelt laste ned eller overføre bilder og videoer som er tatt under jungelsafari. Med 14MB / S ~ 16MB / S overføringshastighet kan du raskt flytte bilder og videoer av høy kvalitet fra kortleseren til din iPhone eller iPad i lynhastighet.

Denne kortleseren støtter SDHC-minnekort med en kapasitet på mindre enn 64 GB. Videre støtter den også microSD-kort med TF-adapter.

USP: Ingen app kreves

Sjekk ut på Amazon

# 5. Hkitty Xiong

Hkitty Xiong gir deg en oppgradert iPhone OTG-adapter, som er kompatibel med iOS 9.3 og senere versjoner. Det brukervennlige produktet begynner å fungere når du har koblet til det. Siden det er en USB-strømadapter, kan du koble til annet USB-tilbehør som huber, tastaturer, lyd, MIDI-grensesnitt og mer.

Når du kobler til USB-enheter, må du forsikre deg om at denne adapteren ikke støtter enhetene dine hvis de er over 100 mAh gjeldende.

USP: Plug-and-play kablet nettverk

Sjekk ut på Amazon

# 6. Weihao

Det som gjør denne SD-kortleseren så effektiv er den raske dataoverføringshastigheten. Derfor kan du raskt importere alle favorittbildene dine fra alle digitale kameraer. Siden det er kompatibelt med mange filformater, har du ikke noe problem med å se på noen medier. Hvis du vil bruke den med iPad-en, må du forsikre deg om at nettbrettet kjører iOS 8 eller nyere. (IPhone-enheten din må ha iOS 9.2 eller nyere for å jobbe med den.)

USP: Lett design

Sjekk ut på Amazon

# 7. Aiguozer

Aiguozer har produsert en utmerket kamerakortleser som kan skryte av flere operativsystemer og produktkompatibilitet. Fra iPhone 6 til iPhone X kan du bruke denne kortleseren med iOS 9.2 til iOS 12. Hvis du bruker iPad, kan du bruke dette kortet med iPad mini, iPad mini 2, iPad Air, iPad Air 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad Pro (12, 9 tommer) og iPad Pro (9, 7 tommer.)

Det er en perfekt leser for et speilreflekskamera og trail-spillkamera, ettersom du kan ta bilder av høy kvalitet og deretter umiddelbart overføre dem til iOS-enhetene dine for å dele på sosiale medier.

USP: Ultra-rask overføring

Sjekk ut på Amazon

# 8. Evita

En ting jeg liker veldig godt i EVita er den kompakte designen som hjelper den lett å gli i den lille lommen. Velsignet med veldig god overføringshastighet lar SD-kortleseren deg importere media fra ethvert kamera. Mer betydelig er det designet for å fungere med ikke bare iOS, men også Android-enheter. Den støtter 8 GB - 120 GB SD-kort og TF-kort og kommer i to fargealternativer som svart og hvitt.

USP: Ultra-bærbar

Sjekk ut på Amazon

# 9. Hopp utendørs

Leap Outdoors er utstyrt med overlegen funksjonalitet. Den leser SD-, micro SD- og SDHC-kort mye raskere. Ettersom det fungerer i de fleste tilfeller, trenger du ikke fjerne dekselet fra enheten din. Med den ultra-bærbare designen vil du bære den komfortabelt. SD-kortleseren er laget for å fungere med både Android- og iOS-enheter.

USP: Multifunksjonsvisning

Sjekk ut på Amazon

# 10. YIKU

YIKU tilbyr deg en rask kamerakortleseradapter som overfører data med hastigheten 14MB / S ~ 16MB / S. Du kan bruke 64 GB SD / TF-kort og kopiere bilder eller videoer til kameraet ditt på en vits, uten å måtte laste ned noe tilleggsprogram.

Bortsett fra å overføre data, kan du koble en USB 3.0-kameraadapter til et tastatur for å oppnå rask skrivehastighet mens du chatter eller skriver med iOS-enhetene dine. Til slutt støtter den ikke USB-flash-stasjon eller USB-enheter med over 100 mA strøm.

USP: Rask overføringshastighet

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Logger av

Enten det er toppoverføringshastighet eller støtte for flere filformater, disse Lightning SD-kortleserne lever opp til fakturering fra alle vinkler. Dessuten er de lette og har overlegen oppbygging. Avhengig av ditt spesifikke krav, kan du velge den som kan levere varene for deg.

Har jeg glemt å inkludere noen av dine favoritt SD-kortlesere? Gi oss beskjed om det i kommentarene nedenfor.

Last ned appen vår og følg med på Twitter, Instagram og Facebook for enkelt å få tilgang til flere slike topp iPad-tilbehørslister.

Ansvarsfraskrivelse: iGeeksBlog mottar provisjoner når noen kjøper varene gjennom tilknyttede lenker.