De beste sykkelfester for iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus i 2020

Er du klar for en lang biltur og ønsker å navigere ved hjelp av GPS? Du vil gjerne ha en av disse beste sykkelmonteringene til iPhone X, iPhone 8 og 8 Plus, slik at du kan holde enheten din sikkert for optimal seevinkel.

Så hva gjør disse syklene til et bedre valg? De er lette og har robust design. Mer betydelig gir de justerbart grep og roteres komfortabelt for å gi bedre synsvinkel. Vil du finne ut mer om dem? La oss dykke over!

De beste sykkelbodene for iPhone X, 8 og 8 Plus i 2019

Merk: Produktpris på Amazon endrer seg, og sørg derfor for å sjekke den faktiske prisen mens du kjøper.

#1. Vibrelli

Fleksibel design er hovedaspektet av Vibrelli og passer sykkel- og motorsykkelstyret 0, 9 til 1, 3 inches i diameter. Sykkelfestet holder smarttelefonen din sikkert og tillater ingen slip-up. Den tilbyr tre silikonbånd for å gi ekstra beskyttelse til enheten.

Takket være 360-graders rotasjon gir den både liggende og portrettvisningsvinkler. Bortsett fra flere visningsposisjoner, kan du få tilgang til hele funksjonaliteten til smarttelefonen uten problemer.

USP: Fleksibel design

Sjekk ut på Amazon

# 2. Spigen A252

For design og funksjonalitet er Spigen A252 rangert helt øverst med de aller beste. Det største høydepunktet på dette sykkelfestet er den justerbare synsvinkelen med den 360-graders dreibare magnetiske rammen.

Magnetholdere gjør det mye enklere å koble til og ta av enheten. Kombinasjonen av den fleksible stroppen og seks sterke magneter gir dobbel sikkerhet. Justerbart grep gjør det mulig å holde iPhone perfekt. Silikonpolstringen holder enheten beskyttet mot riper.

USP: Dreielig magnetisk ramme

Sjekk ut på Amazon

# 3. okra

Dette silikonsykkelfestet fra Okra tilbyr forbedret grep, slik at smarttelefonen din aldri faller selv på en humpete vei. Den er ekstremt fleksibel og passer komfortabelt til alle smarttelefoner med opptil 6-tommers skjermstørrelse.

Det tillater heller ikke at skraping skader enheten din. En annen bemerkelsesverdig funksjon er det praktiske monteringssystemet, som sikrer at du ikke trenger å bruke mye tid på å montere enheten. Videre kan du enkelt finjustere stroppen for å ha optimal synsvinkel.

USP: Forbedret grep

Sjekk ut på Amazon

# 4. Roam Co-Pilot

Det er mange grunner til at Roams “Co-Pilot” kan bli ditt automatiske valg. Først og fremst kommer sykkelfesten med et veldig sikkert grep og har også mykt silikonett. Dermed holder smarttelefonen seg fast intakt på sin plass selv under en humpete tur, og det er mindre sjanse for at iPhone-en din faller.

Du kan bruke Co-Pilot til å holde smarttelefonen både på sykkel og sykkel. Husk; det fungerer ikke med supersportsykler. Med robust konstruksjon og støttet av livstidsgaranti, lover det å være en langsiktig følgesvenn for din iPhone.

USP: Sikre nett sammen med fleksibelt silikonett

Sjekk ut på Amazon

# 5. iKross

iKross er ganske enkelt kult og ideelt, lever opp til oppgaven uten problemer. Den holder jevnlig enheter med en bredde på 2 til 3, 7 tommer og passer motorsykkel så vel som sykkelstyr på opptil 42 mm / 1, 65 tommer i diameter.

Holdeklemmene har myke gummiputer med det glatte silikongrepet som ikke bare holder enheten godt, men også holder riper unna. Silikon gummiert grep motstår støt og vibrasjoner. Justerbart kulehode skjøt roteres til hvilken som helst vinkel for å gi optimal synsvinkel. Lås og løsne skruen tilbyr problemfri og installasjon og fjerning av enheten.

USP: Glatt silikongrep

Sjekk ut på Amazon

# 6. IPOW

Ipow har to forskjellige innstillinger som sømløst passer til forskjellige styrestørrelser. De større armene holder din iPhone på plass; forhindrer at den tipper. Ettersom de fjærbelagte armene er fullt justerbare, vil du kunne montere enheten på en enkel måte.

Gummiert grep gir enheten den nødvendige pleien, samtidig som du reduserer sjansen for fomling. Det solide bygget opp gir styrken til å motstå slag. Du kan rotere den til hvilken som helst vinkel for å ha den optimale synsvinkelen mens du kjører. I tillegg har du problemfri tilgang til alle funksjonene som høyttalere, port, kamera og knapper på enheten.

USP: Silikon Butterfly Bands

Sjekk ut på Amazon

# 7. Macally

Utstyrt med den sikre låsemekanismen, og tilbyr Macally maksimalt grep, samtidig som du holder riper i sjakk. Den leveres med tre silikonbånd (svart, oransje og grønn) for å gi en ekstra beskyttelse.

Telefonholderen roteres komfortabelt til alle vinkler slik at du har ønsket å se vinkelen. Den er designet for å være sakvennlig.

Som et resultat trenger du ikke fjerne saken for å montere enheten. Med en veldig responsiv utgivelsesknapp kan du raskt få iPhone-en ut av monteringen. Bortsett fra, er Macally toppet av en 18 måneders garanti.

USP: Sterk klemmeholder

Sjekk ut på Amazon

# 8. Mongoora

Når du vil ha den beste visningsvinkelen, spesielt når du sykler, gjør 360-graders rotasjon den reelle forskjellen. Og med "Mongoora" på vei, kan du plassere smarttelefonen både i liggende og portrettorientering. Derfor vil du synes det er mer praktisk å navigere ved å bruke Apple eller Google Maps.

Sykkelfesten er laget av høykvalitets metall og plastmateriale som gir den et solid utseende. I tillegg kommer silikonbånd som gir ekstra sikkerhet. Så den eventyrlige turen vil forbli en hyggelig opplevelse.

USP: Laget av høykvalitets metall og plast

Sjekk ut på Amazon

# 9. Ptuna

Ptuna har en sikker låsemekanisme som hjelper den å holde enheten ordentlig fast. Den har antislide silikonfor på klemmen for ikke bare å holde enheten intakt, men også forhindre skraping. Glatt silikonbånd gir ekstra sikkerhet. Sykkelfestet forlenges enkelt opp til 3, 7 tommer for å passe til de fleste enheter.

Du kan rotere holderen komfortabelt for å plassere iPhone i ønsket retning. Den robuste holderen i rustfritt stål kombinert med den støtsikre gummiputen gjør den veldig holdbar. Dessuten kommer Ptuna motorsykkelfeste med ett års garanti.

USP: Anti-slide silikonfôr

Sjekk ut på Amazon

# 10. CAW.CAR-tilbehør

Denne sykkelfesten fra CAW.CAR Tilbehør har en pragmatisk design. Den passer til smarttelefoner med en bredde på opptil 3, 7 tommer og støtter styr fra 0, 6 til 1, 3 ″ i diameter.

Det justerbare grepet lar deg holde enheten tett. Ettersom den kan roteres til alle vinkler, kan du plassere enheten både horisontalt og vertikalt. Den gummierte kulen gir mer stabilitet og den myke klippen med silikonbelte gir forbedret grep.

USP: Myk klips med silikonbelte

Sjekk ut på Amazon

Det er alt!

Hva er din favoritt?

Har du plukket ut noen av disse sykkelmonteringene? Gi oss beskjed om navnet og funksjonene du har funnet nevneverdig i det.

I tilfelle du finner noe av favorittelefonfestet ditt som mangler i denne listen, må du også gi oss beskjed om navnet.

Det kan være lurt å utforske disse innleggene:

  • Beste iPhone X, iPhone 8/8 Plus bilmontering
  • Beste iPhone X, iPhone 8/8 Pluss billadere
  • Beste iPhone X, iPhone 8/8 Plus Power Banks
  • Beste USB-C ladere for iPhone X, iPhone 8/8 Plus

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for å lese flere slike topp iPhone tilbehørslister.

 

Legg Igjen Din Kommentar