Blokkeres eller deaktiveres Apple-ID-en din? Slik fikser du og gjenvinner tilgangen til det

Som en del av sikkerhetstiltak låser Apple visse Apple-IDer for å bli misbrukt. Det kan være mange grunner til denne handlingen. Hvis noen for eksempel prøver å logge på mange ganger med Apple-ID-en din med gale passord, fører det til at du låser seg. Det er helt sikkert ikke en god følelse i verden å ha en sperret Apple ID. Så, hva kan du gjøre med det?

Hvis du har kjent et slikt problem, kan du lene deg tilbake og slappe av. Vi har løsningen på problemet ditt. Bare følg guiden for å gjenvinne kontrollen over Apple-ID-en din. Takk til Apple at de har en egen webside for å løse dette problemet.

Hvordan fikse og gjenvinne blokkert eller deaktivert Apple-ID

Trinn 1. Besøk iForgot.Apple.com fra nettleseren din.

Steg 2. På websiden må du oppgi din Apple ID-e-postadresse . Så skriv det inn og klikk på " Fortsett" .

Trinn 3. På neste skjermbilde kan du enten be om å få en e-post fra Apple eller svare på sikkerhetsspørsmål.

Trinn 4. Bare følg instruksjonene på skjermen, avhengig av alternativet du velger og hente Apple-ID-en din.

I de fleste tilfeller fungerer prosessen ovenfor. I alle fall, hvis guiden ikke har hjulpet deg, kan du prøve å komme i kontakt med Apple for ytterligere hjelp. For å forhindre slike situasjoner i fremtiden, må du sørge for at du ikke avslører Apple-ID-en din offentlig. I tillegg har du et sterkt passord og har alltid totrinnsverifisering aktivert.

Klarte du å gjenopprette den blokkerte Apple-ID-en din? Gi oss beskjed ved å kommentere nedenfor eller på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar